Palla rubrik, säger jag bara

Ja, vad ska man säga. En dag har gått och inte har det hänt speciellt mycket. Gick upp klockan 9 och gick ut med vovven, åt frukost, och sen gick jag och la mej framför TV:n.
Sedan vill hunden ut igen^^ så då gick vi ut på promenad, när vi kom in åt jag lunch, mycket intressant.
Därefter ryckte jag upp mig och började städa och gjorde fint innan mamma kom hem, det var uppskattat.

Klockan kvart över fyra bar det iväg till stallet, jag hade min lilla älskling Ricardo, lätt bäst!!, dessutom hade vi hela manegen så vi fick rida fritt till musik, mycket mysigt. Han var lite lätt springig i början, men det ordnade vi upp efterhand, och sen fick vi även till en och annan bakdelsvändning, heja heja!!
Galopperade till Agnes, Right here, Right now, det var ett starkt ögonblick^^, Leila som inte är hemma, vet vad jag pratar om, haha
Efter lektionen fick jag och Mickaela i uppgift att promenera med sjuklingarna (hästar) Ullrike och Papillon, jag fick Papillon. Vi gick runt i paddocken i 10 minuter, det var 10 långa, händelserika minuter kan jag lova. Papillon fick för sig att hon skulle lägga sig ner och rulla, men då ryter Ida till och hon reser sig upp och blir värsta bitchen, resten av tiden gick hon och sparkade mej på hälsenorna, hästskrället!! Sedan så var ju alla skuggor hemskt läskiga så då var man ju tvungen att små stegra sig lite, äckelhäst!!! Men jag överlevde det med, annars skulle ja ju inte sitta här^^

Sara har tipsat mej om att om man vill få många läsare till bloggen så ska man skriva att man tagit hål i örat, så jag gör det nu:
Jag tog hål i öronen när jag var 9 år, häftig jag är va??^^

Det var allt för ikväll, hoppas vi ses nästa gång, samma tid samma kanal!!
God Natt!

En händelserik dag^^

Ja, då har man försökt att göra en skönhetsbehandling, men ack vad mörkt det ser ut...
"Dina tänder är fina, bra bett och allt, kommer bli svårt att få dej prioriterad"
TACK så mycket!!
Dessutom hinner jag fylla 19 innan behandlingen är avklarad så jag kommer få betala skiten själv, alltså seriöst!!
Jaja, men ska tillbaka imorgon då en tandläkare ska få checka läget på mina gaddar, men jag kommer ju ändå få betala en massa pengar, är det värt det??

Sedan har jag bokat klipp tid tills imorn:D, najs najs...och sedan så slipper jag gå upp sju för att åka till stallet, vi skiter helt enkelt i att åka dit, orka mocka utan betalning lixom, tror inte det...
Så genast blev dagen imorn lite lättare, perfekt, sovmorgon och grejjer, kan det bli bättre?

Har även köpt en kjol, snygg är den, nu är det bara ett par stövlar som saknas, ett par billiga!! Såg ett par på sko punkten som kan vara potentiella, men är dom värda 400 kronor tro?? Det tåls att fundera på...


Älskade tabletter

Jag är så nöjd. Jag är så himla smart. Varför? Jo, för jag har upptäckt att jag kan sätta på mej en varm pyjamas och lägga över överkasten över täcket, så att man inte fryser när man vaknar. Mitt rum är mega kallt!!
Det tog ett tag innan jag kom på den briljanta(?) ideén, men nu så är det varmt och skönt när man vaknar, underbart.
Jag somnade i stort sett direkt när jag gick och la mig igår, var sååå trött, men sedan vid 5 vaknar jag av världens smärta i magen. Så, jag går upp, helt snurrig, vinglar runt i huset på jakt efter ipren, men tror ni det fanns någon eller?? NEEEEEEEEJ!!
Jag trodde ärligt talat att jag skulle avlida, vandrade ner, tillbaka till mitt rum, fixade fram alla min väskor och rotade igenom dom. Och DÄR låg min räddning!! Underbara tabletter!! Så sedan kunde jag lugnt gå och lägga mig i min varma säng och sova skönt igen. Men tro inte att det var slut där, klockan 10 vaknar jag igen, ONT ONT!! Och Ulle skulle komma klockan 11. Super social kände jag mig verkligen. Men det var rätt lugnt sen ändå.
Ulle och jag tog en promenad med Bonzan, sedan gick vi in och drack te, och kollade på reprisen av idol...

