Hockeybögar går in i väggen?

Jag har ett litet problem, eller det kanske inte är något problem i sig, fast jo det är nog ett problem om jag tänker efter, eller det kanske inte är ett problem direkt men...
Hursom helst, ni vet sådana där ringsingnaler till nallen, realtones eller va katten det heter är grymt irriterande om det är fel signal som spelas. Det är här mitt "problem" ligger, min bro har en ringsignal som biter sig fast på hjärnan, iallafall på min hjärna;P
"Sluta mobba mej´rå!...Jävla hockeybög!!!" Sedan lägger man på världens norrländska accent, eller ni vet så där som Foppa snackar...och sedan tänker ni er mej gå runt å säga så där, som inte ens kan prata norrländska, "SKUMBANANER", dessutom så är det inte slut där, för det finns en text till det hela också, det där var ju bara introt så att säga, texten är ganska så barnförbjuden om man säger så, det kanske ni fattar efter att ha hört vad den handlar om...Ja, herregud säger ja, det här är nog ett sånt där i-landsproblem skulle ja kunna tänka mej!!
Men det blir så när man arbetar så hårt hela dagen för att tjäna pengar, ojoj, det är så jobbigt så ja tror ja kommer bli utbränd innan det här är över, hahahah!!

Ångesten är som bortblåst

Kom precis hem från mitt otroligt ansträngande sommarjobb.
Jag, satte mej på cykeln och cyklade iväg till Sundstagymnasiet vid halv ett tiden i förmiddags, där mötte jag upp Leila. 
Sedan träffade vi våran kontaktperson, som berättar att den här veckan kommer bli ganska lugn (för er som har missat så jobbar vi på ett basketläger). Med lugn antog vi vi skulle jobba, men inte göra så mycket om ni förstår vad jag menar. Han fortsatte att berätta hur veckorna framöver kommer att se ut, när han sedan var klar med all information säger han:
"Ja, ni kan gå hem nu, så ses vi på fredag klockan tio"
Jag och Leila kollade på varandra och gick ut, sedan fick vi världens skratt attack.
Vårt sommarjobb går ut på att vara ledig, nästa vecka ska vi jobba i köket och hacka grönsaker, sista veckan jobbar vi fram till tisdagen. Men det bästa med kråksången är att vi får fullt betalt!!!
Min ångest är som bortblåst, det kan inte bli bättre;D

När vi slutat, drog vi ner till stan och fyndade på rean, tillsammans köpte jag och araben tre linnen, en T-shirt och en kjol, det gick på 160 kronor totalt!! Det kallar jag äkta fynd!!
Jorå, men så ser resten av mitt sommarlov ut, haha, fast nu har man kravet på sej att komma på nått att göra iställer, men men det löser sej...

Adjö!

Det måste vara lilla Ida som har dragit i spaken

http://www.youtube.com/watch?v=VutQuh-PnyI&mode=related&search=

Okej dom är inte bra, men jag har faktiskt deras autograf liggandes i mitt smyckeskrin! Den enda autografen jag äger lite pinsamt nästan;P SKÄMMES!!!
"Det måste vara lilla Ida som har dragit i spaken"
Ja, ni ser dom sjunger till och med om mej =) haha
Balsam Boys<3

Vad blire?

En otroligt märklig diskussion dök upp när vi satt och åt middag förut, jag vet inte hur den började, eller varför men vi skrattade åt det iallafall.
Det hela började med att jag nämde något om att man riskerade att bli våldtagen om man gick där själv, då säger min bror:
"Man får väl stoppa upp en vin kork i hålet då"
Mamma börjar skratta och sen kläcker pappa:
"Jag det finns ju dom som går omkring med vinöppnare när de är ute"
Herre Gud vad blir det tänkte jag, men lite roligt var det dock, min humor är låg, jag vet hahahah

Förbannade bussar!

