- Plugg och en massa annat...

Igår hade jag den sämsta besöks statistiken ever xD OMG, men det är inget vi pratar högt om, okej?;D
Anyways, har hört rykten om att det snart vankas en födelsedag, helt sjukt vad fort det går, men snart är man 20...
Roligast var helt klart att fylla 18, det var nog en av de bästa födelsedagarna jag har haft, men sen äger det ju att fylla på en fredag också, kan ha hjälpt till lite...
Just nu är det grymt mycket att göra på universitetet också, blääk, orkar inte, eller jo det är rätt kul och intressant, önskar bara att jag visste vad kursen går ut på!! haha bra där^^!
Imorgon blir att plugga typ hela dagen, grupparbete och seminarium och grejjer, och sedan till stallet och sedan städa, och jösses amalia!! Hoppas vi blir klara bara så att jag kan ta ledigt på onsdag...
På torsdag blir det cut, cut cut, bort med håret!! Klippning och lite färgning/blekning? Vi får se vart vindarna bär:D Lääängtar, är så trött på kråkboet just nu, haha
Nää, sängen får allt bli nu tror jag innan jag stupar!

- Gott humör, eller vid god vigör..

Är sjukt shopping sugen!! Vill shoppa en massa kläder och grejjer, men det är alltid så när man sitter hemma någon kväll, just när man är som längst ifrån en affär, och sedan när man väl får chansen, nä då är man icke på humör. Jag säger då det.
Jo, annars då? Sitter här helt ensam, har dock satt på mig ett illrött läppglans och ruffsat upp håret en aning, känns lite bättre då, ny noppade/färgade ögonbryn också, naajs!! Det blev väldigt bra faktiskt!!
Hm, funderar dock på om jag ska krypa ner i sängen, ska upp tidigt tidigt och mocka i stallet och så dära, kan bli mysigt tror jag:)
God natt alla söt saker där ute så hörs vi!
Pusspuss<3

- Varför varför varför???

Jävla griiiis!! Har insett hur mycket jag har att göra den närmaste framtiden och jag förstår ärligt talat inte hur jag ska hinna!! Det är en lab här och en lab där, ett seminarium hit och ett seminarium dit, och en nedrans massa sidor att läsa, som jag inte ens har börjat med, då jag har dragit mej för att göra det då boken suger!!!!!! Varför måste litteraturen jämt jämt jämt vara på engelska, och varför måste den vara så stört tjock, och varför måste sidorna vara tunnare än i en tidning?! Va, svara då för i helvete!!!!
Åh, jag har jobbat idag, och är inte på världens bästa humör, känner mig så grymt opeppad, vill ligga och sova bort förkylnings fAn som jag har drabbats av, och jag ska vara i något stall hela helgen och mocka en massa skit, och nej jag vet inte hur jag ska få ihop allt. Människor hit än dit, och man vill göra allt och ingenting, och NEJ, jag vet inte vart jag ska börjar och inte vart jag ska sluta. Vill flytta, men kan inte, varför kan jag inte? Har inga pengar, varför inte? Har inget jobb, varför inte? FÖR ATT JAG PLUGGAR FÖR ATT SEDAN FÅ ETT JOBB!! Jävla värdelösa liiiiiv, varför ska människor tro att de är så nedrans smart för, ser det ut som om alla dessa djur i världen någonsing har pluggat? Näää, men de klarar sig minsann än då, de har utvecklat ett sjätte sinne som hjälper dem att veta när något är fel typ, eller något i den stilen!

Det har nog inte undgått någon att jag är trött och grinig nu? Det stämmer så in i helvete, varför kan ingenting bara vara enkelt och roligt!?!?!?

- Noll koll

Här händer det då inte mycket, det står liksom still lite skulle man kunna säga;D
Är fortfarande förkyld som bara den, men det börjar nog ge sig nu tror jag? Wääk, det är inte kul, helt plötsligt får man för sig att man ska motionera och grejja, heelt gaalet!
Nä, det här sög, var icke på skrivar humör idag, see ya!

- Sjuklig!

