- Skräck

Det är beklagande att se den totalt usla statistik jag klarar av att inte ha? Noll läsare vissa dagar, hehe ja vad ska man säga. Dock uppdaterar jag ju inte varje dag heller så...
Varför bloggar man egentligen? Tror jag ska börja om och följa ett annat koncept, för  det här är ju knasigt alltså...

Anyways, på lördag blir det tydligen Halloweenparty. Hoppas ingen bär mask för då dör jag. Har seriöst världens äckligaste och största fobi för utklädda människor, så ja, ett sådant party är väl kanske inget för mig egentligen. Men det kommer nog bli kul...;D

- Onsdag

Det är helt sjukt vad tiden springer iväg. Det är redan onsdag eftermiddag och halva veckan har snart gått. Snart är det helg igen, hinner knappt ställa om sig från den förra. Sega förmiddagar resulterar i korta dagar, gör inte ett du fram till 3 typ för att sedan försöka sig på att göra allt tiden fram till 8 då det är dags att bänka sig framför tv:n igen. Då börjar kvällen. Har man gott och blivit alldeles skogstokig, knäpp i kolan? Ibland saknad jag högstadiet och gymnasiet. Fullspäckat måndag-fredag, veckorna kunde till och med kännas långa och man njöt verkligen när det väl var fredag. Nu rullar det på, helgen kommer helgen går, vardagarna består? Neej, men ärligt talat känns det rätt trist just nu. Det händer inget speciellt tiden tickar bara på och man går och väntar på framtiden. Jag vet att jag måste fixa skolan innan det händer något nytt, men jag vill inte, jag känner inte för det, motivationen är i bott. Jag vill att det  ska hända något spännande, vill ha något att se fram emot, något jag vet kommer hända snart. Wääk, jag låter som världens gnällkärring. Jag ska rycka upp mig, jag ska bli kreativ och jag ska banne mej fixa det här!! Det kommer gå bra.

Snart dags att trampa upp till universitetet för en helkväll med projektledning. Kommer hem runt 22. Yeeej!!

- Time goes by

Tiden går alltid så himla sakta när man längtar efter något. Man blir otålig...Varför är det så?
Är galet sugen på en trevligt mysig myskväll i kväll. God mat, snacks, idol och massa mys. Det vill Ida ha...
Är glad över att denna vecka är över, har varit en dålig vecka i största allmänthet, dock med sina ljuspunkter. Promenad med Emma, en mysig shoppingtur med Hanna och fint pållesällskap, Mary. Tur att det kan bli bra ibland trots att det känns mörkt. Hoppas helgen bjuder på nått trevligt!! Ciaaaao!! <3


- Saknar dig hjärtat <3

Idag har min älskling varit död i exakt ett år. Min älskade lilla gråa misse, den sötaste som vandrat på denna jord. Har saknat honom massor, känns inte som att han redan har varit borta i ett år. Ghaaa, det var så hemskt den kvällen när  grannarna ringde på och berättade att de hittat min lilla Raffson död. Saknar dej vännen <3
- Nattlig filosofi

Hösten är lika underbar som den är förjävlig. Lika starka som de där härliga stunderna är med fina färger, sol och kyla, varm choklad i soffan, lika stark blir depressionen. Pluggstress, framtidsstress. Tiden bara springer förbi i ett rasande tempo. Affärerna har redan börjat med julpynt, och min julkänsla sen förra året har ju typ nyss släppt. Ja, inte var det längesen i alla fall. Inte vare längesen som nyår slutade inne på toan, och dagen efter var, ja, vad ska vi säga...låter föregående mening tala för sig själv tror jag. Vad jag vill säga är att tiden går fort och man hinner inte smälta händesler innan det är dags för nya....
Det värsta när man känner sig deppig är att man inte vill hänga med någon, samtidigt som man känner sig som den mest ensammaste personen som finns. Hallå, det här går icke ihop dåra? Man gör ju sina egna val, man följer sin vilja men ändå blir det fel. Det är gräsligt vad djup man kan bli på kvällen, slash natten. Helt sjukt. Tänk om man kunde vara lika flitig med uppsatsen, haha what a joke.

Dock känns det som att jag har fått nytt kött på benen efter dagens träff. Vänersborg och Mariestad here I come, en resa lär det bli, hur när och så är ju dock inte bestämt. Krävs nog att jag rycker upp mig lite innan det är dags, kolla upp lite grejjer och så...wääk, känns som om målet är långt bort, men jag ska banne mig lyckas, jag ska kunna ta ut en examen till sommaren, det ska jag verkligen!!!

