- Onsdag

Onsdag. Ungefär två veckor kvar, sedan räknas man som arbetslös. Känns det jobbigt? Svar: Ja!
Samtidigt som det ska bli så skönt att slippa skolan. Slippa allt och alla, stör sig på allt och alla mer och mer för var dag som går.
Önskar bara att jag visste vad jag vill göra. Vill ha en plan, vill leva livet som jag själv vill. Leva livet enkelt och utan onödiga bekymmer. Känner inte att jag orkar med något betungande just nu, vet inte vad som har hänt?

Vill alltid va bäst på allt jag gör. Nöjer mig aldrig med att komma tvåa, och avskyr att få negativ kritik. Kan betyg snacken fått mig att hänga läpp tro? Möjligt....

Tre ämnen kvar att få betyg i. Hoppas jag slipper bli mer besviken, men än är inte den sista potatisen satt. Töligt bara att man ALLTID är en person som står och väger, aldrig att man kan få vara självklar...
Jaja, jag tror jag blir mer bitter för var dag som går, men det är väl sådan jag är. Förhoppningsvis kommer jag på bättre tankar snart...

--------

Svårt att veta hur man ska bete sig, alltid är det någon som blir besviken. Är det verkligen omöjligt att bli alla till lags?

- I love my schoolteacher <3

Jag kan inte låta bli. Jag är så arg, besviken, ledsen. Men fråga är vem jag är det på? Är det jag som helt enkelt inte klarar av att inse att jag inte är bättre, att jag gjort en usel insats? Eller är det gubbfan som är störd? Kommer kanske aldrig få ett ärligt svar på det, eftersom att jag själv aldrig kommer ge med mig.
En lärare sa till mig förra veckan att jag måste våga tro på mig själv, för jag är inte dålig. Nej, men det är inte så lätt när det finns andra som uttrycker sig på ett sätt som får en att slå i underläge hela tiden.
När jag för en gång skulle vågar tro på mig själv, vågar hoppas på att jag kanske kan nå lite högre för en gång skull, när jag verkligen har lagt ner mig och inte vågat lämna in för ens jag känner mig nöjd...jag vet faktiskt inte riktigt vart jag vill komma. Men det känns som att personen ifråga redan har bestämt sig för vad han ska tycka om mig.
- Gillar du trav?
- Va?
- Spelar du på hästar?
- Va? Nej!?
- Så du är inte spelberoende?
- Eh, nej...?

Vem frågar ens en sådan sak? Jag mår seriöst dåligt av tanken att någon ens går runt och tror detta om mig!!!! Även om fallet skulle ha vart så, så frågar man inte, speciellt inte han!!

- Jo, jag vet att du kan, men jag anser inte att du har nått upp till nått högre, även om jag har hört dig prata i korridoren...

Men säg inget då!! Vad du vet spelar ju ingen roll om du ändå vägrar att sätta högre betyg. När du inte ens kan säga vad som saknas, ska du inte fråga ifall jag är spelmissbrukare, det är det sista du ska göra!!

// En mycket arg och besviken Ida, på sig själv eller på Mr Brown??

- And the winner is

Det var en väldigt ledsam video, fast den kanske slutade lyckligt ändå, jag vet inte....


But if I keep going on
It will never be impossible, not today

'Cause I've got something to believe in
As long as I'm breathing
There is not a limit to what I can dream

'Cause I've got something to believe in
Mission to keep climbing
Nothing else can stop me if I just believe
And I believe in me

- Besviken är bara förnamnet

Som om det inte skulle räcka med att man känner sig stressad för att snart bli klassad som arbetslös, självklart så ska man känna en sån där "betygsstress".
Har sattsat hela året på ett MVG i textkommunikation, och fått höra att man är nära det också, men sedan när det väl gäller, ja, då får man bara VG. Bara och bara, men det är så det känns just nu. Jag är så sjukt besviken och arg, för att jag inte har fått höra vad det är som saknas för det högre betyget. Allt känns så himla meningslöst. Det spelar ingen roll om man lägger ner sig eller inte. Det räcker inte ändå. Sedan finns det dom som inte lägger ner sig alls, men ändå får samma betyg. Fy fan, vad skönt det ska bli att slippa gubbfan!!! Jag menar det verkligen!!!! USCH!!!!!!

Idaspeciale^^

Japp, en helg är avklarad. En trevlig helg med dåligt väder, trevligt sällskap och en massa plugg.
Satan i gatan vad jag inte gillar samhällskunskap!!

Dessutom har jag hunnit med att provjobba på Norrstrandspizzeria. Dumt nog kanske jag gjorde bort mig när jag sa att jag inte kunde följa med Ulle nästa lördag, men kan man inte så kan man ju inte eller hur? Hur som helst så skulle han, chefen, vad han nu hette ringa mig. Tja, vi får väl se om han kommer ihåg det....

