- Power of love

Har inte så mycket att säga här mer än att jag längtar tills på Torsdag grymt mycket!! <3
Imorgon är jag typ fullbokad med stall och lunch hos mormor, mycket mys:) Ja, annars har jag inte så mycket annat att tillägga, laddar inför nyår!!:D

-...och så var det över för den här gången då!

Då var julen över och all hysteri har lagt sig. Har haft en toppen jul som överträffade mina förväntningar, det är det jag säger; man ska helt enkelt inte ha några förväntningar för då kan det bara bli bättre! Alltid lika kul att träffa kussarna från Stockholmland och ännu bättre är det när alla är samlade, iik! Mycket godis har dock landat i magen och man känner hur hela munnen är som en sockerhåla, wweey så mumsigt det lät då! xD Anyways, Jossis och jag var på rean igår, fyndade inget direkt, köpte en skjorta dock inte på rean och lite glitterspray till nyår. Det är en dag jag har grymt högaförväntningar inför, måste göra något åt detta, då man i 90% av fallen alltid blir besviken. Konstigt va? Men jag tror allt att det kommer bli toppen!!!

Måste nog ta och bjuda på lite bilder från den gågna julen också, inte sant?Julträdet, så avskalat och naket, men mamma gillar det;) Klapparna däremot var grejt!! Det tror jag alla tyckte:DVår alldeles egna tomtenisse, dock tyckte han inte om luvan särskilt mycket, stackarn! hahaSen får jag ju inte glömma att lägga ut den bästa bilden av dom alla, nämligen bilden på Rudolf och farfars Tomten;D Hahaha!!! Very nice!

- Dan före doppare dan...

Ja, idag är dagen före den stora dagen D som alla pratar om och som folk stressar ihjäl sig för...på fredag är allting över. Dock börjar den stora uppladdningen för Nyår då istället, fan va najs!
Den här julen blir kanske inte direkt som jag hade tänkt mig, det kan jag säga redan på förhand, men det är väl bara att gilla läget. Finns inte så mycket att göra, en del gör sina val utan att tänka och då blir det som det blir...
Jag ser ändå fram emot den kommande veckan väldigt mycket, mys med familj, släkt och vänner, lite fest och lite shopping kanske man kan få till också om man har lite tur!
Just nu sitter jag på jobbet och längtar tills jag får sluta och gå hem. Då ska jag städa lite och slå in dom sista klapparna och sen blir det uppesittarkväll med Bingolotto!! Tjoohho!!

Det vore en lögn att säga att det inte känns för det gör det. En jobbig känsla blandad med lättnad, en person mindre att att stressa till i allafall. Får väl se till att se det positiva i det hela även om det är väldigt svårt, och det är lättare att få en besvikelse översköljd över en...jaja, nu är det som det är, ingen idé att fortsätta älta detta. Hoppas iallafall att det blir bra sen:)

God Jul på er!!

KRAAM!

- Beslutsångest!

Haha, här händer det inte mycket vill jag lova. Står i princip still. Eller ja, tiden står inte direkt still om man säger så, är ju banni mej JUL snart, heeeelt gaalet!! Och sedan är det nyår!! Paarty?? Oh yeah, I hope:D iiihhh
Hm, vet inte hur jag ska göra imorgon heller, hatar när jag ska fatta beslut, vare sig dom är stora eller små, frågan är, ska jag följa med eller stanna hemma imorgon? Haha kan verka simpelt, men icke sa nicke, it´s haaard!!! Lutar kanske lite mer åt att jag följer med just nu iallafall...eller?! Aaaahhh!! Haha jaaa vi får väl se hur det här slutar, anntingen är jag hemma imorgon eller så är jag det inte....spännande!!

- Något att tänka på

Ett massivt men väl så tänkvärt inlägg, hoppas ni orkar läsa:

"Här om kvällen tittade jag på Kvällöppet med Ekdahl på tv 4. De behandlade då ämnet huruvida man borde sträva efter en "vitjul" eller ej. Alltså vit i den bemärkelsen att alla vuxna avstår alkohol under julen för att alla barnen ska slippa ha obehag känslor i samband med just julen. Argumenten var att julen är barnens högtid och att det är egoistiskt av vuxna att dricka sig berusade. De hade ett gäng med nykterister i studion och så hade de Carl-Jan och någon annan "blogg-snubbe" där som var för alkohol. Det blev en vild diskussion mellan dessa två, kan man kalla det grupper? Carl-Jan skulle aldrig i sitt liv kunna avstå från nubben till sillen och så vidare, och nykteristerna blev vansinniga. Tänk på barnen!
Jag kan inte låta bli att ha delade meningar i detta, även om jag kanske själv lutar mest åt nykteristernas håll. Varför måste man bruka alkohol under jul? Jag ska inte säga att jag är nykterist, jag kan dricka om det är så, men jag skulle aldrig göra det på familjehögtider som till exempel släktmiddagar och där småbarn är inblandade. Dricker gör jag med vänner, och då alla andra dricker. Kan låta som om jag inte kan stå emot grupptrycket, men så är det absolut inte. Det kan vara lite små kul så där ibland, men jag skulle absolut inte ha några problem med att avstå om jag skulle kunna glädja några andra för att jag inte drack. Jag kan verkligen tänka mig att avstå från alkohol helt om det skulle krävas för att göra alla nöjda. För vad är det för mening med att dricka om ändå ingen annan gör det? Att vara "salongsberusad" helt själv finns det verkligen ingen mening med. Om ingen dricker har alla lika förutsättningar. Jag minns diskussionerna som var kring studentbalen i våras, då man ville förbjuda alkohol så att de under 18 också skulle kunna få delta, något som nästan ingen över 18 gick med på. Ursäkta, men kan man inte ha kul utan alkohol, då är det nog dags att tänka om. Då kanske det är dags att sluta dricka. Jag har hållit mej nykter de flesta gånger jag har varit ute, och jag har haft skit kul, och jag säger inte att jag inte har haft kul de gånger alkohol har förekommit, men vad jag menar är att man ska kunna välja att avstå men ändå ha kul. Alkoholism startar någonstans, det startar när man inte längre kan tänka sig ett liv utan alkhol. Jag tycker det är skrämmande att tänka på hur mångas liv styrs av detta, ingen alkohol ingen fest. Går man inte med den inställningen lär man få skit tråkigt. Snälla, jag ber och önskar att alla tog till sig av detta och tänkte till. Det finns ett liv utanför alkoholen, det innebär inte att man måste avstå helt, men man behöver kanske inte dricka sig packad varje gång och man kanske inte behöver dricka vid de tillfällen då barn är inblandade. Är alkoholen mer värd än barns tindrande ögon på jul? Jag hoppas inte det, för i så fall måste samhället tänka om, i så fall har vi nått en skrämmande punkt, då har vi nått ett samhälle som bygger på osäkerhet, en fasad. Något som vi döljer med alkoholenskraft...."

- Run to the hills

Ingen skulle nog bli gladare än jag om det slutade regna, eller? Ska jag vara helt ärlig tror jag att alla är ganska trötta på detta eviga regnande och gråa väder som råder. Man kan ju bara hoppas på en köldknäpp snart så att det eventuellt kan lägga sig lite snö på marken...

Helgen har varit mysig, har firat farmor, bakat pepparkakor och byggt pepparkakshus med Bloomie, vi har väl även pratat ut en del och hoppas på det bästa nu...Får se hur länge vi orkar hålla sams, har vi tur och som det känns just nu så ser det väldigt ljust ut:) Åt även mat hos mormor igår och julstök i mitt kära rum hans med, det är superduper mysigt där nu:D iiihh!!

Sitter just nu och överraskar mig själv med att lyssna på Iron Maiden, vad händer med världen? Men jag kommer på mig själv med att tycka att det är heelt okej faktiskt, inte dåligt!!

Skulle önska att folk slutar upp med att kommentera anonymt då det är väldigt fegt att inte våga stå för det man tycker och tänker. Om man nu ändå går in och läser min blogg och lägger energi på att kommentera måste ju det innebära att man tydligen bryr sig lite? Så snälla säg vem ni är istället så blir alla nöjda!!:)


- Ghaaaaaa!

Jag är så innerligt trött på det här. Det blir inte bättre, och det kommer inte bli det heller om det ska fortsätta så här. Frustrerad är vad man blir, jag blir ärligt talat helt gaalen snart. Fan åt allt just nu!! Fatta nått någongång!! Åhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

- Tiden rusar...

Har haft en toppen helg i Stockholm, med shopping och söta pållar och allt vad en bra helg kan tänkas innehålla. Dessutom har jag lämnat in min andra hemtenta, så när är en lats borta från mina axlar, skönt!! Vet dock inte hur det gick, kan verkligen ha gått hursomhelst, kommer säkerligen få U på den. Var inte säker på en enda...:/
Utöver det så kom jag precis på att det var ett tag sen det var helg, är ju banne mig halvägs till nästa. Herre gud vad tiden springer iväg. Är snart jul och grejjer...

Jul ja, en högtid som man alltid har så höga förhoppningar på. I år kommer det bli en perfekt jul, nepp, i år kommer det bli en perfekt jul, nehepp, och så håller det på. Så i år har jag stora planer på att skita i allt. Man gör bara folk besvikna, eller så blir man besviken själv, och det här året skulle det vara så grymt skönt att bara slippa. Min dröm jul vore om ALLA var samlade på samma ställe, något som tyck te sig omöjligt!! Idioter har jag lust att säga, men det är väl jag som är den största som ens önskar att det vore möjligt. Jag har dock aldrig fattat vart problemet ligger? Samma visa varje år, uh, jag blir så trött!! Och dum som man är så tror man att något ska ha förändrats till nästa år, och lika besviken blir man varje år. Lika bra att fira allt sammans helt själv, inlåst någonstans med en tv, för jäklar vad mycket bra det går på tv under jul!! Ja, så får det bli, i år ska jag fira jul med min 32 tums TV instängd på mitt rum med en låda toffefe(?)...shit som jag längtar:)

RSS 2.0