- Gamla minnen och usel service

Känner mig allmänt depp, känns som om det mesta går emot och att man kämpar i motvind. Wääk!
Dagen började i bott, men stegrade till det bättre ju längre dagen gick. Mötte upp lilla Bea. för hemligt uppdrag. Något som i princip var Mission Impossible!! Det är bara så typsikt när en annan ska göra något, och just nu när man känner som man känner. Jaja, vi deppade lite gran men tröstade oss med en varsin iskall cola. Gott!! Satt och tjatade hur länge som helst, lovely!! Sedan besökte vi Mitt i City, eftersom att det var så kallad VIP-kväll. Där bjöds det på glass, GB:s Bröllops strut närmare bestämt, mycket trevligt. Sedan åter uppväckte jag gamla minnen, fina härliga minnen. Jag skjutsade nämligen Bea på cykeln, och vi åkte över Älvkullens skolgård, var väl ungefär si så där 2 år sedan jag och Leila gjorde denna bedrift. Det var en härlig känsla på något sätt, lite saknad, men samtidgt drog det ändå inte så där mycket som jag trodde. Till skolan alltså, nää jag saknar inte Mr Brown och all den där betygs hysterin. Jag hade inte topp betyg, men det går att fortsätta leva ändå verkar det som;D
Anyways, sa adjö till Bea och började cykla den gamla skolvägen hem, det var faktiskt riktigt mysigt. Det kändes som förr i tiden, kändes faktiskt inte som om det var hela 2 år sedan sist. Jösses vad tiden går fort.

Måste även berätta att jag precis har deklarerat heeelt själv och för första gången i mitt liv. Det kändes rätt bra, och jag hoppas att jag gjorde rätt. Funderar även på om man måste lämna in kontouppgifter till banken även om man gjorde det vi nätet? Tror det, så kanske får försöka hinna med ett litet snabbt bankärende imorgon? Vill så hinner man. Blev väldigt sugen på Avocado, kanske bäst att sova?

God Natt!!


- That´s why

Med risk för att verka otacksam, vilket är det sista jag är, så vet jag faktiskt inte vad jag vill. Meningen är att man ska känna sig behövd, och det ska självklart vara ömsesidigt, jag i min tur ska absolut visa vart jag står. Men ibland känner man bara hur den där motivationen bara försvinner. Känslor som man ska akta sig för att visa väcks inom mig som en vulkan som närsomhelst kommer explodera. Och det vet vi ju alla vilka konsekvenser det kan, störningar infrastrukturen och grejjer, något som kanske ska försöka att undvikas.

Neej, jag vet faktiskt inte hur jag kommer göra. Just nu känner jag mig inte alls taggad. Men vi får se, jag kanske ändrar mig, det får tiden utläsa. Men just nu känner jag bara att jag inte orkar med saker som drar energi...

Hoppas att jag hittar på något roligt imorgon så att jag kommer på andra tankar. Om inte annat så ska jag till bibblan och låna någon rolig bok som jag kan läsa. Så det så!

Fuck off suckers!

- This world will turn your way


 

Vet inte varför. Känns bara fel. Vill bara inte, måste det finnas en ursäkt? Ja, kanske det måste...
Vet inte varför. Känns inte bra. Vill bara inte, måste jag veta varför? Ja, kanske jag måste...
Vet inte varför. Känns inte kul. Vill bara inte, måste jag tycka det är kul? Ja, kanske jag måste..
Vet inte varför. Känns som ett krav. Vill bara inte, måste jag veta varför? Jaa, det måste du!!

Åh, vad det inte är roligt att känna sig som en upp och ner vänd skottkärra, eller nått? Det är inte alls kul att ha en klump i halsen och känna stress, stress och en gnutta press. Försöker hitta anledningar till varför, men finner inga. Önskar att jag visste varför. Kanske att jag gör innerst inne egentligen...förtränger det bara? Jo, jag vet, men är det en ursäkt? Hur länge kan man skylla på det. Måste våga förlita mej på att det är rätt. Det är lugnt, allt är bra....


- Moving on

Livet rullar på. Skinnjackan har kommit hem, och jag är super nöjd. Nästa investering borde dock bli att klippa håret. Det behövs kan jag säga.
Reserverade en resa till Alanya i Söndags, har dock tappat sugen totalt på grund att störda omständigheter. Jag blir gaalen av detta alltså!!! Vi får se vad tiden gör med det...
Har sökt Kulturgeografi C till hösten och håller tummarna stenhårt för att kursen blir av, annars går jag under, bokstavligt. Men med min tur så ställs den säkert in, DAMN!!!

