- Livet leker

Jag mår så bra. Livet är som en dans på rosor. Alla är ärliga, nöjda och glada. All tid i världen finns dessutom till att bara hitta på roliga saker. Åh så roligt.
Jag vad mer kan man önska sig?

Jag tror bestämt att jag ska göra en stor kopp varmchoklad, hoppa ner  i soffan och läsa en forskningöversikt om Planering och förvaltning för friluftsliv. Det kan inte bli mysigare ;D woho!! Here we go!!

- När hjärtat går åt olika håll?

Hur länge orkar man?
Hur lång tid tar det innan det tar slut?
I längden blir det en pina, som är jobbig att utstå.
Ju längre tiden går ju hårdare känns det. Det är svårt att försöka vara stark. Det är svårt att lita på folk, och det blir bara jobbigare och jobbigare att hålla god min.
Hur svårt ska livet behöva vara?
Det känns så jobbigt när allting känns meningslöst, hopplöst och allmänt jobbigt.
Det känns som om man är så hemskt ensam. Jag vet kanske att jag inte är det. Men av någon konstig anledning så känner man sig så grymt ensam.
Jag ska försöka vara stark, det ska jag. Det finns dom som har det värre. Jag ska verkligen försöka....


- Måndagmorgon

Det är svårt att vara stark när man känner sig så svag
När allting känns hopplöst...
Vems sida ska man stå på?
Måste man välja?
Jag vill bara bort bort bort!!

- Pictures (bättre än PM)

Leila goes raped? :O



    

Vad som helst är bättre än PM, som ni kanske ser, dock går denna mening att misstolka i samband med den förra xD Sorry about that!

- Kanske låter värre än vad det är?

Av någon anledning så är det så mycke roligare att sitta här och skriva än att skriva en Pm i Word.
Jag känner dessutom att jag måste få ut lite av min aggressioner på något sätt.
Jag vill börja med att rikta stark kritik till högre studier och lärare i största allmänhet.
Under hela min skolgång har jag mött lärare som kräver en massa saker som inte framgår förens man är bedömd och då är det oftast för sent att ändra sig.
Universitetet är jäkligt duktiga på att ANTA att man redan kan allting. Hur man skriver, vad saker och ting är och hur allt fungerar.
Hej är det bara jag som är dum i huvudet eller ska man förstå allt INNAN man utbildar sig.
Jag trodde att man går i skolan för att lära sig, men här verkar det heeeelt tvärt om. Helst ska man nog kunna allt innan så att folk slipper anstränga sig att lära ut. Vad är ens meningen med hela grejjen att utbilda sig om man redan ska kunna allting?
Jag har insett att universitetet är till för de som redan är kunniga, duktiga och jävligt ambitiösa. Språket är överdrivet seriöst och helst ska allt ske på engelska. Fan heller att G i engeslka B räcker för att klara sig igenom den litteratur och de rapporter man ska läsa för att sedan ha en fet tenta på!
Vem kom ens på att man skulle ha tentor?
Det är inte rimligt att man ska komma ihåg allt man läser när man har hur mycket som helst att läsa. Och JA, jag vet att det inte är meningen att man ska läsa allt. Nej, för man ska ha den förmågan att ta ut det som är viktigt. Men då skulle ja vilja veta hur JAG som en liten elev ska veta vad NI som lärare anser är viktigt. Jag är går i skolan för att lära mig, och då skulle det vara snällt att också få veta VAD man faktiskt ska kunna.
All den här kritiken kanske inte bara är riktad till universitetet, detta med att läsa 100 tals sidor skedde faktiskt på gymnasiet också, och varenda jäkla gång misslyckades jag på sådan prov.

Hej ida heter jag och jag är grymt omotiverad till att skriva en salstenta, och jag är jäkligt motiverad till att hoppa av den här skiten och flytta till Afrika! 

- Vad är ett pm?

Ordet pm är en förkortning av latinets promemoria, "för minnet". Ett pm (kan även skrivas en pm) kan sägas utgöra ett mellanting mellan den fria essayen och den vetenskapliga uppsatsen. I likhet med den vetenskapliga uppsatsen bör pm:t vara sakligt grundat och ta sin utgångspunkt i ett konkret källmaterial och inte bygga på fritt tyckande. Liksom essayen behöver pm:t dock som regel inte vara försett med den vetenskapliga apparat (fotnoter, litteraturförteckning etc) som normalt åtföljer texter av mer formell, vetenskaplig karaktär.

Så nu vet ni det!! Inte för att jag känner mig något klokare här men, jag tragglar vidare.
Spyr nog snart på Smögen by the way. Sitter här och skrivet om denna lilla ort, åsså kommer mamma hem med en Baguette med SMÖGENRÖRA!! Herregud, vad vill världen mig?

- Deppis tisdag

Har gått in i en lätt depression (hur stavas det ens?) nu tror jag. Allt känns himla hopplöst och tråkigt. Vill bara ha helg, vill göra roliga saker där man slipper tänka så mycket hela tiden.
Just nu passar det dessutom så fruktansvärt dåligt att kännas sig så här, då jag ska skriva ett PM på 4-6 sidor om ett landskap eller plats. Begränsa begränsa!!
Smögen har jag valt, tråkig som jag är. Hade en idé om att skriva om gamla Rayon, men fanns det någon bra information om det? Nej nej nej!!
Smögen får det bli. Får göra så gott jag kan helt enkelt och hoppas på det bästa =)
Har som sagt lagt ribban högt, och orkar inte misslyckas.
Som sagt ge mig helg och myspys!!!