Därefter tog jag, mamma och Marcus en sväng till Bergvik och IKEA. Mycket folk var det!! Och nu är jag hemma igen, och laddar inför tandläkarbesöket^^ hehe...så illar är det faktiskt inte
Men vi hörs!!
Peace out!!

Uppe med tuppen, och går och lägger sig med..?

Ännu en dag med stalltjänst avklarad, nu har jag gjort hälften av alla de 6 gångerna som jag ska göra och idag var det tillochmed roligt. Vilken skillnad det gör när man jobbar med någon som är snäll. Idag var det team-work för heeela slanten. Det resulterade i att vi blev klara med mockningen hyfsat snabbt och hade tid över till annat. Det kallar jag laganda^^.
Jag är inte ens trött, eller det var en överdrift dock, jag är rätt schleten, men det ska man vara efter en dags arbete...

Klockan 11.00 imorn kommer Ulle, som förövrigt stavar sitt namn med ETT L, därför är det tur att man drar tillbaka klockan inatt så jag får sova liiite längre. För det  är faktiskt inte ALLA som är så morgonpigga som en del tydligen är. Herre jösses!!!

Tänkte också skicka en hälsning till mina vänner som har flyttat norr och söder ut över lovet.
Araben, som man tror borde åka till värmen, gjorde en hel omvändning, och tog bussen upp till Norrland, till kylan fan. Du är inte klok!!
Sedan har vi den där, ja, vad ska vi kalla henne? Hon-som-har-en-kompis-som-vars-pappa-inte-anlände-på-en-jävla-struts(Emma), hon som bor mest norrut(?), gör även hon en bakdelsvändning och sticker till Spanien, bara så där!! Hur  tänker man!?!? Jag bara undrar?! Lämnar oss andra, här hemma, helt bleka och kalla, ska det kallas kompis?? Okej, jag kanske verkar något bitter, men nej då, det är ingen fara med mig inte.
Jag ska ju vara hemma, och gå till tandläkaren och be dom dra åt helvete om dom inte fixar mina gaddar, och sedan ska jag fixa en frisyr. För det som nu finns på mitt huvud, kan knappast kallas för frisyr, skatbo mjöligen, hemskt är vad det är...

Nej, man kanske borde gå och sova...God Natt!

Inte alltid som planerat

Det är en sak som jag har svårt att förstå. När man blir uppdelad i grupper, så lyckas man alltid hamna med DEN personen man minst tycker. I dom flesta fall så är det så, man får jobba med en person som verkligen går en på nerverna. Jag fattar inte, det är sjukt frustrerande, och det komiska är att det finns en sådan person överallt, jag fattar inte.

Idag skickade mamma ett sms till mej. Det stod att hon hade varit hos veterinären hela morgonen med Bonzan, för att kolla upp hans prostata. Det visade sig att han hade en systa(?)( typ tumör). Men iallafall så skrev mamma att de skulle kastrera honom, och det är vad jag har gått och trott hela dagen. Visst, jag var orolig, men kastera djur är något som veterinärer gör dagligen och inget märkvärdigt ingrepp. Så jag var ändå ganska lugn.
När jag sedan kommer hem, berättar mamma att han inte alls är kastrerad, för det visade sig att det som finns i honom är för stort, det sträcker sig utanför prostatan. Detta innebär att det inte hjälper att kastera. De har därför beslutat sig för att öppna upp  hela magen på lilla Bonzan, och avlägsna detta elände. Man vet inte än om det är cancer, och det skrämmer mig sjukt mycket. Men det är ingen idé att oroa sig än innan man vet säkert, troligen är det inget farligt, men man kan inte vara säker...

När han ska operaras är inte bestämt än, men jag lär återkomma angående det.

Han har varit sövd idag, så han är mega tröttis nu, han är såååå söt!! Min älskade älskling!!


image42
En tröstande kram kanske?

******

Dessutom kan jag meddela att det är EN dag kvar innan det är lov!! Det är ju bara helt underbart. Och jag har överlevt både smahällskunskapsprovet och mediakommunikationen, fast resultatet är ju inte känt än. Jag kommer bli såååååå stekt! Men det orkar vi inte tänka på nu...
God Torsdag allesammans!


