- Man var ju nykter imorse, men nu börjar det ordna upp sig...

Midsommar kom och gick. Så var det över för den här gången. Men för en gång skulle, vill jag inte påstå att det är en överskattad högtid. Det är den för visso, men bara om man har tråkigt och ingenting att göra. Jag hade kul och jag hade något att göra. Åt god lunch med den bästaste, tog en sväng om i Älvenäsparken, och grillade med trevliga människor. Ölspel, avloppsränsare (en drink som ser förjävlig ut) och kubb, kvällen avslutades sent runt en 06.00? Och på lördagen mådde man som man förtjänade. Just vid det ögonblicket man slog upp ögonen, ångrade man sig en aning, men så här i efterhand, när man har återhämtat sig från det värsta, ångrar jag inte en sekund. Jag hade roligare än på länge. Det var så där chill som jag ville ha det!!

Söndagen tillbringades i solen på Bredsand(?), jag badade inte, även om det var några som dock gärna hade velat få i mig. Var verkligen inte på humör för bad, tror bestämt att jag har gott och blivit lite harig...
Jobbade gjorde jag imorse också, nästan så att jag har hunnit glömma bort detta faktum, har gjort en massa skoj även idag, så jag har egentligen inte så mycket att klaga på i nuläget. Förutom att jag sitter helt ensam i ett stort hus, där jag ska sova alldeles ensam, då my love jobbar natten, hur ska det gå? Bra förmodligen då jag är trött som en mört som har simmat bört, hö hö hö!!
Med dessa ord vill jag också avsluta denna uppdatering av mitt liv, inte för att jag tror att någon är intresserad, men för att det är rätt gött att få skriva av sig lite...
So long....// Kyysssss

- En dag närmare

Haft en mysig ledig dag idag. För en gång skull uppskattade jag ledigheten. Annars är det ofta bra töligt att gå runt hemma och titta på spindlar och annat skumt? Nää, men idag var det helt okej, pysslade lite hemma och sen cyklades det ner till stan för köp av lite glass i solen. Det var fett najs, så att säga. Tror bestämt att jag ska ta mej en tur med vovven snart och röra på benen, älskar att promenera!!

Snart är det midsommar, som jag har längat. Hoppas på massa mys och sol, och god mat!! Tänker inte ställa några högre krav än så...

Hatar att Fritzon jobbar natten också!! Inge vidare det där med nattjobb tycker jag, han bliir så tvär;D Sur och tvär, som en tjej med grov PMS!! hihih tur att jag slipper träffa honom imorn ändå!!^^En hemsk gammal bild, men jag bjuder på den! <3

- En gnutta tidsfördriv

Börjar kännas allt mer värdelöst att blogga. Vad ska man skriva i en blogg? Inget personligt, men samtidgt vill en del läsa personligt. All glädje ska skrivas och absolut ingen sorg. Men skriver man för mycket glada saker finns det människor som bli förgrymmade då också. Det spelar liksom ingen roll. Ibland känner man att man har något riktigt bra att säga, medan andra dagar känns det bara totalt värdelöst. Som idag, när jag mer skriver för att få tiden att gå. Skriver för att klockan snart ska bli halv fem så att jag kan hoppa upp på cykeln och trampa iväg till stallet. Så att jag sedan kan komma hem och äta något riktigt gott. Jag ska inte klaga, för jag är ledig imorgon och hela helgen. Men känner att huvudet börja hänga lite, en liten strejk på grund av alldeles för många timmar framför en skärm som resulterar i dålig och flummig text i en dålig blogg.
Hm, jag kan nog konstatera att det här inte resultera i något bra, vi slutar upp här och nu, går ihop och packar  hem?


- Bloggish på jobbish yao!

Dålig dag i sinnet, men bra dag på jobbet. Sov inte ett dugg i natt, resultat: Trött som ett djur! Lunchade sent, snäll som jag är. Pillren spökar och jag har ont i magen.
Jobbet, trevliga kollergor och många fina samtal.
Snart får jag dock gå hem och då hoppas jag att mitt humör stiger från bott till topp!! Kämpa på!!

- Vad är meningen med rubrik?