Från och med nu så ska jag aldrig mer anklaga folk som är tvingade att åka länsbuss för att vara lata!! Dumma skit bussar! Fula är dom också!! Jag tror seriöst att dom lever sitt eget lilla liv där ute på landet!!
Sedan tycker jag att Vålberg är ett läskigt ställe när det är mörkt, usch usch.
Tur då att det där stället inte ligger SÅ långt från stan, så att lilla mamma kunde komma och hämta oss när sista bussen seglat förbi framför näsan på oss. Allt för glad var hon kanske inte, men va skulle vi ha gjort då? Promenerat kanske?
När vi sedan hade släppt av alla på rätt plats och vi klev ur bilen hemma säger mamma:
"Jag kan inte förstå hur man vill bo i den där bonnhålan. Det är ju hur omständigt som helst" hahah LOL
Hon var bara trött, säkert inget illa ment mot nån;) hehe

Förutoma denna lilla (vad det nu heter, blackout totalt) så var det en mysig kväll. Tack Emma! God mat och skön sång bjöds det på under kvällen. Det sist nämda kanske man kan ta med en nypa salt:P haha
Jag kan bara meddela att min röst är typ förstörd fortfarande efter att ha sjungit Singstar, ja min röst är ganska klen, Jag vet! Förlåt!

Jo, föresten så drömmde jag mardrömmar om Vålberg inatt också, men jag ska inte ta upp det nu, känner att jag redan har sagt tillräckligt med negativa saker om stället.
Det är inte så illa som det låter, tror jag?;O haha

That´s it!

Knäck mej, gör det för all del! Tackar!

Vill bara börja med att säga att jag skriver för min egen skull, och ingen annans, sedan är det upptill var och en, hur vida man vill ta del av det eller inte. Vad jag menar är att ingen är tvingad att läsa...

Idag har jag och Ulle vandrat runt sjön, hela 5 kilometer, sug på den!! Okej, det kanske inte var så mycket, men vem vet, det kanske hinner bli ett varv till innan den här kvällen är slut, ialla fall för min del. För vissa står ju i kassan på Norrstrandspizzeria och nördar sig;P, haha nejdå skojja bara. Ska jag vara riktigt ärlig så är jag lite avundsjuk...

Nej, men nu ska jag gå ha jätte kul, för jag ska göra precis allt och INGENTING som jag kan komma på!! Mohahahaha!!!
Försök och knäck mej din anonyme jävel!!! Kom då!!!


LOL!!

"Hon hade ögon..som mina fötter. Stora, svarta, fuktiga och ömma". HahahaXD

Igår hällde jag ut pärlor i min säng, och idag tittat jag på klipp på youtube, det är det som kallas liv!!

"Trots att jag är nykterist, förolämpar jag mej själv med en snaps".


Utelåst var det ja!

En dag på stan det blev, och sedan en timmes strykning av örngott, gött trött i ryggen är man nu iaf!

Satt hos farmor och farfar igår, och åt mina sju kräftor, när mobilen plötsligt ringde:
- Hallå?
- Hej det är Ulle, jag är utelåst...
- Jaha..Hur ska du lösa det då?
- Jag får väl ringa någon eller nått...
- Eller så sover du hos mej..

Ja, så blev det, men eftersom att jag inte var hemma fick jag guida lilla Ulle till Norra Kroppkärr, vilket faktiskt var mycket enkelt.
Sedan fick även Ulle smaka några kräftor, och sedan blev det äppelpaj, och glass med grädde och jordgubbar, mycket gott!

När morgonen sedan nalkades, var vi otroligt trötta, iallafall jag;P, men Ulle ville upp och titta på TinTin, så så blev det.
Vi satt ihopkurade i varsitt hörn, invirade i våra täcken, nästan som när man var liten...haha
Frukost följde därefter, och sedan åkte Ullis hem...

Ett par timmar senare sågs vi på torget igen, men nu var det några fler med, nämligen Linn, Pernilla, och Sara, för den där Leila var ju inte med, för hon hade inte råd...kom du inte på nått bättre? HA!! nerrå;D
Vad vi på stan skulle göra, var att köpa en liten present till Emma, och så blev det, och nu blir Emma hemskt nyfiken kan jag tänka, hahaha...men vad det blev säger jag INTE!!!

Det var min dag i ett kort/långt format, kalla det vad ni vill, men nu är iallafall jag
HUNGRIG!!!

Fett najjs?

En tråk-dag är vad det har vart. En bilfärd till det hippa stället kallat Grums, där tog vi oss en lång promenad i skogen, och jag höll på att koka eftersom att jag var klädd för att vistas i ishallen, SMART!!
Men lätt och veta lixom, jag brukar faktiskt bara vara i Grums på vintern, hur ska jag kunna veta att det är samma klimat som här?