Men ett jobb skulle verkligen inte sitta fel, GE MEJ ETT SCHYSST JOBB!!!! GRRR

En lång Onsdag

Hej Ida är namnet, eller jag kanske ska börja kalla mig för Matilda på hel tid!
Min vikarierande ridlärare, kallade mig för Matilda hela lektionen, men sedan kom hon på att namnet egentligen var Ida, det var lite kul.
Förövrigt så gick det grymt bra idag, får tacka personen som red pållen innnan, Celtic är en underbar häst när han är uppvärmd, annars kan han ta sig någonstans...
Men stackars lilla Rickyboy är halt, hoppas det inte är något allvarligt med min lille vän.

Dagen har bestått av projektarbete, fastän att vi hade studiedag, snacka om ambition!
Men det var kul, och imorgon blir det att hårdplugga ekonomi!!! Jäklar vad det ska pluggas!!

Mina vita älskade tygskor är inte vita längre, dom är GULA!!! Äckelhunden spydde ner dom totalt, så nu ligger dom i ett bad, passade på att lägga i lite tvättmedel med blekmedel i, får se om de ser nya ut sen eller nått?? Uschigt vare iaf...

Nu är Ida trött!!
Nattnatti

Tidig Måndag

Tjabba!
Måndagen slutade tidigt, mycket skönt. Med ett huvud som en ballong, så är det väldigt skönt att få sluta lite tidigt. Rättare sagt 5 timmar tidigare än vanliga måndagar. Oh yeah!!
Skulle ha firat mormor idag också, men så blev det tydligen inte. Bara för att man ställeimage85r in sig på saker. Jaja, jag klagar inte, jag gick hem och såg på reprisen av One tree hill ( sjukt bra) och sedan däckade jag fint i soffan, Muy bien Gracias.

Idag har jag även planerat in att göra klart alla instuderings frågor i samhällen inför ekonmiprovet nästa vecka, känner att jag ska börja plugga i tid. Kanske skulle ta och kolla på religionen också?

Hur som helst så är balklänningen klar, mycket fin!
på tal om något helt annat lixom...

Det börjar dra ihop sig också, idag är det bara EN månad kvar, till vaddå? Ghaaa, gaaaalet!!

Men ingen anledning att stressa nejdå, nejdå!!
Kallt väder har det blivit också :( men det kanske var lika så bra, så det är inte är varmt hela maj och skitväder sedan...

Dessutom kan man börja fundera på vad felet med folk är?? En mycket bra fråga jag ställde där, och JA, jag förväntar mej ett svar av er mina trogna läsare ;) ( ja, jag låtsas att jag har hur många som helst, men förstör nu inte det här för mig okej, låt mig iaf få tro det en stund..:P ) hahah

Hejsvejs i lingonskogen!

Ledig Torsdag

Underbar dag det har varit, jajamensan! Uppstigning tidigt. Bankbesök, shopping med mor och en massa grejjer...
Hungriga blev vi också, så en cesaer sallad från lilla saluhallen blev det, mums, den förtärdes i trädgården, med en ananasslpit till efterrätt. Mycket gott. Sedan somnade jag i solen, vaknade och kastade mig upp för att inse att ja inte har något på överkroppen, det va bara att vinka till killen och se glad ut, det var vad han blev iallafall, haha piiinsamt!!

Ja, sedan blev det grillad lax, och en promenad med Ulle på skutberget, super mysigt.
- Luktar det fisk här?
- Ja, eh kanske, jag åt lax innan jag åkte xD haha

Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig. Om bara Sverige kan spela klart snart så mitt rum blir ledigt!!
Sedan funderar jag på om jag ska gå till skolan imorn eller inte, hm, det lutar åt att jag pallrar mej upp. Har inte samvete till att skolka....

Nattinatt era små papegojjs!

Så är det

Ida har en jätte hög säng som hon ska gå och lägga sig i  nu. God Natt.

Sommar och sol i Skåne

Skåne, skåne, underbara skåne...
Jag har tillbringat 3 dagar med familjen Blom i Skåne. Det var urmysigt.
Skåne är helt fantastiskt. Vädret var kanon, solen sken nästan hela tiden.
Det bar även iväg till Danmark en sväng, närmare bestämt Köpenhamn. Men där ville inte vädergudarna va med längre. Ett regn oväder som hette duga, hängde över oss, men det stoppade inte oss, nejdå nejdå. Det blev en tripp i staden, och en korv  på torget, med genomblöta fötter. Men vi hade iallafall mitt rutiga paraflax med (som jag förövrigt inte har sett sen dess...hm).
Vi blev även vittnen till en tragisk olycka, där en andmamma miste 3 av sina 8 barn, eller nått. Dom blev överkörda och hemskt platta, usch!!

Ja, det hände ganska mycket under dessa tre dagar, går inte att skriva om allt, men jag kan sammanfatta det hela med att säga att: LUND är den mysigaste staden jag har besökt, och att man lätt borde flytta dit!!
Tackar!!

Få bilder blev det också tyvärr eftersom att en del inte är så smarta och laddar kameran innan, men typ 3 bilder fick man till iallafall^^
   

Tror jag har bränt mig i fejjan också xD schnyyyygt!!


RSS 2.0