- Grill med stress!

En sak är säker: Jag kommer aldrig i hela mitt liv erbjuda en hel kväll hemma hos mig, ALDRIG! Kul när man har avståt en massa grejjer för att folk ska komma hem till en, stressat hela dagen för att hinna handla innan de kommer...fixat kladkaka me grädde, fixat grill å nånstans att vara, så drar alla vid nio? Där satt jag med en jäääävla massa grädde, och kladkakan kom inte ens ut till bordet!!! Trodde att alla ville grilla, ni var med på att bara sitta och ta det lungt. Det första som händer är att ni frågar efter en busstabell för att veta när ni ska åka, sedan var det bara en jäkla massa stress i två timmar.
Avslutar kvällen med att säga: Vi måste styra upp en grillkväll någon dag!?
Aha, vad var det jag hade försökt med då? Ni ska bara veta hur jääävla lessen och besviken jag var igår. Aldrig mer säger jag bara! Vill ni träffas får ni fan ta tag i det själva!!

- Esta Miércoles

G på gruppuppgiften och VG på hemtentan, jag är så glad så glad så glad!!=D Min uppsats mejlades sent igår kväll, dock inte rikigt komplett, men än så godkänd för att gå upp på seminarium nästa vecka. Änntligen känns det som om jag kan börja leva igen. Kanske kan fira med att städa mitt rum, där jag förövrigt har sänkt värmen från 5 till 1 så jag måste sova med mjukisar för att inte frysa ihjäl, läge att höja? Neee, varför det? haha

Nej efter 8 timmars arbetspass 419 samtal och ett hårt ridpass på älsklings Ricardo, så ska jag änntligen sjunka ner i min obäddade (=osköna) säng och drömma om nått fint!!

Puss på er era gurkor där ute! xD (det blir banni mej bara värre och värre)^^

Måste bara säga att HON måste ha MVG i spanska för hon kan säga: Du är min vän på SPANSKA!! =O Oh my Gaaadh!!


- Rubrik

Om det är hyra ni vill ha, ja, då banne mej ska ni få det också, Jävlar vad pengar ni ska få, men sen vill jag inte höra ett enda ljud från er heller!!

-....

Hade tänkt att uppdatera, men ack, då ropar min ömma moder och frågar snällt ifall jag ville med på en uttflykt. Det tackar man ju inte nej till, plantagen kanske inte är det mest spännande utflyktsmålen, men jag känner att jag är värd det då jag nu har nått 13 sidor på uppsatsen!!

Sing Hallelujah!!!

- Det drar ihop sig banni mej

Tänk ändå ifall saker och ting bara kunde göra sig själva. Hur blev nu den där meningen egentligen? Hur som helst, så verkar jag inte ha några problem att skriva här till exempel, men när det kommer till vetenskapliga korrekta texter så, ja, det lixom funkar inte riktigt då. Så sugen på att hoppa av, strunta i att plugga och hoppas på att livet löser sig ändå. Men det verkar ju inte troligt alls, nej, jag vette katten alltså, what to do, what to do?? Too cool for schoool? Nej det kan jag inte påstå att jag är, men neej det här det håller iallafall inte. Det kan inte vara meningen att man ska gå runt och må illla, ha ont i magen, huvudvärk, allmänt trött men ändå svårt för att sova, neej det kan inte vara meningen att livet ska behöva vara så...
Nog för att livet kanske inte alltid är en dans på rosor (är det ens något positivt?) men man ska väl ändå må bra. Skulle vara trevligt om man kunde hoppa över ungefär 5 år, och hoppas på att livet har stabiliserats lite. Vet var man jobbar, vet var man bor, vet hur allting ser ut!!

I´m sick of this!

