- Grattis Leila 21 årEn mycket god vän till mig fyller år idag. Ha den äran kompis på födelsedagen!! Tänkas sig, 21 år, nästan så att det är dags att plocka fram käppen ;D
Hoppas du fick en kanon dag till födelsedag!!! GRATTIS GRATTIS!!

(ber om ursäkt för bilden Leils med var den enda bild jag hade på dig på datorn) hihi

- Flimmer flammer!!

Under hela sommaren har jag varit bergssäker på att jag börjar den 30 augusti, alltså idag. Går in igår för att titta efter salen och upptäcker att det inte är förän imorn jag börjar. Va f*n! Allt blev ju helt galet för mig nu kände jag. Dessutom försökte jag beställa böcker på adlibris, var klar med beställning skulle bara bekräfta och det slutade med att jag blev utloggad. Har jag beställt böcker eller inte? Förmodligen inte, men vore galet töligt om jag får allt gånger två. Hm, får göra ett nytt försök senare.
Har dock hunnit med att vara riktigt duktig. Tog mej en tur runt piggelin, och förhoppningsvis känner jag mig som en sådan snart. Tyvärr tror jag motsatsen då jag har migränkänning, whaat?! Det flimmrar framför ena ögat. Bäst att ta en dusch innan jag kollapsar kanske, nej då så farligt är det nog inte, men dusch får det hur som helst bli.

Ciao!


- En torsdag rikare...

Ibland blir man ju bara så gaaaaaaaaaaaaaaaalen. Men skit samma, let´s move on!!

Tog mig en tur på hästryggen imorse. Det var ett test i sig kan jag meddela, det är ju tur att man såpass rutinerad så att man vet att en häst faktiskt inte bara har en back. Antar att det är ett sånt där test man ska genomlida när man sitter på en ny rygg. Framåtväxeln fungerade tills vi såg en gäng kor, sedan gick det bakåt 2 meter fram 1. Bak 3 meter, fram 2. Ja, alltså vi kom allt längre ifrån det mål som jag hade tänkt ut, vände om och skulle försöka med en annan väg, yees det gick bra minsann, tills fröken la i backen igen! Stönträ!! Men hon bråkade med fel person, Ida hoppade av och drog med sig pållen åt RÄTT håll. Hoppade sedan upp mitt i skogen, där det bråkades lite till, tillslut så gick pållen framåt, och vi kunde sedan vända hem. Det var ansträngande pass vill jag lova, det är då inte det lättaste att hålla sig lugn i sådana situationer, MEN jag lyckades, OCH jag lyckades vinna. Ida 1 Mary 0, förhoppningsvis insåg hon att det inte är någon idé att bråka, haha, söta lilla pållen...

Just det ja, har ju färg på ögonbrynen, kanske är dags att checka läget...

Ciao!

- Kurs i lärande

Drygt 2 500 för några futtiga böcker, näh, dra mig baklänges, det är inte ens kul och plugga. Finns betydligt roligare saker att lägga pengarna på än tråkigt kurslitteratur. Mer än ett helt studiebidrag går åt på en halv termins böcker!! Ghaaa!!!!

- En förbannad längtan

Jag är imponderad av er 5 läsare som håller statistiken uppe;D I´m proud!!

Håller på att försmäkta här på andra sidan skärmen, vill bara sluta så att jag kan åka hem och packa och sen vänta på att det ska bli lördag. Det var längesedan jag hade en sådan längtan efter något alltså, när man var liten kunde man känna så rätt ofta, wiiiie jag läängtar snart ihjäl mig. Hihi och ikväll blir kräftisar, mumms!! Om bara klockan kunde ticka på liiiiite fortare nu så skulle jag bli överlycklig!!

Kysss!

RSS 2.0