Nyårsaftonsmorgon

Den dagen som man har sett fram emot mest på länge, varför ska den bli förstörd?
Jag vaknar upp med svullna ögon och värkande hals på självaste nyårsafton. Är jag ledsen eller är jag ledsen?? Det är bara såååå typiskt. Jag var fullt frisk igår. Inga tecken på sjukdom alls, förutom då runt elva på kvällen. Varför!?
Vad ska jag ta mig till? Jag tänker fan inte stanna hemma ikväll! Inte en chans!! Men just nu så ser det jävligt mörkt ut :*(

Paranoida- ida

Ghaaaaaaaaaa!!
Jag har typ ont i halsen!!!!!!!! Vad göra?? Kan det var inbillning tro?? Whäääää, det värker över ögat också. Nej, det gör det inte!!! Jag ska intala mej något annat;D

Jag är en mediahora, ingen vill ha mej!!
Mycket givande text ahahaha

Snart EN dag kvar på 2007. Ett bra år? Nja, det tåls att diskuteras, men visst har det haft sina ljuspunkter =)

Kanske kommer upp med en nyårskrönika så småningom, beror på lusten och orken^^

"...men han kom inte med nån jävla stork iallfall!"


Ett långt inlägg, med en massa gojja

Tre intensiva dagar i stallet. Träningsvärken sitter där den ska, och mer där till. Men  det var faktiskt riktigt kul att arbeta idag. Jag kände mig så vuxen och duktig. När de vuxna som bär ansvaret frågar lilla mig om råd, ja, då är det bara att tacka och ta emot.
Sedan arbetade jag med underbara människor för en gång skull också. Tack Bea för att du dök upp, fastän att du försov dej några timmar.;D

När jag kom hem från stallet hoppade jag in i duschen, sedan gick jag och la mig sov i soffan. Det var inte riktigt meningen att det skulle bli så, men filmen var väl kanske inte den bästa. Det var nån film med Olsen-tvillingarna, det säger en del om filmen bara det.

På tal om film, har ni sett "From dusk till/to(?) dawn"? En myyyyyyycket konstig film. Två tredje delar är normal, man tror att det är en helt vanlig gangsterfilm, sedan flippar den totalt. Kanske inte ska avslöja vad som händer för er som vill se den, men hör av er om ni vill höra, haha^^
Man blir verkligen chockad:
- Hi, I´m Kate, what´s your name?
- Sex-machine!!

Bara det säger en liten del av hur konstig den var, tro nu för gudsskull inte att det var en P-rulle!! Okej!? För det var det inte, jag lovar och svär. Då hade jag inte skrivit om den här, haha (a)

Nu ska jag gå och leta reda på en bra film, leta reda på lite ostbågar och julmust, och roa mig själv, jag känner mej sååååååå ensam. Men ensamheten är den bästa kryddan, nej, just det, hungern är det som är den bästa kryddan. Sak samma juh!!

Aja hursomhelst så kan jag meddela att Grums Ik (hockey) har vunnit en cup i Mariestad, just nu idag. Helt otroligt. Var min käre bror målgörare? Jamen det var han juh, jag kan väl kanske kosta på ett GRATTIS, men tro inte att jag tycker om honom för det, okej!? hihihi

Tack för mig!!!!
Hoppas ni inte sover, utan att ni frodas som grönsaker...
Hahah, jag kom på en intern grej nu. Tror dock inte att någon som läser denna blogg kommer fatta detta men:
*** ******, frodar sig bäst i barrskog^^ ojoj det var lääääääääääääänge sen, på den gammla goda tiden faktiskt. Inte för att den kanske var så god, men om jag säger som så här. Den tiden var god, men den är tiden är godare, haha

Och just det. Ni vet nog vilka ni är som jag nu riktar mig till. Eran dröm om att få se mig i ett visst tillstånd är nog närmare än vad ni kan ana. Haha

Puss på er!!!