- Stupid cupid

Jag måste verkligen vara fruktansvärt dum i huvudet, eller också är jag bland de få som verkligen kan något? Sedan när blev det tillåtet att fylla ut en text med en massa "blaha, blaha"? Har man inte alltid lärt sig att plocka bort det som inte är relevant och försöka korta ner texten om möjligt. Visst har man suttit i tre år på gymnasiet och kämpat för att få ihop en analys på 4 sidor, men det har ju också sagts att man ska hålla sig till ämnet. Innehållet är viktigare än antal sidor, kvalitet före kvanitet och så vidare...
Universitetet däremot, det är en heeelt annan värld, där verkar det tydligen vara sidor före innehåll?! Okeej? En uppsats är inte bara på 10 sidor! Nehej?
Där satt jag som ett frågetecken, och kände att jag inte visste någonting.
- Om det blir tufft, fyll ut, fyll ut med lite sånt, och ta med det, bara så du får ihop det, sedan är det ju alldeles för tunt med bara 2 intervjuer, det förstår du väl?
- Me...
- Hur har du tänkt här egentligen?
- Ja...
- Jag har ju sagt att man hela tiden ska skriva på metoden, kommer du verkligen hinna det här nu, den ska vara klart nästa vecka, och jag åker bort...
- Eh...
- Ja, du får väl skriva på metoden och berätta varför du har fått ihop så lite empiri, det är det viktigaste i hela uppsatsen, hur du har kommit fram till det..
- Mm...
- Det måste finnas en rödtråd genom hela!!

En röd tråd var det ja, frågan är då hur det ska kunna finnas en rödtråd om man ska fylla ut...
Jag hade tydligen också kastat mig för snabbt in i begreppet, måste fylla ut med, det gick för fort, bla bla bla...Hjeeelp!! Fan vad jag inte tycker om det här!! Jag vill inte vara sjeeelv!! Ensam....

- Can you keep a secret...?

"Regnet det bara öser ner la la la..."
En mulen dag, med mys och hamburgare, och ett handledningssamtal angående uppsatsen. Det gick ju inte så bra dock, det klagades på det mesta, för lite där, och hur har du tänkt här, och bla bla...hur ska jag kunna veta? Ingen har ju sagt nått..:(
Jaja, livet går väl vidare med det suger....nått?
Och som om det inte vorde nog med missöden idag så bajsade en fågel på mig när jag och Mr B var ute:O Äckligt?! Men jaaaa....fy sjutton!!! Blääääh!!!
Annars är det bra, photoshopar som en galning, kan bero på att jag försöker hitta ursäkter till att slippa jobba, vad vet jag?



Dom sööötaste!! <3

- Working

Här sitter jag nu och väntar på samtal. Har hittat den sötaste mobilen ever på The phone house, special designad ;D kika på den!!
Annars så längtar jag efter att få sova, fasiken va gött. Bara krypa ner under filt och gooosa, myyyyss på det!!! Snart bara 4 timmar kvar, och sedan blire buss på det, gåre ens bussar på söndagar? Hoppas sötnöten ringer och sällar mig sen så jag slipper stå helt själv och frysa på torget. Det blir säkert bra det:)
Nää, men nu kan det ju få hända nått!! Nått skooj!!

Nepp, det här funkar inte, får väl fortsätta med mitt gogglande, oj ett samtal kom där, jag googlar på allt till och med Hannah Montana xD det är illa!!

Puss dah!

- Hard work work

Det börjar dra ihop sig för arbete, är jag laddad? Svaret är: Neeej!! Tråk tråk tråk!!!
Men men, synd att klaga kanske....uschligt!!!
Funderar på att ta bussen, regnar det ute? Får nog ta att studera detta!!

Adjö!!

- Special a la ont i magen? xD

Jag satt och drömde mig tillbaka lite till förra året. Ja, ni hörde rätt, det är snart ett år sedan det var studentbal!! Helt otroligt. Hur som helst så hittade jag dessa 3 bilder, och fråga mig inte vad de har ätit till middag, men det var nog inget som magen gillade iallafall....

  

Är det bara jag, eller ser det ut som om de har en väldans magknip? xD mohaha

- Devil in me

Som en stor sten som trycker mot bröstet, som sagta är påväg uppåt, men som alltid stannar till vid halsens början. Illamående, huvudvärk. Beror säkert på stressen, pressen, ja, allt...
Onsdagar gör mig alltid lycklig, speciellt när det går fort, när vinden tar tag i håret som har letat sig utanför hjälmen, när det går bra...lycka, lättnad, stenen känns inte alls lika tung att bära...
Det gör så fruktansvärt ont att tänka att det snart är slut på det, slut på det som gör mig lycklig...mitt liv, det är mitt liv mitt mittt!!