Palla rubrik

Mobilen ringde 07.20 imorse. SMS?? var min första tanke, men ack, det var alarmet!! Jag önskade så innerligt att det hela var ett skämt, men icke.
Det var bara att masa sig upp, och göra sig iordning.
Klockan 9.00 satt jag på cykeln påväg mot stan. Jag undrar just vad alla jag mötte tänkte om mig. Råsminkad, och ute och cyklar tidigt en lördag morgon?
09.20 kliver jag in genom portarna på Mitt i City, letar febrilt efter ett käntansikte. Jag knallade fram till den lilla skara som jag trodde tillhörde min grupp, och ja, jag trodde rätt.
09.40 stod vi på scen och "repade" inför dansuppvisningen som skulle äga rumm klockan 11.00.
För er som missade detta så kan jag meddela att ni inte behöver vara ledsna. Det var totalt värdelöst. Vi stod längre på scen och väntade på musiken, än vad vi dansade. Det var förjävligt!!
Vet inte om vi skulle ha dansat något mer under dagen, men jag struntade hursomhelst i det, och åkte hem och sov i stället.
Jag ångrar inte att jag åkte dit, för varje framträdande är bra övning, men det hade ju inte behövt vara så värdelöst...

Just nu så sitter jag och pluggar samhällskunskap, FN kan ta sig på något seriöst ställe, jag fattar inte varför det måste vara så tråkigt med samhällskunskap. Varför måste det vara så blodigt seriöst hela tiden? Kan man inte piffa till det lite? Nej, just det, Mr Brown är ju lärare, jag glömde det!!

"ratificerats av erfoderligt antal stater"?
Någon som känner för att översätta till svenska?
Tack på förhand!


Stackars lilla älsklingen...

Min trötthet är inte längre lika påtaglig, det är skönt, börjar lämna de tankarna jag hade om att vara påväg att bli sjuk.
Idag åkte Amanda, Anna, Ida, och jag till Lillerud för att filma. Vi ska göra ett repotage i mediaproduktionen, och ja, vad ska man säga, det kan ha gått bra, men det kan lika gärna gått åt skogen också^^
Hur som helst så vill jag bara hälsa till Emma att jag nu kan åka buss till Vålberg själv, tror faktiskt att jag skulle klara av det helt själv, om jag nu skulle vilja det...
Men ni ska bara veta hur kallt det var att filma, fy fabian. Vi trodde vi skulle frysa ihjäl där ute i stallet. Men vi överlevde, så jag och anna gick till Mcdonalds och firade. De Luxe? kan den heta så tro, sjukt god var den iallfall, jag rekommenderar den varmt!

Något som är mindre kul är att min lilla älskling är sjuk:(
Eller han är frisk, men han blöder från de "vitala" delarna...
Han var hos farbror doktorn idag och då sa dom att han anntagligen har fel på prostatan, lille vän...
Men dom sa också att det är vanligt att den blir förstorad på äldre hundar, men eftersom att det blöder så kan det vara allvarligare..:*(
Ultraljud nästa vecka, då får vi reda på hur illa det är....
Stackars Bonzan!!
image41

Låt oss hålla tummarna för att det går bra!!!!!!!!

Who am I?

Jag är less på den där svidande känslan som finns inom mej. Ni vet, det känns som om någon kittlar en på insidan, men det kittlar inte bara utan det svider på något konstigt sätt...
Jag vet inte vad det beror på, vilka sorters känslor som får mig att känna så här, eller vem det är som framkallar dom.
Jag känner mej lost i mej själv. Jag vet inte vad jag känner längre. Jag blir förvånad över hur jag reagerar på en del saker. Jag reagerar på fel sätt på fel saker...nu låter det här jätte luddigt och konstigt, men jag var bara tvungen att skriva ner det.
Det är svårt att beskriva utan att säga för mycket, men även om jag avslöjade allt så skulle det vara komplicerat.
Jag vet inte vem jag är längre....

Man ska bli man

Idag har jag vart ledig, och med tanke på hur trött jag har varit så idag, så var det välbehövligt.
På förmiddagen var jag med farmor och letade efter ridhjälm. Men jag har blivit tilldelad ett så konstigt huvud så det är ingen hjälm som vill passa. Antingen så är det förstort eller så är det för litet, och ibland känns det som om det är fyrkantigt. Det är sant:O, jag hoppas inte det syns, haha^^

När jag kom hem la jag mej framför tv:n och somnade. Skönt, Skönt!! Men tror ni jag var pigg när jag vaknde? Icke sa Nicke!! Snarare tvärtom, så mamma drog med mej på en tur till mormor. Hon bjöd på kaffe och bullar, för saften var slut, men jag är ju så vuxen nu så jag drack kaffe, haha
Hursomhelst så sitter jag här nu och skriver en analys om jämställdheten i världen. Jag börjar seriöst bli trött på kvinnor, det är så synd om dom hela tiden!! Jag ska fan ta och bli man!!
Tack för mig!

