- Dålig uppdatering

ojoj jag har tappat en läsare. Skärpning!!!

Änntligen har jag beställt den efterlängtade skinnjackan och den bör komma till veckan, woohhoo. I helgen införskaffade jag mig ett par vita convers i skinn och idag köpte jag ett par jeans som jag hoppas att jag kan bli nöjd med. Snart är våroutfiten komplett.
Hemma håller vi på att stor städa inför Påsk, jag gillar påsken!!
Nu ska jag gå och ta hand om lite tvätt och kanske ta mig i kragen och börja städa!! Kämpa!!

- This is my life

Jag vet mycket väl att jag  borde vara nöjd, men jag kan inte gömma min besvikelse. Godkänt räcker, men jag blir så grymt besviken på mig själv, borde ha ansträngt mig liite mer och försökt göra liite bättre. Borde ha kollat igenom det typ tre gånger till innan inlämning. Jag vet inte, men kanske är det ett sjukligt beteende, för lusten till att fortsätta sjunker varje gång. Jag är godkänd, det borde räcka!!!

Imorgon däremot kommer det bli en bra dag tror jag. Änntligen helg, änntligen händer det något. Stallet tidigt imorgon och då ska jag banne mig rida båda sötnosarna!! Sedan ska jag träffa Leils vilket inte var igår direkt, på tok för sällan, därpå blir det myskväll. Amen jag gillart!! Förhoppningsvis kommer den här helgen göra mig ägare till en skinnjacka också!! Hoppas kan man ju alltid göra;D

Nu ska jag göra mig i ordning inför natten!! Nattinatti!!!

- Hablo español!

Hola chicos y chicas!!! Que pasa?

Ho ho, redovisning idag, det var inte att leka med. Helt oförbered skulle jag leverea något på 20 minuter, jaja, vi var ju inte så många så det gick la bra ändå. Nu väntar jag bara spänt på resultatet, både på projektet och den senaste tentan hjeeelp.

Känner att min motivatio till att blogga är mongo låg!! Så jag lägger ner detta för idag. Hörs nog snart igen

KYSSS!!

- En väldans lång måndag

Hejhej bloggen!!

Dagen i dag har varit en lång dag för att vara riktigt ärlig och töligt tråkig. Men det har varit en bra dag, en skön dag, men en gnutta plugg på förmiddagen, en mysig lunch med My love, och en underbar tur till stallet, en snabb sväng i skogen kan ja verkligen säga att det var, hihi. Det är verkligen mysigt att vara hästvakt, speceillt när dom små trollen är så underbart söta <3 Gloi och Smarinn!! Söta dom dära;D

Imorn blir det samma procedur, kanske att det hinns med att rida 2 sötingar? Det märks, sedan ska det inhandlas lite mat, min "matdag" imorn nämligen, spännande^^

Hoho, mina texter blir då bara sämre å sämre, det är allt tur att detta inte är en kändisblogg, dessutom kanske det finns anledningar till varför det inte är en känd blogg, haha xD Vojne vojne!!!

Adjööss era möss!!!

- Vi går mot ljusare tider mina vänner

Änntligen är snart den här helgen slut. Skönt på sitt eget lilla vis, aldrig kul med huvudvärk och illamående dagen efter är ett som är säkert. Men ska inte sticka under stol med att det har varit en relativt trevlig helg ändå. Fest med utgång på fredag och en härlig myslördag med subway melodifestival, film och tv-spel. Jaag längtar dock efter stalllet och ett härligt samtal med charlotta, det är ett som är säkert. Imorn blir det även trevliga studier med amanda, då vi ska titta närmare på Värmdökommun. Jag är laddad för en ny spännande vecka med mycket stall och mycket plugg...väntar spänt på att min bok ska anlända också!!

- Say whaat?!

Tack för en trevlig gårdag(?) Det var mycket trevligt, och "dagen efter" dagar är på sitt vis också lika trevliga. Hm, kanske inte låg såg mycket saning i det sista. Har mått blää toda dia, har väl bara mig själv att skylla typ, hoho. Nej om man bara sak ta och lägga ner..tjohej!

