- Dumming

Imorn bär det av till huvudstaden på en liten weekend. Ska blir trevligt =) Horse show väntar! Får väl se vad som mer hinns med.
Men ack vad jag kommer sakna DEJ! Gaaalet.
Tur då att det finns "yuppienallar" så att man kan hålla lite kontakt
- För vad vore ett sms, tråkigt, dötrist, och alldeles alldeles...underbart!!


-------

Det går inte att styra allt, tyvärr :'( fan...

- Höök

Japp, har precis suttit och sett sista delen av Höök på Svt.se. Det visade sig att de två huvudmisstänkta i detta avsnittet var Major Blom och Kapten Gustafsson, något som jag fann något komiskt.
Till slut visade det sig dock att det enbart var Blom som var skyldig, men det kunde man kanske ha listat ut redan från början ;D^^

- Jag pluggar som bara attan(a)

Oj som jag borde plugga. Men latte och choklad lockar hellre....Dåååligt, dåååligt!!

- Fredagen den 5 december

Japp tjejor boka det datumet. Ni vet nog vilka ni är MEN ett namnförtydligande sitter ju aldrig fel:
- Emma
- Leila (jobbar säkert men alltid värt ett försök)
- Linn (ÄR redan bokad)
- Pernilla

Ingen glömd? Hoppas ej det:O Men är ni det är ni välkommna än då hihi

Okej, vad hända? AREEEENA!!??? (innan årsskiftet för då kan vi ej gå dit mer xD) Bäst å passa på haha
Yeah, hur som helst tjejkväll. Yesbox, BOKA redan nu!!

- Nu är det 40 som gäller...

Happ, idag kom den sorgliga nyheten. 40 är den nya gällande generella hastigheten inom tätbebott område. Nu kommer man inte längre att köra 10 kilometer för fort utan 20. (ibland nästan 30 kanske...) Nu är ju inte jag så korkad så att jag kör så fort...för då försvinner mitt älskade körkort, och vem ska då köra bilen? Hemsk tanke!
En positiv nyhet är dock att dessa filurer som kommit på denna idéen från första början har insett att 40 kanske är något för sakta på en del sträckor, GRATTIS!!, därför kommer hastigheten att höjas till 60 km/h istället på det ställena. Whoho(y)Söt skylt, verkligen!


- Något annat, något stort

Jag har börjat tänka. Jag har faktiskt börjat tänka en hel del, tänka på vad jag vill göra med mitt liv. Jag vill åstakomma något stort, något betydelse fullt.
Tanken slog mig nog på allvar idag, då jag lyssnat på föreläsningar om klimatförändringar och turism. Turism är en stor del till all den negativa miljöpåverkan som sker idag. Inte bara transport utan också uppvärming och nerkylning av olika slags hallar, konstsnö och simbassänger är bara ett axplock av vad som kräver en massa energi för att fungera. I nu läget gynnar tursimen endast de som har pengar och som redan lever ett bra liv. Men vad händer med de i tredje världen?
Tanken slog mig att jag kanske ville bli psykolog, men då utblidningen ligger på 5 år försvann genast motivationen. Kanske kan man den valfria terminen välja någon kurs i psykologi?
Än är det för tidigt att ge upp turismprogrammet, men jag har planer det har jag.
Mitt nuvarande mål är att skapa en ridanläggning för handikappade barn och ungdommar, med syn och funktionshinder. Då kanske inte turism är helt fel att läsa, då jag kanske kan locka personer från alla håll?
Som sagt jag vill åstakomma något bra i mitt liv, inte bidra till försämrad miljö, ska jag forsätta läsa turism ska jag se till att finna en miljövänliglösning!

- Geocashing

"...geocashing är till för dom som är på en plats och som får tid över, tex. om man är i Göteborg på en mässa och man får tid över kan man alltid ta fram gps:en och leta lite casher, men jag har svårt att tro att folk åker till en plats enbart för att leta efter skatter..."

(Klas Sandell Karlstads Universitet)


Jo, så ser en del på det, men jag tror bestämt att jag känner ett par som tar de här med Geocashing på lite större allvar än så ;D hihi
Jag tyckte det var lite kul faktiskt =)

- Ida hittaIdol nörd som jag är så har jag hittat Kevin Borgs bidrag i melodifestivalen på Malta, fusk?

- Någon?

Hm, funderar starkt på att köpa gymkort på nautilus, men skulle ju vara kul med en kompis, leila? Billigare än sats, mer simmning än på friskis;D försöka duger ju^^

- Dessa eländiga 40-skyltar

Jag hatar dom. Hata må vara ett starkt laddat ord i vissa sammanhang, men i det här fallet så menar jag det verkligen till fullo.
40 är en tråkig, och väldigt långsam hastighet, vad var det för fel på 50 som generell hastighetsbegränsning?
Jag kan absolut förstå att fartminskningen sker på en del utvalda sträckor, som tillexempel i villa områden som förut hade 50. Men i utakanten av stan förstår jag defenetivt inte varför man ska köra i 40!
Jag är så arg. Dock har jag sett att fram till ungefär i mitten av veckan är det 50 som gäller, då kommunen har gjort fel? Men icke, är de så stöniga med sina fula äckliga 40-skyltar så ska jag banne mig köra i 40 också.
Jag ber till gud att jag ska slippa se dessa skyltar överallt i framtiden!!
USch!!

- Tisdag

Hejhej!
Idag är det ruskigt kallt ute, tror jag fryser sönder. Burrigt!!
Dagen idag kommer kanske inte bli som planerad, eller man kanske ska säga kvällen^^ Skulle ha träffat Jojo och leiloop men icke sa nicke. Mormor är sjuklig och är på sjukhuset, jao så är det. Mamma fick styra "Tilda" (mormorsbil) dit och då får jag styra volvon till Grums istället. Sjukt snäll syster min bror har alltså. Sedan blir det ett stopp i Vålberg, hos Bloooomie;D
Om han inte har simmat vilse^^

Jag som hade tänkt att gå och lägga mig tidigt för jag är mycket trött, nej, planer kan ju ändras...
Känner mig lite små stel i nacken och ryggen också, och lite lätt huvudvärk. Oj va synd det är om mej då^^
Lite massage kanske inte skulle sitta fel, just nu skulle jag nog behöva knäckas lite också. Får be broder Tuck (marcus) promenera över mej kanske? xD jaja, så kan det vara ibland.

Tror förövrigt att det gick hyfsat bra på seminariet idag också?:D

Puss på er gullungar!

- När det blir som man har tänkt sig

Men Ida varför blir du sur?
- Ja du, det ska jag berätta för dig när du är villig att förstå!
Jag säger bara: Whatever!!

RSS 2.0