Det känns tomt, alltid tomt, vill inte vill inte...hur ska jag kunna veta hur man ska leva? Hur ska jag kunna veta vad som är rätt? Hur ska jag kunna veta det rätta, när man möts av så många fel och snesteg?

Var inte så, säg inte så, nej nu är du dum, jag vill inte höra!!
Jag behöver inte någon som berättar alla fel, jag behöver någon som berättar när man gör rätt...jag behöver någon som lyssnar, inte någon som ber mig hålla tyst....

Tomhet, tyngd, nej men jag mår fint, bara fint, allt är toppen, har aldrig mått så bra som nu...

Please have mercy
You've unnerved me
I don't deserve this pain

So don't break my heart,
I ain't never done nothing to deserve this
And I'm torn apart
You've had your fun, do you suppose I earned it?
Do you not see how I'm begging on my knees?
Don't speak, don't breathe,
You bring out the devil in me

Thinking it over
Those were days dark as ebony nights
The end of October felt like a lifetime

I had a suspicion
But didn't want to believe you a liar
You had a mission to prove me right

You took my trust
Ground it to dust
Found out I knew better

- Still Wednesday

ont i huvudet, uselt humör, stör mig på allt, mår så himla illa...stressad till bristnings gränsen, och medveten om att det bara är jag själv som kan fixa det. Fy fan!!!
vet inte hur jag ska stå ut, just nu känns allt rätt hopplöst...döööö!


- Måndag

Idag har jag vart så trött så trött, yr och illamående, har legat i soffan nästan hela  dagen. Men lite nytta har jag faktiskt åstakommit. Jag har gjort en telefonintervju och fixat en till som jag ska göra imorgon, Hallelujah!!
Vaccination och klippning ska bli imorgon, gööttt!!

Nu ska jag försöka skriva några rader på mitt arbete, see ya!

- I just hate it

Sitter här och laddar inför imorgon. Inna jag går och lägger mig imorgon ska jag ha ringt och fixat intervjuer, skrivit minst 4 sidor och mejlar min handledare, annars blir jag grymt besviken på mig själv!!

Idag har jag köpt mig en leopardmönstrad bikini, schnyygggg!! Nu är det bara kroppen som behöver trimmas så kommer jag äga stranden sen haha, maybe Noooot!! Men det är ju aldrig fel med drömmar...

Jag längtar verkligen till den 5 juni, eller kanske till den 4:e, någonstans där i krokarna iallafall då skolan är över för den här terminen, naajjs:D Jag är så trött på att plugggggggga!! Blääääääää!

- Söndag

Har haft en toppen helg, Arena med flickornabus i fredags, mycket lyckat!! Wiie, en snabbsväng igår för att säga grattis till Ullis, det va kul att ses även om det inte varade så länge...
Jag har inte så mycke mer att säga, sitter just nu och lyssnar på Kate Voegle, hon är gryyym!!!

Won't be so easy
This time to hurt me
You can try

This time, oh baby, there are no tears left here to cry,
If you think you can wound me like before,
If you think you can do that anymore,

Won't get too far, No

You can't break a broken heart
so try your best now, baby
try your best to break me
you can't break a broken heart

No damage you can do now,
I'm immune to you now,
You can't break what broke apart

- God Natt

Sängen blir det nog nu faktiskt. Har skrivt hela 80 ord i en intervjuguide, så nu kanske jag törs ringa länsstyrelsen imorgon...
Jag funderar lite, hur kommer det sig egentligen att man blir så fruktansvärt shoppning sugen när man ska gå och lägga sig? Kan det bero på att man ändå inte kan göra nått så att man inte behöver oroa sig, eller är det nu som affärerna kanske borde vara öppna? Hm, svårt det där...och kanske hör de här tankarna till övertröttheten som finns i mig just nu, kan nog vara så...

God natt allesammans!

- Grattis Ullis!



20 år var det jag, helt sjuukt!! Hoppas din dag blir kanoners!!:D

- Onsdag är det jag...