Det kliar i halsen och i öronen, och jag börjar tycka fruktansvärt synd om mig själv alltså. Typiskt mig när jag börjar bli sjuk xD Men vem tycker inte synd om sig själv då? Har varit en grymt lång dag också tycker jag. Gick upp hyffsat tidigt för att gå ut med Bonzo, och sedan åkte jag till stallet. Tog mig en härlig tur på pållen i skogen ihop med Anna. Det var trevligt, inte för att vi sa så mycket men, vi var båda lite krassliga, hon något värre kan jag tänka mig:/ Usch vad det är jobbigt att känna så här, man vill göra något åt det men det finns verkligen ingenting du kan göra!! Vem kom på att bli sjuk?!
Nää nu ska jag gå och dra något gammalt över mig, so long!

- Inte bli sjuk, vara frisk, okej?!

Blä, när man tror att allting är på väg att bli bättre, nää då är det något annat som blir fel istället. Utskälld utan anledning, say whaat?! Fan vad förbannad jag blev!! Och som om det inte vore nog med detta så har jag en hals som är helt mongolid!! Vette fan asså, skulle vilja spola rent den på något sätt, men antar att det hela nog är rätt lönlöst:/ Känner att jag har varit super duper duktig idag också, 2 hela långa promenader och en cykeltur till universitetet!!! Nu kan jag nog slappna av, nej visst nej!! DU GÖR ALDRIG NÅGONTING HÄR HEMMA, DU LYFTER INTE ETT FINGER!!! Nehe nej, nej men just det ja, det gör jag ju aldrig nej. Nej men visst, om det är så det ska vara fine!! Så jag får väl helt enkelt gå och stryka någons kläder, diska efter maten, dammsuga, gå med bonzo, tvätta, städa lite här städa lite där...jo men för all del jag kan ju göra allting när jag ändå håller på, för jag har ju inget annat till liv!!!

Ursäkta röran jag bygger om skulle jag vilja avsluta detta inlägg med, min hjärna är inte som den ska, inte jag heller för den delen, och man kan ju fråga sig om man någonsin kommer bli det om man alltid alltid alltid ska få skit för vad man än gör!!!!! Så där, nu har jag fått ur mej mina agressioner(?) för idag! Trevlig kväll babes! <3 

- En evighet, en kort sekund...

Allt är tungt. Jag vet ingenting. Orkar ingenting. Orkar inte bry mig, orkar inte ta tag i saker, nää, jag vet verkligen inte!! Ögonen svider och läpparna är slutna, vill inte säga någonting, hjärnan vill inte sammarbeta. Ghaa, jag blir så tokig, jag vet varken ut eller in...
Vad vill jag, vad vill jag inte? Vad är rätt, vad är fel?
Nää, nu ska jag gå och fortsätta se på den uselt dåliga film/serie som är går på kanal 4 just nu. Svensk/Tyskt drama? Alltså seriöst hur länge har det inte varit ute med dubbad film!! Pippilångstrump och Beck. Ha, det komiska är att pippi är med i denna nya plåga också, dock typ 40 år äldre och kriminalare xD Jaaa, det var väl kanske inte så bra som jag hoppats på, men har man väl börjat se så får man väl ta att se klart också^^

- Pengar rullar inte som det ska, det går bra nu...?

Hm, jag tycker att pengarna har rullat otäkt snabbt den här månaden:O Vad hände med studiestödet liksom, tjoof, så var det borta? Omg, 1800 har försvunnit sen den 2 september. Hm, skumt, men det kanske blir så när man har sattit undan resten på spar...så är det nog, får nog börja bli lite snål igen:O lääääänge kvar tills det kommer nya pengar jue! 1000 kronor på böcker bara så där också:O Herregud, jag tror jag avlider!!:(
Nää jag gillert inte! Inte ringer det från växeln heller, hallå, nått litet pass kunde man väl få iallafall? Typ sisådär 4 i månaden skulle vara perfekt, jag begär inget mer!;D

- Vi får nog se...