Vet med mej att det är fruktansvärt dåligt med bilder på det här stället alltså, men vad göra? Har haft det toppen sen sist, studentfirande, ridning, uteservering och Kolmården! Allting har varit kanoners, synd att klaga. Kolmården var super mysigt, söta djur och underbart sällskap <3. Imorgon ska jag änntligen släpa mig iväg till jobbet. Ska faktiskt bli riktigt trevligt. Behöver verkligen lite pennings. Efter det ska jag ta och travträna lilla Gloi, och jag planerar att cykla. Jobb, cykling och ridning? Kommer jag att palla, absolut om det är fint väder, annars blir jag deppig!! Kanske borde ta att krypa till sängs. Med tidigare erfarenheter i bagaget vet jag med mej att jag aldrig kan sova inför ett jobbpass. Något som resulterar i att man är fruktansvärt trött när man väl kommer till jobbet, något som i sig är otroligt pinsamt då man är där så sällan. Hur framställs man liksom om man kommer och är helt utsliten? Lat kanske? Men det är inte hela sanningen, sanningen är att jag alltid är så nervös för att jag inte ska ta mig upp i tid, och då ligger man och vrider och vänder på sig ända tills klockan ringer. INTE okej! Så nu, SKA jag sova när jag väl lägger mig, ska försöka att koppla bort att jag ska upp tidigt. Önska mig lycka till!!

See ya!!

- Like a melody in my head

Och där avslutade vi den här terminen, den fjärde terminen på universitet, helt vansinne. Har avklarat två stycken B kurser, vilket innebär 2 uppsatser. Visserligen är inget betyd utsatt på den sista än, men godkänd tror jag iallafall den blir. .Så skönt!
Hoppas det blir en bra sommar med en mix av nöje och jobb, liiiite mer jobb än vad jag redan har skulle inte sitta helt fel i plånboken, men det blir att göra det bästa av situationen. På lördag far jag och Freddie till Kolmården för att titta på djuren och senare i sommar Turiket. Haha på tal om det så hämtade jag mitt pass igår. Det är ju ingen vacker syn som möter en när man öppnar det om man säger så^^
Borde få tummen ur och ta och plocka ordning i mitt kära rum. Vi gör ett försök iallafall!

Tjao!

- Sleeepy

Hade en fantastiskt trevlig dag igår med underbara vänner. Sol, jordgubbar, sallad, toppat med lite vin och brännboll.
Släpade dock runt på den fetaste väskan, med ett kubbspel. Shitpommes!! Men jag ska icke klaga. Ont i foten och i höften har jag dock, I do not know why?:O Kanske inte ligger på topp just nu, men det ordnar nog till sig. Funderar på hur jag ska göra senare idag. Jaja, det problemet tar vi sen. Trevlig helg!!

- When you believe

Blir rädd för den där känslan. Då det känns som om vad som helst kan hända. Våren och sommaren är kanske inte alltid så positivt ändå, som man alltid vill intala sig att de är. Ibland tar en del känslor överhanden, och man blir total förvirrad. Man vill prova sina vingar, ut och flyga, lätta ankar och segla mot okända stränder? Sedan vill man ha en trygghet att återkomma till, när det inte blir som har tänkt sig. Det går inte att både äta kakan och ha den kvar, eller?
Man vet innerst inne att det bara är en tanke för stunden, som dyker upp när något inte är bra. När man vill fly till något bättre. Man vet att det kommer lösa sig med tiden. Dock ser man bara andra möjlgiheter fram tills dess. Möjligheter som kan göra en något förvirrad. Tror inte att man ska över analyser och tänka så mycket. Det som händer det händer, inte så mycket mer med det. Ibland behöver man bara ge sig ut och se lite nya ansikten, eller gamla bekanta så är det som bortblåst ni vet. Vi säger så, så länge...Over and out!- Snakes on a plane

Alltså ormar förstör mitt liv. De är så fruktansvärt äckliga och fula och gör att mitt hjärta rusar i hundraåttio!!. Såg årets första idag, den var dock död, men det spelar liksom ingen roll, speciellt inte när den ligger 80 meter ifrån huset. Det här innebär ju att det faktiskt finns sådana här vidirga skapelser på tok för nära mitt hus! Det borde seriöst utrotas. En värld utan ormar vore toppen!! Ghaaa!

- Low, low, low....

Börjar fundera på om de där små filurerna börjar sätta in sin rätt. Har varit på sjukt dåligt humör från och till idag alltså. Lätt irriterad som få. Självklart har dagen bjudit på sina stunder också. Värme, glass och byte av uppsats, något som innebär att sommaren typ är här. Wonderful! Synd bara att det ska vara sån där nedrans sommarstress. Måste hinna med ditten och datten, samtidigt som man ska leva som man gör normalt sett. Jag önskar mej även lite fler jobb tider i sommar. Skulle va skönt att få ihop resan, så går man plus minus noll liksom. Önsketänkande som sagt.

Livet har verkligen sina ups and downs. Pissigt värre, skulle vara trevligt med en rak linje, yeah yeah det löser sig. Ska försöka fixa till ett pass imorgon så att man kan ta sig utanför Svearike någon gång.

Adios amigos!

RSS 2.0