- När allting känns tråkigt

Ibland önskar man bara att folk kunde vara mer raka och berätta vad som är fel...
Ibland önskar man bara att en del människor kunde vara mindre oklara...
Ibland önskar man bara att allting inte skulle behöva vara så in i bängen komplicerat...
Ibland önskar man bara att man slapp göra allting själv...
Ibland önskar man bara att livet såg helt annorlunda ut...
Ibland önskar man bara att man slapp känna sig besviken, när man inte vet om det ens finns något att vara besviken över?
Ibland önskar man bara att man slapp sådana här dagar när allting känns tråkigt, omitiverande och ledsamt...

Jag erkänner, idag är det en sådan där dåligt dag som jag tror att bara tjejer kan känna igen sig i eller? För så vitt jag vet är alla killar perfekta, alltid super glada och trevliga och tar livet med en klackspark? Nää, min mening var inte att trycka ner det motsatta könet, snarare tvärt om!! Blää, usch, fy och tvi, för tjejfasoner!! I hate it very much!!

- Värmland runt på 9 timmar

Tjillevippen!!
Sitter här och är dödstrött. Varför går du inte och lägger dig då, tänker säkert ni? Jo, svaret på frågan är relativt enkelt, jag är påväg, men ska bara skriva klart det här inlägget först. Måste ju berätta om min fantastikst spännande dag. Började tidigt imorse, då jag satte mig på cykeln och for iväg till universitetet, för att där sätta mig på en buss som skulle ta mig Värmlandrunt, närmare bestämt: Karlstad - Deje - Munkfors - Ekshärad - Ransbyn - Finnskogen (trevligt ställe det där förövrigt) - Torsby - Sunne - Karlstad. Det blev en total restid på cirkus 9 timmar. Jag ska inte säga att det var tråkigt för det var det absolut inte, men kanske att det blev lite mycket bussåkande och lite mycket upprepningar av information, och lite mycket Mr X. Dock lyckades vi änntligen klura ut namnet på Mr X idag, som vi har undrat? Lärde mig också att i Finnskogen bor det ungefär mindre än 1 människa per kvadrat kilometer, och att det är mer troligt att stöta på en varg än en människa? Kunde aldrig ha gissat på detta resultat efter att ha sett landskapet (märk ironin). Det var det jävligaste och ödsligaste stället jag har varit på och kan för min Gud inte förstå tjusningen med att studera Finnskoga?! Granar, tallar, granar och tallar...ETT HUS!!!...gran,tall, gran och så vidare.
Men utöver allt detta måste jag ändå sammanfatta det hela med att säga att det ändå var en rätt lyckad resa, kul att hitta på något med klassen och kul att få leka guide...ännu något ironiskt sagt av mej där på slutet. Puh, som min röst skakade när jag pratade i den där förbannande mikrofonen, iiiikh, ändå kände jag mig inte nå vidare nervös. Är nog så att jag inte är gjord för sånt där trams ändå?;D

Nej mina vänner, nu ska jag nanna kudden, ska äta lunch med mormor kl.11 så det gäller att gå upp tidigt om man ska hinna äta frukost innan xD och sedan på kvällen ska jag träffa min älskade Beeeeaaa!! Very long time ago it was, and it´s gonna me gryyymtish!!!

Hasta luego <3

- Ska jag anse mej färdig tro?

Här sitter jag, fortfarande framför den lilla rosa och skriver för fulla muggar. Tror dock att jag har bestämt mig för att va klar, men jag vet inte. Jag hatar att komma till den där fasen då det är dags att bestämma sig för att avrunda, har man fått med allt, har man skrivit det dom vill, räcker det? Eller kommer det straffa sig i slutändan? Tror iallafall att jag ger mig för idag, får sova på saken och är det något jag vill lägga till får jag väl göra det imorn då. Det där löser sig alltid.
Har insett att jag kanske borde lägga upp mer bilder då det gör det hela mer intressant. Det krävs dock en del ork till det. Nej nu ska datorn få vila, den har faktiskt arbetat konstant sedan klockan ett idag, nästan 12 timmar jue. Stackars liten!!!

God natt alla söta!! <3

RSS 2.0