Ajajaj

Ajaja, det gör så ont.
Har varit på dressyrtrimläger nu i två dagar, och herre jösses vilken mega träningsvärk jag har!!! Till och med i ringfingrarna;O, sedan har jag skavsår på sköna ställen också, fi fän^^
Men jag ska inte klaga haha, det har varit jätte kul. Men just nu längtar jag tills jag kommer hem imorgon eftermiddag, så där vid 5 tiden. Nyduschad kommer jag ligga som en påsenötter i köket, helt slut, och ensam hemma är jag också. Men först är det stalltjänst på schemat, upp med tuppen blir, 07.00 ska jag vara istallet. Mähähä:*( kallt och uschligt.
Nej nu ska jag gå och lägga mig, så att jag tar mig upp imorgon.

Puss och kjam!!

Har ni läst NWT idag föresten??;D Stjärnreporten har ju vart i farten igen, hahahah


.................

Det är samma sak varenda år. Jag skiter snart i allt! Jag blir bara så förbannad. Varför ska man aldrig få känna sig glad en längre stund?? Jag fattar inte!!! FAAAAAAAAAN!


God Jul, med fortsättning^^

Julen är snart över. Men det har varit trevligt. Fått en massa fina grejjer. Men man har kommit till en ny fas i livet, med risk för att verka lite djup. Det är inte längre sakerna som är det viktiga, utan allt runt omkring ;) Mat och gemenskap, och en massa bra på tv:n haha

Men nu börjar jag känna mej lite ensam här. Känns som om alla är ute och hittar på saker? Har jag fel? Lite fel har jag, för linnsey och Pjuppie är hemma och är sjukliga, men jag är frisk, vart är alla andra??? Leila jobbar också kom jag på. Aja, skit samma, blir väl att ta det lugnt och käka chips och en maaaaasssa choklad^^

Men här kommer en hälsning från min alldeles egna tomtenisse:image46

Han vaktar klapparna så fint i den special tillverkade luvan gjord av mej, mmahaha, söt va?;D

Traditioner är till för att följas

"Dan före doppare dan"
Idag har jag och pappa flugit runt på Bergvik och shoppat det sista inför imorgon. Det är sjukt vad det går fort att shoppa när man är med pappa. In i en affär tar första bästa grej typ och sen ut igen.

Sedan bar det av till mormor. Hon bjöd på lutfisk, som förövrigt är sjukt gott:D ensam om att tycka det?

Och vet ni vad jag gör nu? Jo, jag spelar faktiskt Bingolott^^ haha, tönt jag vet, men det är tradition så det så:) lite små drygt ibland, men ändå!!

Nu ska jag knalla tillbaka till Tv:n och se om pausen är slut

God Jul på er alla!!

Uppdatering

Jag har då fått veta att språket hette Esperanto och "uppfinnaren" var inte från Österrike, gubben på bussen hade fel. I själva verket var han ögonläkare och hette L.Zamenhof, och han var från Polen.
Det ni grabbar och tjejor^^ Intressant eller hur:)
Jag hoppas min källa är pålitlig;) orkar inte vara källkritisk just nu haha

Nej, nu blire andra bullar. Imorgon äts det lutfisk hos mormor, gott gott.

Vill bara säga att jag gillar vårat kök!=D

Julfest!

Hemma är jag. Efter en trevlig ute kväll. Ett minus dock. En ömmande rygg:'(
Men annars så var det alla tiders=)
Åkte buss hem, alldeles ensam.
En läskig gubbe åkte också buss. Han pratade inte med mig, men han pratade med någon annan. Han pratade om hur engelska är ett språk som alla använder, men att man egentligen borde använda ett språk som hette Esp..nånting? Påminde om spanska men var en mix av massa språk. Det var någon från österike under 1800-talet som kommit på detta språk. Det är alltså ett påhittat språk.
Man bli riktigt allmänbildad på bussen, helt sjukt;O
Dessutom konctaterade någon att Marilyn Mansson var världens absolut sämsta artist, men han är jävligt bra live. Jamen, då vet vi!

