- Tjingelinge

Sitter just nu här med kolsvarta ögonbryn, hur snyggt? Hoppas det ser liiiiite bättre ut när färgen är ursköljd, annars!?
Har insett något sorgligt, Oh My God!!, No more girls night out!! Dumma Charlie som ska flytta till världensände alltså, INTE okej, och dumma Anna som är i Gbg nu, och dumma mig som åker till Turkiet så att det inte finns ett enda tillfälle kvar att gå all in together. Inte okej, alltså!!! Hm, what to do?

Nääj, men om man skulle ta och skölja ur färgen kanske, see ya!!

- What´s up?

Det är synd om min bloggstatistik, nästan så att man borde hålla en tyst minut...


Har haft en underbar tid den senaste veckan. Firat my love, chillat med kussen, grillat, umgåtts en massa med Bobbs, han har varit med överallt. Snälla hunden. I natt var han dock ingen snäll hund när han låg och snarkade matte i örat heeeeela natten. Hey zoombie!!

Längtar som bara sjutton till Turkey nu alltså, lovely!! Sedan vill jag flytta också, hur mysigt? Jaja, läääjter!!

- "Tor är rasen"

Det liksom regnar lite smått ute. Tycker det var väldigt snällt att pappa ringde och frågade om jag ville ha skjuts hem. Det bangar jag ju inte på dirket. Vore väldigt najs faktiskt, att slippa bli blöt och få en blixt i huvudet. Tack och bock, 10 minuter kvar!!

- Las tropicalas?

Spanskan suger, I know, men hur som helst så är det tropiskt varmt. Ska inte klaga men man bör helst ligga still i närheten av ett vatten drag. Eller som jag, sitta långt ner i källaren och arbeta. Det är faktiskt riktigt mysigt, och med ett stoppljus i fejjan är det nog lika så bra att hålla sig ifrån den varma solen;D

- I miss you, I miss your smile...

Hola chicos!
Snart ska jag bege mej ut i solen och träffa my love. Änntlish!! Sen ska vi även möta upp pappa så att jag änntligen kan bli ägare till mitt mobilnummer så att säga...Kanske att fler kommer att ringa på den nu?Njaaaej...?
Sedan blire myskväll, lovely!!

So loong!!
<3

- Slå mig bebis en gång till.

Heellllo!!
What´s up?!
Här är allt som det ska, huvudet är upp och fötterna ner så att säga. Lite trött i knoppen, och en aning i kroppen, men inte i snoppen, hoho xD
Shit, alltså, jag är nog övertrött alltså!!
Tur byte avklarat, sista helgen i juli är jag en död man (kvinna) *host*
Börjar längta till Turkland ja, älskling och jag bara, trevligt! Förövrigt är väl älskling ett väldigt fult ord? Inte innebörden kanske, men alltså, älskling älskling, det blir bara hemskare och hemskare ju fler gånger man säger det alltså. Jag menar, hallå, engelskan är ju något flashigare, honey, baby, sweetie och så vidare. Honung, bebis, sööötis? HAHA, skrattretande alltså...
Kanske läge att lägga ner nu alltså
See you later alligator!!! Kysss!!

- Love is in the air

Mina fötter luktar gorgonzola och jag är aptrött. Helt galet alltså, lär få bli en tiiiidig natt inatt, typ runt en åtta eller nått. Har banni mej inte sovit ordentligt sen förra onsdagen eller något i den stilet. Sover så förbannat dåligt nu för tiden så det är galet alltså. Hjeeelp!!!
Slutar om 2 timmar och då blir det nog soffläge som gäller. Eller så gör jag något nyttigt:)

KYSS!!

- That´s what friends are fore

För en gång skull är vi vänner, under hela resan. Både före och innan. Kan det bero på mitt allt mer stabila humör, eller har det med något annat att göra månne? Jag vet inte, och jag tänker inte spekulera mer i det, huvudsaken är att det är bra, och det är det minsann.
Jag saknar, det pirrar, och jag känner mig rysligt kär. Kan ju inte bli bättre, hihi. Längtar gör jag också minsann!!

I helgen var jag i Estocolmo hos mina kusinos! Mucho trevligt var det, lite shopping blev det, men vill shoppa mer, eller rättare jag behöver det, har en del saker som behöver klaras upp. Dessutom lyckades jag bränna min ena axel jätte mycket och den andra lite gran. Det gör ont, så det får gärna ta och regna ett tag nu så jag hinner rehablitetera mej;D ho ho...Det är schnyggt vill jag lovar er mina vänner. Kanske att jag bjuder på en bild så småning om...Cliffhanger or what!!

RSS 2.0