- Take it or leave it?

Varje dag ställs man inför nya val, både stora och små. Allt från att välja frukost till ja, nu kommer jag inte på någon väldigt viktigt vardags syssla, men ialla fall, ni förstår?
Sedan ställs man inför större val som kanske inte sker varje dag men som ändå dyker upp i livet. Vad ska jag göra när jag blir stor? Vad ska mina barn heta? Var vill jag bo? Vill jag gifta mig? Sådana frågor som man alltid har funderat över sedan man var väldigt liten. Vilka val man gör påverkar hur man blir som person, vilka val man gör när man är liten påverkar hur det blir när du blir äldre. Tror jag...? Ett ord  kan vara avgörande för hur någonting kommer bli, ibland vill man ta tillbaka det, och ibland står man fullt för det.

Hur vet man att man har haft samma kläder för länge? När är det dags att slänga dem? Om gillar dem ska man ha dem kvar trots att de är gamla, omoderna och ointressanta? Är huvudsaken att man trivs med dem, att de är sköna att ha på sig, eller borde man köpa något nytt bara för att det är kul med något nytt, även om de gamla var mycket mycket mer bekväma?

Ja, jag vet inte riktigt vad jag flummar om, för mycket tankar på en och samma gång kanske? Borde tänka mindre och plugga mer, men det är svårt när tusen tankar snurrar runt samtidigt. Kan man både äta kakan och ha den kvar?

- 12 oktober

Vad ska man säga? Pluggmotivationen har fortfarande inte infunnit sig, och jag blir bara allt mer stressad och förbannad på mig själv. Ligger i sängen med den lilla rosa på magen, har nyss duschat, härligt!! Var i stort behov av detta då jag gick en promenad tidigt imorse med söt vovven och sedan åkte direkt till stallet för att träffa söt pållen. Det var mys, älskar verkligen att vara ute när det är sånt här härligt höstväder. I like!! En kopp te och smörgås fick det bli, innan jag drog med vovven på ännu en promenad. En lång och snabb denna gång. Så nu är jag mör i bena, känns helt okej faktiskt!! Promenad rekord slog jag nog igår dock, herregud som jag gick 3 långpromenader på rad är varje dag man tar, men gör man allt för att slippa plugga så blir det lätt så.

Ska jobba lite på fredag, hääääärligt!! Skulle kunna lägga in ett klagomål om att det är töligt att det är på en fredag, men NEJ, det gör jag inte, för jag bryr mej ej, bara jag får jobba när jag har tid är jag nöjd, woohoo!!!

Måste åka på en observationsresa också, men kanske borde komma lite längre med uppsatsen först så att jag vet vad jag ska observera, kan ju vara bra kanske?!

Nej men om man skulle ta sig i kragen och läsa lie kanske?

Ciaao!

Look it´s mee....NOOOT!

- 11 oktober

Här har det inte hänt mycket på ett tag, men det har det i det verkliga livet. Man har bland annat hunnit med att passera 20 strecket och det är inte längre ett två siffrigt årtal tills man fyller 30...uppmuntrande va?
Har haft en toppen födelsedag dock, försöker att inte få någon åldersnojja, finns ju de som har det värre...?

Det där med att skriva C-uppsats är dubbelt så tråkigt än vad jag trodde att det skulle vara, så ja ni kan ju tänka er hur det går med den. Helst av allt skulle jag bara vilja gräva ner den och typ kissa på den eller nått?! Är inte alls motiverad till att plugga, är så galet tråkigt. Jag vill jobba, tjäna pengar och göra något riktigt kul! Det kommer kanske...
Tur att man projektledningen i alla fall så att man får träffa lite roligt folk, blir annars att man bara sitter hemma och deppar järnet typ. Nu kanske det låter värre än vad det är haha, men svackor hamnar vi alla i, och jag är i en "jag-vill-göra-allt-annat-förutom-att-skriva-uppsats-svacka". Har hört att de är en av de värsta att hamna i, nej kanske inte, men det är banni mej inte kul!! Blääääää!!!

Borde kanske även skriva ett CV för att sedan gå på jobb jakt. Behöver en förändring i livet känner jag, och det bör komma snart alltså!!!

Nej, återgå till statsförtätning, waterfront och segregering! Ciao!!!It´s a teddybear, yeeeaj!!

RSS 2.0