Sedan hatar jag konstiga, mystiska killar!!!! Seriöst, varför inte vara normal!? Nej, jag vill inte ha något med det att göra, kan inte det räcka?
Nej då tar man tag i huvudet, i världensgrepp, och försöker vrida huvudet mot sitt, och skriker:
Va fan, varför gör du så här mot mej??!! Är du dum i huvudet?
Nej men du är?
Usch jag blir så arg.

Nej, nu ska jag ta min dumma rygg och gå och lägga mig. Är trötter som bara den!!

Godnatt puss!!

Kaos löser sig tillslut

Tack pappa!!
Pappa har nu löst mitt problem. Mitt stall problem. Usch, just nu hatar jag bara stallet. Vill inte dit på jätte länge. Helt förstörd!
Men nu är det party på G. Party party!! Jag är inte laddad än, ska torka mina tårar först, haha. Men jag tror det är lugnt. Klockan är ju inte så mycket än.
Kläderna är ett problem^^ vi får väl se vad som tänkas användas. Har ju en snygg skjorta i garderoben, men den spar vi till nyår tror jag bestämt.

Nu ska jag till Johanna.
Hejdå!

Desperado

Det ser rätt mörkt ut just nu. Ständigt tjat om den där ryggen, jo, jag vet, men alltså. Jag har stalltjänst på lördag, och jag bör verkligen inte jobba då. Men finns det någon jävel som kan tänka sig att jobba då åt mej?? NEEEEEEEEJ!!
- Jag ska köpa julklappar
- Nej jag orkar inte
- Det är dagen före jul (nej för det är det inte)

Nej, men jag förstår väl om ni inte vill jobba, det vill inte jag heller. Men jag SKA inte jobba, eftersom att jag kan förstöra mig då. Jag har ett mycket bra skäl till varför!!
Dessutom har jag tappat bort listan med nummer till resterande seniorer. Vad göra??Jag har panik, jag börjar bli desperat.
Hallå, ni får ju faktiskt 4 ridlektioner!! hela FYRA stycken:O

Så:
Om ni är över 18 år, och känner för att göra en god insats, hör av er till mig omgående, tackarrrr!!!

Bojkotta datorn, och leva med tv:n

Fram tills idag så har jag varit dator fri i hela 3 dagar. Jag har visat min stöniga sida, och ville bevisa för mor och far att jag inte ALLS är beroende av datorn. Och ni ser, jag är inte beroende(a)

Idag har jag shoppat julisklappisar, och en mycke najjsig skjorta med storlek L på:O mycket coolish^^
Och vem var mitt sällskap mån tro? Jo, Leila, hon är förövrigt rätt så mega trött på mig, för jag har kört med henne hela dagen. Förlåt Leila, och Tack så mycket Leila;D

Annars så är skolan i princip slut, muy bien amigos, bara några softa dagar kvar, dom kan jag leva med faktiskt. Sedan är det jul. Me like, very mucho^^
Och sedan är det nyårsafton, najjs najjs,  hoppas jag:D
Och sedan är det en vecka kvar av lovet. Gött som fan!!

Mycket stall blir det dock på lovet. Jobba lördag, sedan dressyrläger någon gång i slutet av veckan, och sedan jobba igen. Har inte kollat upp det där än, men risken finns att jag kommer vara i stallet från sju på morgonen till nio på kvällen. Guuuuud så mysigt^^ men det blir nog bra det där:)

Nu har jag suttit här för länge, pussis


Överkörd och halvt förstörd?

