- Nytt år, ny design

En dag kvar av 2008. Det är nyårsaftonsmorgon, och här sitter jag med mitt feta hår och väntar på frukost;D Jag är en liten latmask idag, men jag har faktiskt ont i magen :( Usch på det!
Nej, nu ska det laddas och kureras inför kvällen. Myys!!
Bjuder på några nytagna bilder så här på förmiddagen.
 

Sött litet rådjur va;D

- Inte allt för ofta nuförtiden

Nej, en uppdatering sker ju inte allt för ofta här längre. Dååligt av mig måste jag säga!!
Men hur som helst:
Julen har varit riktigt bra med massor av fina klappar, god mat och trevligt sällskap. En av de bättre jularna på länge tror jag bestämt. En jul utan bråk och skrik, nästan iallafall. Sedan är det alltid kul att mormor är på bättrings vägen också:)

Nog om det. Nu sitter jag här heelt ensam i VÅLBERG!! Ja, har ni hört, ensam i vålberg, OMG, det trodde man ju inte förstås haha. Någon kläckte en idé om att flytta till en lägenhet här, tror kanske inte att jag skulle palla det? Eller?
Jag har ont i magen och ser på Mulan 2 och väntar på att Blomson ska komma hem från ett kneg xD
Kanske ska ta och diska lite också? Vi får se....

Vad händer på nyår? Någon som har lust att dela med sig av sina planer kanske :D alltid kul att höra vad folk ska göra =)

- God Jul, Feliz Navidad, Merry Christmas!Från oss alla till oss alla, En riktigt God Jul!!

- Helt sjukt asså...

Det har hänt något gaaaalet. Och då menar jag galet! Något högst besynnerligt!! En märklig dag. Dels har jag varit fruktansvärt snäll mot min bror, något han kanske inte vet än, men iallafall, det kommer...
Men det absolut knäppaste, galnaste och mest underbara på länge är följande:

Ida Gustafson har fått VG på en 10 p tenta!! Holy jama lama!! It´s fucking amazing!! Det borde firas med något stort, något maffigt!! Herre jösses!! Mitt hjärta gjorde looopar både före och innan resultatet xD Först av nervositet och sedan av lycka, glädje och lättnad. Fy sjutton!! Happy happy!!

Detta får helt enkelt firas med Bubbles:

I'm a happy, happy girl
With a happy, happy smile
I can be your friend
If you stay and play a while
Happy, happy girl
With a happy, happy smile
I'll give you all my world
And make it last a while

Att fira med det, är lika craszy som ett VG!!

Jag är glad i dag!


- En tand, flera tänder...

Gummisnoddar och blå "plastvax" är nu min vardag i minst en månad framöver. Usch, jag ska stämma dom jäklarna om det här inte är bra. Det gör ont, det är obehagligt...jag tycker synd om mig själv.
Nu ska jag gå och fixa julisklappisar!!

Hoppas jag väljer rätt text nu....pinsamt om man har förstått den fel. Men det är ens egna tolkning som är viktigast,  right?
Love you anyway!! <3

- Lika som bär?

Jag tycks ana en viss likhet, faktiskt...

   

Lite lika var dom väl ändå? ;D mahaha

- Göteborg nästa

Imorgon bär det av till Götet på en liten weekend. Kul Kul!! =D
Men jag tror icke att min käre lille vän kommer kunna dölja sin trötthet. Haha!!
Jag tror faktiskt inte att jobba natt i 11,5 timmar och shopping går hand i hand, men om du säger det så...
Vi får väl se hur det blir med den saken.
Jaja, är lite trött själv faktiskt. Kanske borde ta och knyta sig? Fast det känns ju lite orättvist dock, får nog hålla mig vaken ett litet tag till.

Det känns bra, för jag har änntligen fått tillbaka MIN musik sen jag fixade datorn i våras. Den har legat och skräpat på en hårdisk i vålberg, hur länge som helst. Men nu har jag änntligen vågat förflytta det (lite iaf) till min dator. Gööööött :D
Puss på det!!Det får bli en bild på det. Det är så här Mr. Blom junior kommer se ut imorn tror jag xD

- Min bästis

Hihihi :D-------

Behavior so unusual,
Didn't anyone tell you, you're supposed to
Break my heart, I expect you to, so why havent you?
Maybe you're not even human 'cause, only an angel could be so unusual,
Sweet surprise, I could get used to
Unusual You

- Give me a break

Har du gjort det, har du glömt det? Kom du ihåg att göra si, varför har du gjort så? Varför, varför inte?
Herre Gud!!
Det blir jobbigt i längden om man hela tiden ska oroa sig för vad det är man har gjort eller inte har gjort. Absolut ovärda saker blir helt plötsligt döds allvarligt. Ingen som har tänkt på att mer allvarliga saker kan råkas glömmas bort, om man hela tiden ska älta små saker?
Nej, ju längre tiden går, desto svårare blir det stå ut. Hm, hur ska detta sluta?