Nej, om man borde ta och göra något vettigt kanske. Typ dammsuga, diska och sedan sätta sig och skriva några rader på uppsatsen. Det suger!!
När det är klart får jag väl ta och knalla iväg till mormor och hämta bilen så att jag har något att åka i när jag ska till stallet sedan, Galopp, Galopp!!
Nej, jag är inte på så där jätte bra humör. Vill sitta i soffan och käka godis!! Det vill jag göra!!

Nu får det bli som så här att: Jag Ida ska nu bege mig upp för den långa källartrappan för att ge min otroligt lata hund lite mat. Helt seriöst han ville inte ut före halv tolv idag!! Helt stööört!!!'

Imorgon är det desstuom en hel vecka sedan vi åkte till Skåne. Hur töligt fort har inte den tiden gott då???


- Forever en Novell

Det känns bra när man börjar gråta till sina egna texter. Varför ska man skriva så sorgligt för? Det var väl nu typ för ett år sedan jag satt och kämpade med denna nedrans novell, men till vilken nytta? Tja, ingen egentligen, men snäll som jag är kommer jag att publicera den här och nu...Enjoy!! Ett tips bara, lyssna inte på When your gone med Avril samtidigt, Ingen bra kombo....

För evigt

Höstvinden slet tag i de späda grenarna som hängde ner från den stora eken. Ett av de sista kvarglömda löven släppte sitt grepp, och föll sakta ner och landade bredvid mig där jag satt ihopkrupen på marken.  En tår letade sig fram i min ena ögonvrå, den lämnade snabbt tryggheten, och begav sig av på vandring längs med min rosiga kind. Jag bet mig i läppen. Jag ville inte gråta, jag hade lovat mig själv att inte göra det, och jag hade lovat dig. Men du sa att det skulle vara för evigt. För evigt. Du ljög för mig. Du sa att det skulle vara vi för alltid, men ändå så sitter jag här, ensam...


Jag minns det som om det var igår. Minnena är än så länge starka, och bilderna finns fortfarande kvar. Som en film, flimrar det runt i huvudet på mig, om och om igen. Om det ändå var de vackra bilderna. Om det ändå var det vackra underbara minnena.  Det kommer säkert att blekna med tiden, och försvinna. Försvinna. Lika lätt som man slänger iväg ett papper i en papperskorg, kommer minnena att slängas iväg. Jag vill inte glömma, jag vill inte gå vidare. Det enda jag vill, är att spola tillbaka tiden, och sedan trycka på paus. Frysa tiden då den var som bäst, då jag inget visste. Då du log mot mig med dina tindrande blåa ögon, då du tog min hand, och sa att jag var din för alltid. Jag trodde på vartenda ord du sa, dum som jag var. Du visste hela tiden att det inte skulle vara så, du visste att det snart skulle ta slut, men kanske inte så snart.


 Det känns som att det var från den dagen då din stora hemlighet lämnade dina läppar som startskottet gick. Det var då tiden började rinna ifrån oss. Det spelade ingen roll vad vi gjorde, ingenting var längre som förut. Ibland önskar jag att du aldrig hade berättat. Jag brukar fantisera om hur det skulle vara som vanligt då. Men både du och jag vet, att det hade sett likadant ut, vare sig du berättat det eller inte. Enda skillnaden var att jag från den stunden såg det från den sidan som det faktiskt var. Jag kunde se hur du sakta började brytas ner, hur det gick upp och ner från dag till dag. Innan trodde jag bara att du kanske hade en dålig dag, precis som alla andra. Skillnaden med dig var bara att dina dåliga dagar var ett tecken på att slutet närmade sig. Ett slut som kom alldeles för fort.