Igår gick jag och la mig tjugo över åtta, ja, ni läser alldels rätt, en Ida var trött!! Jag sov alltså i drygt elva timmar, men var jag utvilad när jag gick upp? Haha nej verkligen inte. Men jag tänker INTE sova än, sover jag nu kan jag inte sova inatt, och det vore ju jobbigt, men imorn, då blire sova av ska ni veta^^ ojoj som jag ska sova.
Inte fick jag rida idag heller, och inget jobbande på söndag, fick inte för mor och far. Fast det kanske var lika så bra, med tanke på att ryggen blev ansträngd av att diska hehe^^

Övningskörde förut, jag börjar bli riktigt "haajj" på det där nu, körde till och med med isig ruta, det var spännande. Men jag ska inte påstå att det är någon mjuk körning jag håller på med, det gäller att man sitter fast ordentligt annars flyger man, men det är smällar man får ta, haha

Börjar vänja mig vid gluggen också, även om jag personligen tycker att det ser förjävligt ut, men slutresultatet ska bli alla tiders hoppas jag. Även om jag kommer få leva med en extra gom i munnen xD

Dygnat, ojoj

I natt var det bio som gällde, det var trevligt, men ack så trött man blev. Sov inte så jätte mycket igår, var vaken hela natten, och jag har fortfarande inte sovit något. Inte kommer jag göra det än på ett tag heller, eftersom att jag har dragit ut min kära tand.
"Nu ska du helst sitta upp i 3-4 timmar, och inte får du äta något heller"
Jo, men tjenare. Ser jag ut som om jag kommer orka sitta upp i FYRA timmar, naaaj det tror jag inte. Men men, det ser inte bättre ut.
Jag är sjukt trött och as hungrig. Jag tycker riktigt synd om mig själv just nu. Men jävlar vilka fina tänder jag kommer få.
Haha, men jag känner mig inte så jävla charmig just nu dock, halva käften är bort domnad, och en fet bomullstuss inne i munnen som gör att jag ser ut som en hamster xD. Inte kan jag prata normalt heller, mahaha. Och vet ni vad. Mamma drog med mej till banken direkt efteråt, jävligt schysst måste jag säga. Usch usch så pinsamt

Dessutom har jag fett med grejjer att skriva åxå, meeeeeeeen, jag pallar faktiskt inte med det just nu. Det får bli lite TV först så får vi se sen^^


Scary

Imorgon vid den här tiden så vette katten om jag lever. Jag kommer var en nattsömn fattigare, dessutom kommer jag ha EN tand mindre i käften, wääähhhäää. Jag är livrädd. Tänk om det syns värsta mycket, då kan inte jag gå till skolan på fredag:O
Jag vet att jag är en tönt, alla har väl dragit ut tänder någon gång i livet,(inte jag) men det är bara sååå läskigt.
Så, nu har jag pratat klart om det här.

Ses imorgon allihopa!!
Adios amigos!

Deep shit!

Om vi skulle utrota ALLA typer av relationer så skulle allting bli så himla mycket enklare?
Vad är svaret på den frågan, eller är det ett påstående?
Vid första anblick så känner jag, Yes, det stämmer, vi startar processen med en gång. Sedan tänker jag efter lite och inser att det inte alls skulle lösa alla problem. En del typer av relationer är viktiga för vår överlevnad. Det här kanske låter rätt djupt, och det är det. Men jag är så himla trött på relationer!!!
Jag lyssnar, och försöker stötta andra, allting känns kanon. Sedan kommer det till mig själv. Oh, shit, vad ska jag göra nu?
Är det så för alla psykologer? Kan lösa andras problem, men ser ingen som helst lösning på sitt eget? Om det ens finns nått problem?
Jag vet inte vem jag är, vet inte vad jag vill, och jag vet inte vart problemet ligger.
Jag är så jäääääääävla fucking rädd för allt och alla!!!
Vill bara lägga mig under en filt och inte kliva upp. Och jag vill INTE bli knäckt imorn. Jag har ångest!!

Osmart eller Smarto?