Det börjar även dra ihop sig för att skriva B-uppsats, och tror bestämt att jag har hittat ett ämne, härligt!! Har även gjort klart för mig själv vad C-uppsatsen i turism ska handla om. MEN det tänker jag behålla för mig själv, så ingen tjuvar idén, är ju trots allt nästan ett år tills dess...

Jag längtar grymt mycket efter ett roligt jobb så att jag änntligen kan börja leva. Känner mig för tillfället en aning instängd. Jämt lite grann så där....

Naaaej nu blir det sängen. Träffa lilla Beeea blir imorn, träääävligt!! :D

Nattinatti!!

- Tisdag

Jackan är påväg!! Nu saknas det ju bara att den inte passar, då blir jag otroligt deprimerad!! Jag är glad!
Imorn ska jag och Bloomie uträtta en hel del ärenden, bilen ska tvättas, lunch ska ätas, och färg ska köpas? Har säkert missat en massa, men det märks imorn;D förhoppningsvis ska en jacka hämtas ut också, hopppas hoppas hoppas!!

Jag har kommit fram till att jag ska bli mer seriös med min blogg, det är liksom ingen ordning. Mer bilder och en ny layout kanske. Det vooore nått däh!!

Kysss!!

- Någon som vill byta...?

Jag fullkomligt hatar den här skiten. Man mår bara jääävligt dåligt, har inte lust med någonting, och allt är bara skit! Jag hatar hatar hatar, det fullkomligen suuuger!!! Ghaaaaaaaaaa!? säger jag.

Och vem fan uppfan iPhonen, den borde ju bara gå och dra något gamalt över sig. En fullkomligen värdelös uppfinning som drar batterier och förstör samhället!! Tacka vet jag en gammal hederlig mobiltelefon, tänker aldrig sjunka så låågt som till iPhone nivån!!

Utöver det så undrar jag vad shestore.se håller på med. "Vi skickar din beställning nästa vecka", så faan heller, jag har då fan inte sett någon skymt av någon jäävla beställning vare sig via mejl eller IRL!!!

Synd att en sådan toppen dag ska avslutas med en massa skit!!! Hata hata hata!! USCH!!!


- What to do with the future?

Kan jag ha kommit att hamna i en sådan där "framtidskris" tro? Eller vad ska man ta att kalla detta elände? Med endast en vecka kvar till det sista datumet för att skicka in ansökningar till hösten står jag inför ett svårt beslut, vad ska jag läsa? Ska jag hoppa av mitt program, börja på ett nytt för att sedan hoppa av och hoppa på mitt gamla igen? Hm, kan vara värt det, då jag har fått ett intresse för samhällsplanering. Turismvetare med inriktning på stadsplanering, hur låter det? En kvällskurs i projektledning skulle kanske sitta på sin plats också. Jösses, det finns mycket att tänka på och jag har ingen aning om vad som är bäst, tänk om jag inte ens kommer in, då står jag där utan något att läsa, och vad ska jag då göra? Ibland vill man bara frysa tiden och hoppas på att någon annan tar i tu med sin egna framtid. Fiffigt eller hur?

Jag vet just nu vare sig upp eller ner, mer än att mitt förra alternativ att läsa kulturgeografi C har slocknat, det är inte längre ett alternativ. Det är inte det jag vill. Frågan är bara vad det det är jag exakt vill?

Får försöka sova på saken. Uppstigning tidigt för att hälsa på Smarinn, klättra och galoppera står på schemat imorgon, och jag hoppas vid min Gud att han har lugnat ner sig, han var inte alls rolig igår. Vart tog den lugna filbunken vägen, den trygga och lugna lilla filbunken, hm, även solen har visst sina fläckar som det så fint heter.

Dessutom så undrar jag vart min efterlängtade skinnjacka har tagit vägen. Hallå? Shestore, har ni gått under jorden eller, jag la min beställning innan statusen om "slut på storlek bla och bla" ändrades. Så ni skulle bara våga skylla på det, jackan är betalad och klar så det är bara att punga ut med den!! Geeee mig, tänker banne mej inte vänta ända till vecka 19. Glöm och dröm!!

Yeah yeah, ett långt men samskigt inlägg blev det visst, nu ska jag vila huvudet och ladda inför morgondagen. Puss och Kram!!

RSS 2.0