Hur som helst så är min bror tillbaka, det var sjukt vad en vecka kan gå fort, men det var en sjukt skön vecka också så att;D haha
Har precis avslutat en till pommes frites middag, vi missbrukar pommes frites i den här familjen, skaffa aldrig fritös om ni inte vet hur man slutar använda den!! Ett litet tips bara...

Fick precis reda på att jag ska på kräftskiva ikväll, fett najs! Kräftor är ju så himla gott!!
Kanske får jag skjuts av Marcus, på fyrhjulingen, om jag törs?
Igår skjutsade pappa mej på den, shit va rädd jag var, trodde den skulle välta i varenda sväng, och jag höll på att ramla av också för den delen, snacka om att leka med livet...men kul var det(a)

Mer än så tänker jag inte skriva, kanske senare, om det dyker upp nått av värde, men skulle inte tro det, det händer inte så mycket just nu...Ge mej lite spänning tack!!

Blondin eller Brunett?

Jag har kommit fram till ett väldigt svårt beslut!!
Mitt hår behöver fixas, men jag vet inte om jag ska göra slingor, eller lägga i en mörktoning?
Alltså, blondin eller brunett? Det är den stora frågan!!

Så har ni lust att hjälpa mej, så skulle det vara snällt;D haha
För det är ett stort problem, VERKLIGEN!!

"Det är lungt"

Jo men så att, snart ska vi äta varmrätten, som jag har väntat på sedan igår, här snackar vi utdragen middag...
Det är också sista dagen som ensambarn, sedan är bror tillbaka, fan va jobbigt, han kan väl lika gäran flytta till Grums!!
Fast pappa har förklarat för mig att jag kommer va glad att jag har honom när jag en dag ringer och säger: Min pojkvän kanske slår mej, kan du hjälpa mej?
Vaddå kanske? Jag skrattade så jag dog, men jag var en smula övertrött också.
Hur som helst, så är jag sjukt trött på det himla vädret som inte kan bestämma sig för om det ska vara sol eller mulet, jag tror att himmlen är rädd för solen. För på dagen så är det en himmla massa moln på himlen som döljer solen, sedan blir det kväll och då försvinner molnen och lämnar plats för månen, så tror jag att det är iaf;D haha
Ni får tycka att jag är knäpp, det är lungt!

Ska jag kanske ta upp det där nu, vad "det är lungt" egentligen innebär?
Jo, så här:
"Det är lungt" är ett uttryck som användts väldigt ofta, vid nästan alla tillfällen, men vad menar man?
Jag tror att det är att egentligen så är det inte lungt, eller alltså, det går bra, men egentligen så tror jag att man vill att den man sagt det till ska säga "lägg av" jag tar över eller nått sånt, hur som helst så är det undermedvetet!
Nu fattar inte ni något alls, och det gör inte jag heller, men "det är lungt" det löser sig!

Jag tror jag ska hålla mej till saker jag kan, vilket iochförsig inte är så mycket, så därför så ska jag nu gå och äta den efterlängtade middagen, grillat kött och friterade pommes, och nån sås?
Det blir nog bra!

Puss på er! höhö

Reker och maneter det er vad man eter!

Klockan är 20.19 och det är den näst sista fredagen innan jag börjar jobba, vilket också innebär att det är den näst sista lediga fredagen innan skolan börjar:O vart tog tiden vägen?? Jag bara undrar!? Ida hinner inte med i svängarna riktigt.
Hur som helst så har inte det här lovet gjort mej något klokare, snarare tvärtom, jag är fortfarande sjukt förvirrad, men vem har påstått att man ska vara helt utan funderingar? Ingen skulle jag tro, det är nog en del av livet, för att bli lite djup så där...

Jag har precis avslutat en förätt bestående av färska räkor med mina (nyförälskade?) föräldrar. Det var mysigt, nu är det bara huvudrätten som saknas, men vi blev så mätta så vi får väl se när vi äter den.

Men vill ni veta en sak?
Av någon konstig anledning så är jag gladare och mår väldigt mycket bättre än vad jag har gjort på länge...fråga mej inte vad det beror på, men det känns bra iaf:D woho!!
Livet leker!! Eller ja, det kanske var att ta i kanske, men det går åt rätt håll iallafall och det är himla positivt!!