Krossat eller brustet? Eller bara besviken?

Du verkar inte vilja förstå, eller så är det precis det du gör. Förstår. Förstår det jag vill säga, men spelar dum. Dum, för att få mig att säga det rakt ut. Men vilken skillnad skulle det göra? Ingen alls. Ingen skillnad i världen. Det skulle bara förstöra. Förstöra allt. Jag vill bara att du ska förstå. Jag vill att du ska veta. Utan att jag säger det rakt ut.


Du gör mig så förvirrad. Du gör mig så ledsen. Varför kan du inte bara förstå? Vad är det du vill? Vad har jag gjort dig?

Om du skulle förstå så skulle du aldrig bete dig så här...eller det kanske är precis det du skulle.

Du skrattar bakom min rygg. Glad över att ha fått mig dit du vill.

Var du ute efter att såra mig, så har du verkligen lyckats!


Försöker att förtränga. Försöker att glömma. Men hur jag än försöker så går det inte.

Du har gjort ett bra jobb med att fastna i mitt minne.

Det är bara att gratulera!


God Afton

Då sitter man här igen, Söndageftermiddag, och trött som vanligt.
Jag har tänkt på det, hur ofta säger inte jag att jag är trött? Det sker varje dag. Varför går man inte och lägger sig istället och sover ut för en gång skull?

Igår var tjejerna här för att fira mig och Sara. Det var mysigt värre, men lite små segt kanske, många trötta miner från många håll var det. Men gick jag och Sara och la oss direkt efter att den sista, Linn, hade åkt hem? Nej, klart vi inte gjorde. Vi somnade inte förens vid 4 eller något. Bra kämpat!!
Vi ställde klockan på halv tio, men det stängdes snabbt av när den ringde...
"Vad vill du att jag ska göra då? Klä ut mig till tjej och dansa hula-hula??"
Herre jösses, Ida flög upp ur sängen. Vad är det som händer? Jo, det var Ulle som ville få håret färgat...klockan var då 12, hehe...
Och det första Sara säger är:
Vad hände? Hur kunde vi sova så länge? haha
Det undrar faktiskt jag med.
Men det var bara att kliva upp, vare sig man ville eller inte, för håret skulle färgas.
Och jag tycker det blev ett lyckat resultat, det blev djupt rött...Ulle blev inte hyper nöjd, men va tusan, det blev fint:D:D

Och nu ska jag försöka plugga, och då menar jag bara FÖRSÖKA!!!




Charmerande bilder, inte sant?

Raggningstips?

Arena blev det igår, och det var grymt kul, även om jag var tröttis. Men igår kunde jag för första gången förstå dom som säger att det inte är kul att vara nykter på Arena. Inte för att jag hade lust att dricka och supa ner mej, men man kanske kunde ha överseende med dåliga raggningsknep om man har något innan för västen.
Jag skulle vilja ge alla killar och tjejer som ska ut ragga ett tips: SLÅ INTE DEN NI RAGGAR PÅ!!!!
Herregud tänkte jag, det kommer fram en kille och ger mig världens knytnävsslag på armen . - AJ!
Och sedan förolämpar han min vän, Nej du gubbe lilla, den går inte!!

Förutom det så var det en trevlig kväll och det är nästan så att jag börjar känna mej hemma på Arena...LOL hahaha

Snart kommer Sara, eller ja, om några timmar och då ska vi förbereda kvällen som kommer, mysigt ska det bli, om jag inte somnar för som sagt, jag är grymt TRÖTT!! Ovanligt, eller hur!?

Viruset tar kål på mej!

På virus fronten så går det varken framåt eller bakåt, just nu sitter jag uppkopplad på Windows messenger, gammalt som bara den känns det, och jag hoppas att att det inte kommer skickas något till någon nu. Det känns som att jag är påväg att förlora mina vänner snart om det här fortsätter!! Känns inge vidare faktiskt...

På andra fronter så står det också still, jag vet inte vart jag ville komma med det här, något undermedvetet säkert, haha vem vet vemt vet....

Var en tur på stan med pernilla och sara, det var inget fel på sällskapet, men stan är överskattad. Jag hittade inget roligt, köpte en kofta, ett par tajts, en kajal och en mascara, men jag känner ingen glädje, varför?!