Trött och mör i kolan efter en utekväll igår som var helt okeej:) Dock var det inte helt okej att gå upp halv sju imorse för att köra moder till jobbet för att jag sedan skulle kunna få tillgång till bilen. Invecklat verkar det men anyways...Halv elva hämtade jag upp Leils för att sedan styra kosan till prästgården för att få se proffsridning, seriöst här snackar vi ridning i världsklass och då menar jag det verkligen. Efter att ha sett denna snubben så ja, då blev man motiverad iallafall kan man säga. Därpå åkte vi till stan och inhandlade lite schyssta prylar;D Naajjs, och hjälpa Petrus med att räkna kassan blev också, stackars liten;) Och nu sitter jag här, trött som fan, men laddar för ännu en kväll på stan. Jag känner att jag behöver detta efter denna veckan. Imorgon blir det att bli seriös igen och plugga och städa? Ja, vi får se hur jag mår imorgon först kanske, innan vi lovar för mycket. See ya!

- Ja, vad säger man?

Den här hemska veckan börjar lida mot sitt slut, tack och lov, det mesta har bara känts tungt och jobbigt. Självklart har den haft sina ljusa stunder, det kan jag inte förneka, men inombords har det ändå bara kännts kalas tokigt...
Hur som helst i Onsdags var jag ute på nöjes en sväng, helt okej, drack dock världens äckligaste cider, fy i helsingland så illa den smaka, men gapar man och bara sväljer så, ehm?

Igår hände det, jag red ut själv för första gången i hela mitt liv, jag har ridit i hur många år som helst, typ 15 år? Men aldrig ridigt ut själv, helt ensam. Det var grejt, tyst och stilla och alldeles alldeles underbart? Nja, inte helt kanske, känns lixom lite läskigt att sitta på någon annans häst, hoppas på att inget händer lixom...typ? Nej, men Smarinn var en riktig piggelin, testa mig? Hur som helst var trav ingenting för honom, en härlig galopp laddade han för hela resan och på sista fältet där underlaget var något torrare fick han väl som han ville...snacka om galopp, herregud, vi flög fram, jag hade ju inte allt för mycket att säga till om, men han saktade snällt av i slutet och efter det var han from som ett lamm, dock var han inte på humör för att gå sakta och leta kantareller, men vad kan man begära? xD Hur som helst var det en helt okej tur, jag gillade det skarpt!

I kväll ska jag försöka mig på en sväng på stan, får väl vad det har att erbjuda, vädret gör en ju inte direkt peppad, men annars så! Och imorgon, ja vi får se, kanske ut då också, vem vet vem vet?!

- Trött som...

Blogg.se ser konstigt ut?

Usch känner mig ruggig. Skulle behöva en kram tror jag, en axel att luta mig mot. Fryser och känner mig allmänt svag i både knopp och kropp. Nää, jag vet inte vad det beror på, då hade jag gjort nått åt det. Så är det. Regnar ute gör det också, kallt och ensamt lär det bli...Varför finns det sådana här dagar?


- Varför varför varför!

Jag äääär så trött på livet. Så fruktansvärt trött på allting. Ingenting blir som man tänkt sig, ingenting någon gång!! Att se fram emot saker att planera, nej det funkar banni mej inte i mitt liv. Jag vadar i botten just nu känns det som, mörkt, kallt och fruktansvärt ensamt. Varför? Varför känner man sig ensam? Jag är inte ensam, jag vet det, men ändå känns det som det. Jag blir så arg, så ledsen. Tappade en glödlampa i golvet så att den gick i tusen bitar, bröt i hop totalt och satte mig inne på toaletten och stor grina i en halvtimme. Glödlampan ligger fortfarande kvar utspridd på heeeela golvet. Jag orkar bara inte. Jag vill bort, bort härifrån, prova nått nytt, göra något kul, jag vet inte vad, för just nu känns ingenting kul...Åhhhhhhhhhh så trött jag blir!

- Grattis Leils!



Eftersom att bloggen strejkade igår får det bli en sen uppdatering!! Men som alla redan säkert vet fyllde favorit araben Leila 20 år igår. Grattis grattis grattis!!

RSS 2.0