- Ida saknar

   



Okeej, jag vill börja med att säga att Ida saknar måååånga fler än så här. Typ Linn, Sara, Pernilla, typ massor!!!
Ida saknar jätte mycket. Och mest just nu saknar hon sina kära kussar som dissar på MSN!! Dåååligt

- I give up

Okej, nu har jag suttit här hur läääänge som helst och försökt ladda upp detta helt otroliga. Men? Fungerar det? Nejdå inte alls :(
Men jag fick VG på "la tenta primera" haha nog tur att jag inte läser spanska xD
Jag vågar nu tro på det, när jag faktiskt har sett det med egna ögon. Underbart!! Lite press jag satte på mig själv eller??



Puss på det min lilla "bävertand" hahaha <3 xD

- Jaha, inställt?

Här sitter man, laddad och redo inför en föreläsning. Glad i hågen går man in för att kolla schemat och kanske se ifall det kommit upp någon ny bilaga eller liknande. MEN, vad möts man av. "Dagens lektion inställd pga sjukdom"  orden slår mig rätt i ansiktet. Jaha, vad var nu meningen med att ladda?
Sedan kommer alltid tanke nummer 2. Ska man kanske åka upp till univeristetet ändå, ifall att dom har skrivit fel? Tänk om Jag har missuppfattat detta?
Äsch, klart det stämmer, men lite ledsen i ögat blev jag allt....

- Måndag

Måndag. Universitetet en sväng idag, men fattade jag något? Njaej, det vore dumt att påstå. Nedrans femenologi och hermenotik eller vad det nu hette...
Hur som helst har jag faktiskt fotat lite idag, och sedan provat mina skills i photoshop. Riktigt nöjd faktiskt =D

   

wiiee, imorgon blir plugg plugg plugg!!!

Ida stämplar ut för idag!

- Välkommen till Taxida

Lääänge sedan sist. Jo tack, men vad ska man skriva lixom. Jag tror inte det har hänt speciellt mycket den här veckan faktiskt, inget jag kan komma på så här på rak arm haha eller på böjd kanske^^
Hur som helst, så tänkte jag meddela att jag tänkte sälja mej själv. Taxibolaget "Taxida" startar nämligen sin verksamhet. Självklart svart xD Skämtosido. Men skulle jag har ett taxibolag, lätt att det skulle heta TAXIDA!!
Grejjen är den att jag ska:
- Köra mamma och Bettan till stan snart...
- sedan hem och vänta en timme knappt, sedan ska pappa iväg någonstans.
- Grums nästa, med bror
- Vilostation Vålberg
- Grums igen
- Hem
- Sedan så ska väl jag och Mr Flower till stan, och då är det väl jag som får köra antar jag^^ ingen rattfylla här inte!

Jag tror jag ska ta med Mister Bee på tur. Tror han hellre sitter i bilen än ensam hemma =)

Nu ska jag se på Rasmus på luffen!

- 3-5 oktober, en salig blandning

Igår (fredag) firades lilla jag av lilla släkten. Kuligt :D Lite pengar rullade in, lite tallrikar, och en vacker ros :D:D och inte minst lite biljetter! Kul kul.
Ja, vad ska man säga, en hel rad av vackra kort blev det också, haha^^

Idag har jag käkat middag me leiloop, urmysigt jue, det går att ha djupa samtal på kebabhouse också, inte bara skopunkten haha. Och sedan kan jag meddela att det är bra att känna Leila för då får man halva priset...Sweeet!

Bilder:






En bild på linus blev det tillslut, men det var minsann en svårt fisk att fånga xD



En mycket charmig bild (sorry men jag var tvungen;D)



Tur att någon var glad iallafall^^



Jag får väl bjuda till lite jag också....



Stackars Raffael kom in också, tror det regnade ute xD Stackarn



Pappas mellanmål måste jag passa på att visa också. Är det bara jag som tycker det ser ut som något annat?

Ser att klockan är över tolv, så jag får väl passa på att gratta mej själv. Grattis "lilla" mej!!

- Jag bjuder på den



Tittade på bilder. Mappen "studentveckan". Fann denna, enjoy xD

- Grrr, it´s wednesday

Oh yeah!
Vad ska man säga. Ett trött mongobarn med störd rygg?
Typ jag? Svar ja!
Det blir sängen för mig nu, den saken är biff serru. Jajamensan, och åh guuuuud som jag ska sova imorgon, förmodligen med en söt liten voffsing på mig =D Sötnöten min, grrr
Om han inte har magsjuka, uhuh, då får han absolut inte ens bestiga min hårda säng. Nej, det måste sättas ben på min sköna säng, det håller ej att sova på soffan. Visserligen är det också en säng, men en hård sådan och det är ej skönt.
Jaja, nog tjötat om det.
NattiNatti alla rosenknoppar!! Sweet dreams, are made of steel!! Eller nått sånt xD

RSS 2.0