Idag har jag dessutom haft besök av en blivande rödtott, nämligen Ulle, som försöker få folk att börja kalla henne Ika, men det går inge bra, Ulle är Ulle, så är det bara!!
Vi käka knäckpaj, och hoppade på den lilla studsmattan, som förövirigt är en av dom bästa uppfinningarna som uppfunnits, haha

Ja, det var väl min dag i korthet, hinner inte med så mycket när man stiger upp vid lunch, men det är smällar man får ta, det är ju så himla ljuvligt att sova!!!

Ajöken!


Massa tjat om ingenting

Idag vaknade jag upp med ett "hängande öga" som pappa så fint kallade det. Jag såg själv dock ingen skillnad, sedan kom mamma hem och sa att mitt öga var svullet, jag kollar mej i spegeln och inser att jag bara har ett och ett halvt öga som syns. Det var lite läskigt, fråga mej inte vad som har hänt, för jag har ingen aning...
Som tur är så har det börjat återgå till sitt normala utseende nu...

Min kära moder är fast besluten med att jag ska följa med till hennes jobb någon dag, och försöka få "svärmorsdröm- killen" på fall. Hon har till och med tagit reda på om han är singel, och det var han, dessutom så har han berättat att han inte är ute och letar utan han väntar på att den rätta ska dyka upp...haha jag ser min chans!! Det värsta är att hon har engagerat sina arbets kamrater i det här, det är dom som samlar ihop informationen om denna kille, och de tycker också att jag ska komma på besök, Ärligt talat vad blir det?? Har någon frågat mej vad jag tycker??

Jag kan meddela att man blir sjukt sliten av att arbeta på arvika festivalen, men jag orkar ändå inte sitta still, idag har jag städat Tv-rummet, dammsugit soffan(det levde skalbaggar i den) och fixat, men man har väl blivit van att arbeta, haha. Det är nog bra för mej det, jag är annars en otroligt lat individ, bara så ni vet...

Idag bröt jag även mitt löfte om att inte höra av mej, ett sms skickades, fick jag nått svar?? Nej, men vad hade jag väntat mej lixom...nu är iallafall den bollen kastad och är nu totalt i dina händer, gör vad du vill med den, behåll den, eller kasta tillbaka den! Orkar snart inte bry mej längre.

Jag har funderat på en sak idag, och den saken handlade om att man borde införa en funderingsfri dag, en dag då man tömmer hjärnan totalt, man får inte tänka på saker överhuvudtaget, och med det menar jag då djupa saker och sånt där ni vet, vardagliga saker kan man väl få tänka på, eller ja, det beror ju på vad man menar med vardagliga saker, en sak som jag har funderat på idag är en vardaglig sak i sej, men alltså ni förstår nog vad jag menar;D HOPPAS JAG!!


Ett långt och invecklat inlägg blev det, men det blir så när man är hemma och har tid att tänka, man uppskattar ensamheten himla mycket när man umgåtts med personer konstant en hel vecka, inget illa ment, det var en jätte trevlig vecka, men även här hoppas jag att ni förstår vad jag menar, annars får vi ta oss ett snack och reda ut missförstånden;P hihi 

En och en halv vecka kvar innan man börjar jobba då, det innebär också att sommarlovet snart är slut och det är dags att börja tänka på allvarliga saker, VILL INTE!!! JAG ÄR INTE REDO!! HJÄLP!!

Med dessa väl valda ord vill jag avrunda detta inlägg för idag, hoppas ni inte har somnat, (VAKNA!!), ni behöver inte känna er illa tillmods om ni har gjort det, jag förstår er, jag somnade nästa när jag skrev detta, så:
DET ÄR LUNGT!!
Ska ja ta diskussionen om vad defenitionen av denna mening innebär, eller ska jag spara det till ett annat tillfälle kanske...
Jag skonar er, det är lugnt, jag avslutar här med med dessa ord:
Man ska sluta när man ligger på topp!!


Pommes frites!

Dagen efter hemkomsten, alltså, jag är as trött och min näsa är röd!!
"Det ser ut som om du har supit rejält den här veckan", tack mamma, TACK!!! Det är kul när man får komplimanger!
Idag har jag åkt fram och tillbacka till Grums två gånger, liv;D haha
Har även vart på Maxi en sväng, det ni, så kul har jag haft idag...