Det var en varm och solig septemberdag som du inte länge orkade. Jag satt som vanligt vid din sida, då du slöt din hand om min och viskade "gråt inte...". Jag såg hur du ansträngt fyllde dina lungor med luft en sista gång, innan du andades ut och försvann bort i det tomma. Du seglade snabbt iväg bort mot det okända, även om du själv påstod att du sett det där ljuset ett antal gånger. Du var inte rädd sa du. Döden skrämde inte dig, du fick mig även att lova att aldrig gråta. Gråta över saknaden att inte ha dig nära, för närmare än så skulle du aldrig kunna komma. Du menade att du nu skulle få möjligheten att sitta vid min sida vart jag än befann mig. Du skulle nu kunna följa mig vart jag än mig i världen skulle vända. En gåva som få fick till delad.
Jag brukade fnysa åt dina påhitt, men du brukade alltid brista ut i skratt. Du tyckte alltid att jag såg så rolig ut när jag blev arg på dig. Du ville inte inse att jag var rädd, rädd för att bli ensam kvar, rädd för att aldrig mer få se dig.
- Tänk på mig, brukade du säga när jag tog upp ämnet. Tänk på mig som aldrig kommer få gå eller stå bredvid dig eller någon annan igen. Det kommer i alla fall du...


Jag strök bort en lock från ansiktet med handflatan, som lossnat från knuten i nacken. Den var fuktig av tårar. En regndroppe träffade mig på nästippen, och ännu en träffade mig på hakan. En rysning vandrade längsmed ryggraden, det kändes precis som när du smekte mig med dina fingertoppar. Det var då jag insåg att du hade haft rätt. Du skulle alltid finnas vid min sida, även om jag själv inte kunde se det.
 Jag vände ansiktet upp mot himlen och möttes av tusentals vattendroppar. För första gången sedan du försvann lät jag ett leende sprida sig över mina läppar. Jag lät blicken åter falla ner mot stenen, för att läsa orden "för evigt".


Ida Gustafson
Spm3


- Sometimes, life sucks

Förstår inte varför jag blir så rädd ibland? Känns som man bara inte orkar vara den man är ibland. Ibland undrar jag till och med ifall man inte tänker efter. Det känns som om en del saker går så fort att man inte hinner tänka och reflektera över det förens det är för sent. Låter knäppt, eller hur?
Känns som om man aldrig är nöjd, känns bara som om man strävar efter mer och mer...
När man sedan tänker, ja, då kommer tårarna som på ett pärlband. Oj, det är kanske så det är, eller ja så är det? Ibland skulle det bara vara så skönt att försvinna ett litet tag och komma tillbaka lite senare. Varför? Jag vet inte...

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

----
Leila, fören gång skull gillar vi samma musik på riktigt ;D

- Varmt Te och blåsor

I helgen avverkades en resa. En resa som bar neråt landet mot Skåne, närmare bestämt Lund. Fast Lund var endast sovplatsen. Under fredagen hann vi med en kakbuffé, vandra i Wallanders fotspår, shoppa på varuhuset Toppen!, stå längst ut på Sveriges sydspets och doppa tårningarna i ett hav som inte var kallt...

Lördagen då, jo den spenderades i en bil påväg till Tyskland, vi åkte till en liten stad med ett namn som jag inte kan uttala, men som jag tror betydde "Den heliga hamnen" eller något sånt och den här dagen hann vi med så mycket som följande: Bli klämd i en gladdörr på färgan, passera Öresund två gånger, handla på Bordershop, vandra runt i Bürg, titta konstigt på en tysk som försökte kommunicera med mig, haha jag såg nog ut som en fågelholk xD och en massa annat...

Söndagen var dagen för hemresan, men vi hängde inte läpp för det, vi cruisade(?) runt i Skåne och njöt av ett underbart landskap, åt lax och jag körde bil från Falkenberg och hem
Det var en underbar resa med ett underbart sällskap, Tack så mycket!


Jag ser ut som ett anus men jag bjuder på den som tack;D haha

----
Måste berätta vad jag råkade ut för idag också! 
Satt i soffan med en varmkopp te i hande och småtittade på Baywatch, åsså av en slump råkade jag somna till lite. Grejjen var bara den att jag trodde att jag ramlade ner från en brygga och gjorde ett sånt där ryck, ajaj, det var inte bra, det var varmt te över hela mig. Det är en väldigt pinsam grej så jag hoppas inte att ni berättar för någon, okej? Och ett tips till er alla: Somna aldrig med en kopp te i handen om ni inte har för avsikt att vakna vill säga ;D haha 

RSS 2.0