Imorgon blir det tydligen Arena igen, jag kommer bli stammis där, nej då, det är ingen risk för det, men det ska bli kul:D
Och på lördag fixar jag och Saers tjejmiddag, mysigt mysigt!! Oh yeah!!

Peace out so long!!^^

Ilska och agressivitet!

Har du någonsin blivit så arg så att du bara har lust att slå sönder saker?
Det har jag, ganska ofta faktiskt, men då är det tur att man har en spärr i huvudet som säger: Nej Ida, nu lugnar vi ner oss!
Om man biter ihop tänderna så hårt det går, och knyter nävarna så brukar det gå över. Men fatta vad skönt det skulle vara att ja en sandsäck att slå på. Tror nästan att jag ska önska mej det i julklapp?
Jag blir inte arg speciellt ofta, men när jag väl blir det, så blir jag arg för allting på samma gång, kanske därför jag råkar ut för sådana raseriutbrott. Kanske att man borde va arg oftare istället, för små saker? Nja, asså jag tror faktiskt inte att det funkar det heller...
Jaja, det är väl bara att hoppas på att så få som nöjligt slipper stöta på mej när jag sliter av mig håret av ilska...

image29


Förövrigt så är det exakt så här jag skulle vilja göra med både min dator, och min bror!! Jag hatar det där jävla virus helvetet som vägrar att ge med sig. Kanske borde prova att ge den Kan-Jang? Naturläkemedel!

Fy i helvet om vi måste formatera om datorn, jag döööör!!!


Hjälp sökes!

image28


Ni måste hjälpa denna stackars flicka, skänk en slant till "gipskvinnan", hon kommer gå under snart av uttråkeri om inget görs omdelbart. Vi måste hjälpas åt!!! Det går allmer utför. Just nu sitter hon hemma i sin ensamhet och lyssnar på KENT!!! Jag säger bara det:
Något måste göras, och omedelbums! Capish!?


Söndag

Söndag. Egentligen behöver jag nog inte säga mer än just Söndag. Söndagar är defenetivt veckans tråkigaste dag. Idag har det inte hänt mycket alls. Sovmorgon, suttit vid datorn och försökt bekämpa viruset, som jag kanske har lyckats bli av med? Förhoppningsvis. Jag har också vart ute och övningskört, jag hatar det mer än något annat, Usch!!, men jag blev övertalad att köra hela familjen till Sörmon, mamma sitter i framsätet skapligt lugn, och sen sitter pappa bak på hel spänn, och Marcus sitter och kaxar sig brevid och säger att jag ska "drifta" eller nått i den stilen, jag vette katten vad det betyder, men iallfall. Någon som njöt av resan var iallfall Bonzo, han låg i sin bur och sov så sött.
Hursomhelst, resan till Sörmon gick förvånandsvärt bra för att inte ha kört på flera månader, MEN mitt på sörmovägen skriker mamma, BROMSA!! Vi ska in här. Men jaha!? Jag bromsar och alla flyger framåt, för man gör ju som man blir tillsagd eller hur? Som tur var var det inga bakom...När jag väl fått stopp på bilen och ska svänga in så inser mamma att det inte alls är där vi ska svänga in, men nehe?! Det var bara att ge sig ut på vägen igen och göra om samma prosedur, för självklart fanns det ingen skylt till de där jävla stället utan det var en infart mitt ute i ingenstans, det är sjysst det...
Men vi överlevde det med. Anledningen till att vi skulle till Sörmon var att Bonzo skulle dit och leka med Charlie, en annan boxer, jätte söt:D
Vi kom fram till att Bonzo är en stor egoist, ingen fick klappa Charlie inte ens hans ägare, för då blev Bonzan förbannad, lille vän...

Dagen efter...

Ja du, igår blev man myndig, vuxen(?), ja, hursomhelst så blev jag 18 år gammal.
Dagen började med att någon kastade hundgodis i ansiktet på mig, när jag låg och sov, sedan kom så klart själva hunden och ville äta godiset, i munnen hade han ett kuvert, det var gulligt....
Av min päron fick jag en söt rosa mobil, och en digital kamera, man tackar!:D, och jag visste absolut inte om det innan...
När jag öppnat min fina presenter som jag inte visste om, var det bara att ta cykeln och cykla iväg till skolan i min gröna eller var det den bruna skjortan? Det är det ingen som vet, den ändrade nämligen färg, det var coolt!
Efter skolans slut var det bara hem och byta om, och fara till stallet på hoppträning. Det var verkligen skit kul!!! Men jag har aldrig blivit så svett någon gång tror jag, kläderna var som klister, bara så ni vet;D

Därefter stressade jag hem för att duscha och göra mig iordning innan min lilla släkt skulle komma, det var stressigt men jag hann, det var ju tur!