MEN, jag har ätit GOD MAT, för första gången på länge, när vi var på Maxi passade vi på att köpa en fritös, så pommes blev det ;D fan va gott det var!! och "romantiska" tomater, kan det bli bättre?

"Lilla hjärtat jag tänder så på dej, jag vill så gärna ha..." alltså finns det nån värre låt, jo det är klart det finns kanske, men den är fan inte passande att ha på hjärnan!!!!

Hur har eran dag vart då?? hehe

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Ps. MOA lever DU!??. Ds

Rent a Tent

Hemma efter en vecka i tält. Jag överlevde, och hade det vart nödvändigt så hade ja nog kunnat stanna nån natt till, känns så nu i efterhand haha
Tvättade håret igår, det var nog bland det skönaste jag gjort på länge haha, det roliga är att det ser ut som om jag har klippt mej XD Ett tips till alla: tvätta inte håret på en vecka!

Arvika var överförväntan, riktigt skojjigt faktiskt, dock alldeles för lite sömn, men det går att ta igen nu...
Sedan så har jag fått värsta feta musklerna, nerrå, men lite tränade blev man allt hehe och ett feting myggbett på fingret=O det gör ont!!
Men nu ska ja inte klaga, för jag har egentligen inget att klaga över, för jag har ätit glass med hallon som var det godaste den här veckan=D
Den här veckan har bestått av olika röror med bönor, kikärtor och linser, och en massa vatten eller nått, hur som helst så har smaklökarna fått jobba för att leta reda på nån slags smak, men ingen dog, och det är huvudsaken

Jag skulle säkert kunna skriva mera,
SARAH DAWN FINER!!!!
men jag orkar inte, men undrar ni nått så berättar jag gärna, haha
okej de där lät inge bra, men hursomhelst så tänker jag inte skriva mer nu utan vi hörs IRL istället, okej?;D
Då säger vi så hihi

Ajökens!

It´s raining man!

Regnet öser ner ute, och jag håller på att förbereda mej på att flytta ut i ett tält en vecka. Tror ni jag är laddad eller? Klart som fan att jag är laddad, det är väl allas dröm att få bada och sova i lera och gå runt och va våt hela tiden eller hur!? Eller har jag fel kanske?
Nej, men skämt och sido, det kommer bli vad man gör det till, som med allt annat, och går man in med en negativ inställning så blire inge bra, men det är svårt att se det positiva just nu, GE MEJ SOL!!!!!!!

Jag kan också meddela att jag har käkat för mycket godis, och äckel, vilket innebär att jag har sjukt ont i magen, bara så alla vet, ni kan ju ägna mej en liten tanke kanske? För det är ju inte alls självförvållat på något vis, hehe

"Regnet det bara öser ner, och jag är våt om både skor och strumpor, lalala...." Allsång fuckers!! SJUNG!!

Men det här va kanske det sista innan jag flyttar ut, men vi hörs om en vecka;P
So long!

Koko hill

Jesus vilken huvudvärk jag har!!  Ajajajaja!!
Kom precis hem från Vålberg, det var trevligt, och jag är sjukt stolt att jag hittade dit =D
Jag har inte så mycket att tillägga just nu faktiskt, men ha en fortsatt trevlig kväll!!

Gilla-lalala lääägeet

Jag är trött, seg och allt vad man nu kan vara när man inte är pigg eller nått...
Tråkväder är det och det verkar inte vilja bli bättre heller så det är väl bara att gilla läget.
Gillalalala läääget, som Thomas Ledin sjunger, ja kom att tänka på det bara så tro inte att jag är nått fan av honom okej!? Han ger mej bara sommar vibbar serru...
Snart är det dags för Arvika åxå, jag vill inte simma i lera!!!!!!!!!

Prayer for the weekend

Ja, vad ska man säga?

http://www.aftonbladet.se/atv2/popup.html?id=categories/Noje/Musikvideor/0707/4090

Get up, Step up!!