"Arena och Score ligger ju rätt nära varandra, men om man går i T-shirt då blir det varmt"

Mycket smart kommentar, sagd av mig själv, nästan så att man får skämmas lite^^

En tur på stan med den där Leila blev det. Hon shoppade loss som aldrig förr, medans jag förblev tom hänt. Men pengarna gick åt som smör i solsken än då:O. Att vara skyldig folk pengar är inte kuligt haha

När andra ljuset brinner

Söndag kväll. Snart dags att lägga sig. Men jag är inte trött. Somnade en timme under dagen, vilket är det dummaste man kan göra. I alla fall om man vill sova på natten. Men det är lätt och va efterklok haha

Idag har jag varit på sörmon med familjen och rastat Bonzan. Vi såg dessutom värsta skelettet, fett läskigt. Sedan stövlade vi in på Biltema som värsta bönderna, leriga och allmänt fula haha

Kom hem, gick och la mig och sov, sedan kom Ulle, färgning av hennes hår blev, och det blev bra som vanligt när jag har gjort det ;) hihi

Det var min dag i kortformat, i en snabbversion. Hoppas ni alla mår bra! För det gör jag:D 

Jul, Jul,Jul, Julstämning till tusen!

Lätt bästa jullåten. Jag får rysningar;D


Alldeles underbart!!

Skum video



Vad ska man säga? Videon är skum, låten är? Ja, lite svängig kanske. Men videon, jag säger då det, lite smått vulgär kanske?? haha

Skojjigt värre

Har ni hört talas om den "skojfriske" pappan? Nej, jag kan tänka mej det. Det hade inte jag heller föräns ikväll. Han uppenbarade sig helt plötsligt i mitt kök. Från ingenstans, haha. Jag tror bestämt att någon var lite övertrött, eller nått i den stilen. Ja, skämt så här på lördagskvällen kan ibland bli grymt roliga. Jaja, slut tjatat om den "skojfriske" pappan. Vi får väl se när han återvänder nästa gång..haha

Dessutom har jag en katt som leker följa John, jag börjar bli lite smått irriterad på honom. Måns är hans namn, fast han är rätt söt^^

Och för att klämma in lite om min rygg. Den har blivit mycket bättre, MEN när allting känns bra så gör man grejjer man inte borde och så börjar den ömma så sött. Det är roligt nästan jämt. Men mitt rum är fint!

Punkt

"Idolkväll" hos emma blev det igår. Vi såg på både reprisen från förra veckan och själva finalen, töntar som vi är.
Vann rätt person? Jag vet inte....
Hursomhelst så var det trevligt, vi sjöng även singstar. Vi var ju tvugna att bevisa för oss själva att vi också skulle ha platsat i Globen. Haha, usch så förjävligt det lät, iallfall från min sida. Men kul var det i varje fall.
Tidig uppstigning blev det också, eller egentligen inte, men jag är helt slut nu ändå haha. Jag slocknade som ett ljus i soffan, och sov i en och en halv timme, sedan blir man inte sig själv efteråt^^ men så kan det gå.

Ja du? Vad ska jag skriva nu? Ingen aning faktiskt:O så vi sätter nog punkt här;P End of conversation!


Grrrrrrrrrrrr!!

Hej!!
Jag är arg!! Så jävla fucking mega arg!! Du förstör seriöst allt, jag hatar dej, milt sagt!! Du tror att du är bäst på allt, och det är du. Du är bäst på och vara otrevlig, och allmänt störande och äcklig!! Du ska INTE kalla mej LAT!! Jag kan erkänna att jag är det ibland. Men du är fan inge bättre du!! Fy fan vad mega arg jag blir på dej din lilla jävla, ja vet inte vad jag ska kalla dej. Det är du som är anledningen till mitt lata uppförande. Jag har inte tvingat DEJ till att umgås med mej, det har du valt så bra själv!! Så om du nu tycker så illa om mej, så sluta följa efter mej då!!!!!!!!!!!
USCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jora, men så atte!?

Ibland är jag så fruktansvärt dum dum dum!! Jag var och red igår, eftersom att jag aldrig var hos kiropraktorn, och då tänkte jag att det var lugnt. HA, tji fick jag för det. Min ryggrad svek mig när vi skulle trava. Jag vågade inte driva mot hindrena, så att hoppen blev jätte kantiga, och jag tappade tyglarna. Och idag har jag ont i ryggen. Duktigt Ida!! Jävligt duktigt!!