Stress åt mat och tårta, och kollade på mina kontanter, blommor, och min fina 18 åriga mugg...

När det var klart skjutsade mormor mig till Norrstrand där jag skulle möta Pernilla och Louise, jag hade blivit övertalad att följa med till Arena. Jag ångrar det absolut inte, jag hade sten kul, men det stred mot mina principer. Jag har alltid sagt att jag inte tänker gå dit samma dag som jag får göra det, eftersom att jag inte är så desperat. Men det ser man ju hur det gick med det...
Bussresan hem är lite luddig, lite läskigt faktiskt, men jag skyller på att jag drömde om det, och att jag inte vet riktigt vad som är sant eller dröm;)
image18

Sara nu är vi vuxna!!


IMORGON!!

Japp, då  var det Torsdag idag då, endast EN dag kvar, det är ju helt sjukt måste jag säga!!
Men viruset på msn håller sig fast som ett järngrepp, jag efterlyser en datanörd, eller nått i den stilen, någon som förstår sig på datorer!!! Jag är så irriterad så det finns inte!!

Men det var det jag ville säga idag, kanske skriver lite imorn, om jag har tid, men det kan bli en ganska körig dag, så vi får se, annars hörs vi på lördag!!

Planera eran drömnattklubb?!

Hej hej och varmt välkommna till ett nyss inlägg på ajjdapajjdasblogg!!
Igår kväll funkade inte internet och jag trodde jag skulle bli smått skogstokig, usch så hemskt det va!! Vad ska man göra om inte internet funkar och msn är dött??? Ghaaa, hoppas inte det händer igen på ett tag!

Idag har jag inte vart i skolan så speciellt länge, jag älskar onsdagar, en hel dag åt projektarbete, sweet, för än så länge så är det inte speciellt betungande, just nu är det nästan kul, ojoj, skolan=kul??

Dessutom så är det endast 2 dagar kvar nu, till lilla jag bli stor, nej, jag kommer anntagligen inte bli nå större, men iallfall.
Håller på att bli övertalad att hänga med till arena då, men tror inte det, jag har ju inget leg, alltid bra att ha något att skylla på...

Måste bara berätta något mycket lustigt.
När jag kom hem förut så hittade jag ett brev som var adresserat till mig, från kommunen. Det visade sig var feedback till mitt, Emma och Leilas förslag om en nattklubb för folk under 18, som vi skickade in på samhällskunskapen i våras. Jag vet inte ens om vi var nå vidare seriösa med det hela?
Hur som helst så var brevet från unos enhetschef, som tyckte att vi skulle ringa eller mejla henne, och bestämma ett möte med henne, så att vi kunde få vara med att plandera våran drömnattklubb för unga, haha
Dessutom fick vi en inbjudan till Uno på lördag, Pump up the Jam, ingen aning om vad det är, men något evenemang av nått slag iallafall...
Nej, jag tror inte att vi kommer bestämma något möte om jag känner oss rätt, eller vad tror ni??

Allmänna besvär!

Jag blir så arg på mig själv!! Jag vet inte vad jag vill eller vad jag känner, rädd för att sprida falska signaler...
Jag kan inte kontrollera mig själv, jag vet inte vad som håller på att hända med mig, men vad det än är så är jag inte med på noterna!!
Jag vill kunna styra mig själv, veta vad jag vill, ha en stark vilja, men nej, så ser det verkligen inte ut just nu..
Vad är det som händer med mig??

Min älskade broder har skaffat ett virus till msn!!!
Marcus acceptera aldrig något du inte vet vad det är!
Jo, men visst, det gick inte genom det ena örat och ut genom det andra, han är bara såååååå stekt just nu!!

Måndag 1/10 har varit en av dom jobbigaste dagarna på länge, nej, nu klagar jag igen, men iallfall den har varit tung, jag hade min tid runt 3 tiden då jag var sjukt övertrött och sprang runt och härjade, men efter det så dalade det snabbt utför, när klockan var 18.00 var det riktigt illa, ont i magen, trött och hungrig.
Håll ut Ida, du är hemma om fyra timmar!
Jag överlevde även denna dag, anntagligen eftersom att jag sitter här, men nu ska jag gå och lägga mig..

Nedräkningen fortsätter:
4 dagar kvar ( Nu Sara är det nära)

RSS 2.0