IDA ÄR KÄR!!!
Okej kär var väl lite överdrivet kanske, men ojoj men lite till mej är jag ialla fall;D haha
Såg "Step up" igår, och shit va bra den var, och shit va snygg han är.
Så jag  var tvungen att se den imorse igen, funderar seriöst på att gå å se den igen, men det kanske verkar lite desperat eller? hihi
Hur som helst så är det en film jag rekommenderar sjukt mycket, för att dom dansar sååå bra, och av några andra andledningar också;D haha
    

Ikväll ska jag se på "underbara älskade" tror jag, eller kanske blir det "Step up" igen<3

Förövrigt så är det dåligt väder och jag känner mej smått tung i huvudet, lite åska skulle inte sitta fel.
Och igår så hade jag en dator fri dag, känner mej stolt faktiskt!!

Peace!! hehe

Ghaaaa

Shit pommes frites, det är bara ett år kvar av det som har vart planerat i ens liv, sedan är det dags att komma på själv vad som ska hända med resten:O
Jag känner ångesten sakta komma krypande, men jag har ju ett år kvar att oroa mej på så jag behöver kanske inte ägna sommarlovet åt det:P
Men alltså ärligt talat, vad ska man göra då!!!???
Någon som har ett förslag till övers??

Nya tider är påväg

Ehe, ursäkta vad sa du?
Nu är det så här gott folk att det inte kommer ske några förändringar i min familj. Nepp, vi ska bo kvar och leva lyckliga i alla våra dagar som en vanlig familj.
Fast är jag glad?
För att vara ärlig så är det tveksamt, för jag har hört detta förr nämligen. Inte i år dock, men sist det vara på tal om att skiljas. Ja, ni ska veta att det här var inte första gången, men det var den längsta tiden och det närmaste dom kommit. Papprena var på skrivna och allt var färdigt. Trodde jag!! Men nej då, nu ska vi prova och se hur länge vi klarar det den här gången. Max fram till jul, om inte förr, kanske redan nästa vecka, ja, för det är snäva svängar vi pratar om, från att hata varann till att älska på bara några dagar, ja säger bara HERRE GUD!!

Men nu ska jag väl slippa må dåligt ialla fall, och inga fler lessna miner, ja hoppas kan man ju alltid göra!!

Idag har ja förövrigt total städat mitt rum, det var nog ett halvår sedan sist, MINST!! och sen passade jag på att ta resten av källaren också när jag ändå var igång lixom, är man bra eller är man bra??

Sedan så skulle jag vilja hälsa till alla som har rest bort till olika ställen den här veckan: Jag hoppas ni har det bra!!:D
Och Emma, kör inte ihjäl någon, kan du lova det, eller ska jag gå ut med rikslarm kanske?? haha, nej nu ska jag inte vara elak, det kommer gå så bra!! Körkort innebär ju fler turer till stan i höst hoppas jag!!! Jag håller tummarna;D

Puss och kram!

Nada especial?

Humöret går upp och ner som en berg och dal bana, är det det som kallas humörsvängningar kanske?
I alla fall så är jag sjukt uttråkad, men har heller ingen lust att göra något alls, har ni någon gång lekt sjuk?
Det har inte jag, men jag är på god väg att göra det, för det är sjukt skönt att bara ligga i soffan och se på film och bara va...även om man blir lite trött i ryggen emellan åt, men det är smällar man får ta!
Jag har precis sett klart på "Stockholm boogie", hel skum film men ganska så bra faktiskt, jag rekommenderar den.
Älska canal+ som sänder filmer hela tiden<3
Önskar bara att vädret var lika tråkigt som igår, det är mysigt med regn:D i måttliga mängder...

Till veckan så åker varenda en bort, HALLÅ, vad har ni tänkt att jag ska hitta på då??
Jaja, mamma har ju semester så jag får väl umgås med henne kanske, vi har planerat att cykla till Forshaga och tillbaka nån dag och dricka jordgubbs vin efter vägen, haha, undrar just hur det blir med den saken..
Sedan så ska jag tydligen vara stöd åt någon 17-årig tjej som har gjort slut med sin kille, mamma ville att jag skulle visa henne att man kan vara lycklig utan kille, tack mamma!
Jorå, jag kanske får en del saker att göra till veckan ändå, och sen så kan man ju hoppas på att någon speciell filur hör av sig, det skulle vara TREVLIGT!!!

Någon som har ett tält till övers?? Hör av er;D

RSS 2.0