- Uppdatering

En händelserik helg...
Behöver jag säga något mer? Haha, det blir inte alltid riktigt som man har tänkt sig^^ Men jag hade super kul i fredags. Lördagen kanske iiiiinte var världens skönaste dock, men den var mys ändå.
Söndag = treeeeevlig. Besök i "Miffmeisters" lya blev, mycket vackert!! Jajamensan, lite avis, jajamensan!!


Idag blev det tiiidigt. Väckt kvart i sex, dra mej baklänges, åkte hem och sussade i nån timme till blev!! Tröööötttis!!

Universitetet, tvätta bil med mams, la stada me leils och emms, besök av emms, och sedan en tur till Vålle med Bobs, och så hem igen. En låååååång dag, men en mycket bra sådad!! Jag är nööööjd!


Nu blire natten! Nattis!!


- It´s hard

Okej, vi kan börja med att nämna att jag är trött som en get. Oh yes. Sliten, känner mej inte helt kurant.
Idag är en sådan där tråkig dag, då det skulle vara skönt att bara stänga in sig i ett mörkt rum och bara blunda, och hoppas på att allt löser sig automatiskt.
Nå väl, nu är det helg, del kurs 2 är över, och jag kan bara koppla av. Usch för stress!!
Många missförstånd och sura miner har också skett under veckan, dåligt vettu, men jag tror det lätt kan bli så i pressade situationer, tyvärr!
När saker inte blir som man har tänkt, reagerar man annorlunda om man inte är på topp och så vidare.

Mina förhoppningar för kvällen är inte sönder grusade än, hoppet håller god min, som sagt det blir ju vad man gör det till, right?

- En vandrande pinne

Onsdagen är snart över. Skönt!! Eller inte bara skönt, det har faktiskt funnits en del ljuspunkter också under dagen. Men bäst av allt är att jag slipper oroa mig för tentan på iallafall 3
veckor :)Dock har jag fått en släng av nackspärr som kom som ett brev på posten i natt när jag skulle sova. Den natten man behöver mest sömn får man absolut ingenting på grund av en stel nacke. Life is goood! Saken blev kanske inte bättre av att stirra ner i bänken ungefär 4 timmar, nej snarare sämre. Okej, jag erkänner - Jag tycker synd om mig själv!!
Jag är trött, har ont i huvudet och nacken, och jag har en störd hund som kanske behöver ut. Han ligger visserligen och snarkar (sover djupt) och jag vet inte om jag orkar bråka för att gå ut direkt. Får kanske duga med en kiss pause i trädgården? Ja, så får det bli.
Sängen får det bli snart, ojoj...steeeeelt!!

- Jobbigt läge

Jag blir så ledsen när inte människor vill förstå. Förstå allvaret, förstå omfattningen av en del saker.
Istället för att försöka bilda sig en omfattning, ska det bara letas en massa fel. Högljud, uppe sent på kvällen, går upp "sent" på morgonen (10.00), jobbar för lite, hemma för mycket. Varför jobbar du inte mer?
JAG HAR EN TENTA!!! snälla rara, inse fakta. Mitt liv är inte så jäkla enkelt det heller!!

Man försöker att göra saker bra, försöker göra alla nöjda och glada. Det funkar inte så. Alltid någon som blir bortglömd på ett eller annat sätt. Försöker göra så att man mår bra själv, det är dumt....
En del ska få beröm och uppmärksamhet hela tiden, en del inte alls, en del är duktiga andra dåliga. En del vill förstå, andra inte...
Det kanske är så livet ska vara, men när man känner sig stressad och halvt ångestladdad, har man svårt att ta kritik för små saker. Saker man inte själv inser felet med.
Slår i dörrar, lägger dig sent, allmänt lat...

Tack och hej, ja, jag ska försöka ändra mej!

- Ge mej...

...fredag nu. Jag har aldrig varit så sugen på att göra något mycket kul som är jag är nu. Kan bero på att jag sitter och panikpluggar inför den kära lilla tentan som är värd en massa nedrans poäng. Jaja, det löser sig,
Beachparty på arena, jag och leila ska dit. Spela roll om det är en massa "desperata 18 åringar" där. Kommer man inte in någonannanstans så får man ta det som finns. Det blir vad man gör det til, right!?
Det kommer bli varmt, det kommer bli svettigt, det kommer bli kul, och det kommer blir farligt...? iiiihhhi jag vill inte plugga mer nu. Ge mej onsdag!

RSS 2.0