Jag börjar bli så fruktansvärt trött på skolan också. Idag är jag bara jätte trött, och irriterad. Känner för att sätta mig någonstans och gråta!! Grrrrrrr!
Mitt rum ser som "hej kom och hjälp mej", orkar jag städa? Naaj, tror inte det!! Sovmorgon imorgon? Jajamensan!!

Sedan har jag ett stort problem, så om någon vill hjälpa mej så:
Jag ska jobba i stallet den 16 december. Men jag får inte. Så är det någon som vill hjälpa mig med detta skulle jag bli väldigt glad. Tack på förhand;D

--------------

If there's so much I must be
Can I still just be me
The way I am?
Can I trust in my own heart
Or am I just one part
Of some big plan?


Just det?

!!!!!!!!!!!!!!!

Om du lurar mej nu, så är du så jävla DÖD!! Bara så du vet!!!!!!!!!

Spice up your life

Jahapp, muntligt anförande avklarat (check)
Men usch vad dåligt det gick, jag skämms. Jag kände redan innan, när jag skulle öppna munnen att det skulle gå i skogen. Jag blir alltid hyper nervös när jag ska prata så där, och jag känner hur rösten vill vika sig. Detta gör att jag under inga omständigheter kan bryta manus. Vilket då innebär att jag låter som en robot som bara mal på. Inte bra alls.

Hade tänkt att städa mitt rum, men så blev inte fallet. Min kära farmor fyllde år idag. Grattis farmor!!;D
Så det blev mat och tårta där. Mycket bättre än att säda. haha

Imorgon ska jag knäckas igen, whähää, jag vill inte, det är ju så sjukt äckligt. Det är tur att det går fort i varje fall. Men det blir till att bära mjukisar, för jag tänker inte klä av mej^^ haha

-----------------------------

Colors of the world
(Spice up your life!)
Every boy and every girl
(Spice up your life!)
People of the world
(Spice up your life!)

Jag var aldrig nått vidare fan av Spice Girls på den tiden då det begav  sig. Men nu minsann så sätter sig låtarna på hjärnan. Lite skämmigt faktiskt!!:O

Pånytt född?

En weekend i den kungliga huvudstaden blev det, och det var sjukt kul.
Showen i Globen var helt underbar, iallfall vissa delar, andra delar var lite långtråkiga. Jag syftar då på själva tävlingarna. Shownummren däremot var helt otroliga. Jag blev nästan tårögd ibland. Ja, jag vet jag är mesig, men det var så fint:)
En sjungande isprinsessa på en vit häst, med ett följe av vita islandshästar, en man som fick 5 hästar att bete sig som väldresserade hundar, dressyr barbacka, en dressyr stjärna som strippar, pamela anderson på hästryggen, en gammal engelskman utklädd till Paris Hilton som springer runt och åmar sig på hindrena, behöver jag säga mer, kvällen var fulländad haha

Dessutom måste det tilläggas att farfar körde lagligt hela vägen ner, för det önskade dom att jag skulle skriva på bloggen, skulle även avsluta med "hihi", så då gör jag väl det då HIHI;D

Igår kikade jag på min söta kusin "Tilla" när hon spelade handboll. Jätte duktgi:D:D
Säger bara:
"Sikta i klykan på keepern" föräldrar alltså, som bara måste lägga sig i ungarnas spel^^

Efter det blev det en tur på stan med Jossipossi. Jag shoppade loss kan jag meddela. Eller det kändes som det iallfall, men nu när jag tittar efter så är det inte så himla mycket.
En tröja, skor, linne och lite smått..kul kul=)

Och vet ni vad!? Jag är som en ny människa!! Jag kan gå igen, jag är frisker, eller jag, haha det beror ju på hur man ser på saken såklart, men på god väg i varje fall.

------------------------------------------------

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I


Den sätter sig på hjärnan, och den är snart sönderlyssnad. Snart snart!!

RSS 2.0