- Dilemma

Hejhej!
Jag är låg, låg som fan!! Inget nytt kanske, är låg som oftast ny för tiden. Men just nu är jag låg på ett annorlunda sätt. Det är nämligen så att ingenting känns roligt. INGENTING!! Känner mig hyffsat likgiltig till allting. Gör saker endast för att jag bör göra det, men inget mer än så. Orkar inte vara trevlig, orkar inte bjuda på ett leende, och det beror  verkligen inte på att jag är sur. Neej, jag orkar helt enkelt inte...åhhh jag hatar att känna så här, och ju mer jag hatar det, desto sämre mår jag. En ond cirkel är vad det är...
Känns bara som jag vill dra ett täcke över huvudet och glömma allt för ett tag, men när jag väl gör det, så vill jag inte det heller, för det är tråååååkigt! Jaa, ni hör ju mitt dilemma....what to do?! Anyone?! Beacuse I don´t know!!!!!!

- Men Mongo

Är så sjukt trött på allt, och är verkligen totalt opepp på att börja plugga imorn, men det blir nog bra.

Varför kan man inte bara ta och försöka att fatta och sedan acceptera det? Vart ligger problemet!!!


- Nu börjar nyheterna

Jobbar och sliter så här på lördagsförmiddagen. Ska tydligen åka buss till vålberg i eftermiddag. Känns inte så där himla motiverande att åka redan klockan 16.00 när bussen i stan går 17.00 och är säkert inte framme förrän 18.00. Vi får se hur jag gör sen, men just nu vette sjutton alltså. Känns bara så onödigt med tid!! Räcker i så fall med att åka buss till typ Bergvik eller nått?
Döds lugnt är det här också, hm dagen kommer nog bli låååååång!

- Flumm

Har fått en massa miniblåsor på insidan av läpparan, och ont i halsen, och usch, känner mig blääig!!
Slutar om typ 35 minuter, världens längsta minuter kommer  det bli!! När jag kommer hem ska jag lägga mig i solen tror jag bestämt, sedan ska jag försöka ta bort plåstret på mitt ben. Om jag vågar. Skar mig med BIC-rakhyveln, eller rättare sagt skalade mig lite...usch!!! Och nu börjar det göra ont, wääk jag vågar inte!! xD
Snart slutar jag, mums!!

- Gissa

Leila, får jag gissa vad du vill göra den 3 oktober? Jag förmodar att du vill se Moneybrother, am I right?;D haha eller har du ändrat läggning? xD

Hej, jag övertrött och har för många timmar kvar att jobba!!:D

- Vill inte

Nerverna ligger på ytan för tillfället, med bara en vecka kvar till "skolstart" börjar jag fundera på om det verkligen är det jag vill. Jag är så less, och det har vart så skönt hela sommaren när man har jobbat och sedan kunnat kopplat bort allt när man kommit hem. Snart är det dags att ständigt gå runt med illamående och ett ok över axlarna och neeej!! Jag vet dock att det inte kommer spela någon roll om jag väntar ett tag innan jag forsätter plugga, det kommer vara lika jobbigt när helst jag väljer det. Då kanske det är skönare att få det gjort?
En vecka kvar, fy fabian!!
Nee, nu ska jag forsätta jobba!!

- Bio

Sjuttsingen vad dåligt med filmer det går på bio i Karlstad. Leila jag tyckte att vi skulle sett La Giggolo(?) Men gick den här nepp, icke, näääe!! DÅååligt!! Så ja, det var ju synd att jag hade en sådan bra idé!!


- Tisdag

Här sitter jag igen då, typ enda gången jag skriver är när jag arbetar, bra där! Är så fruktansvärt trött, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Orkar knappt va trevlig, nej då så farligt är det inte men...Dock går klockan djävulusiskt långsamt, och jag har inte lunch för än om en timma. Rätt gott ändå om man tänker efter, för då är det närmare slutet när jag väl får lunch, typ något sånt?
Längtar hem till soffan, men det luktade så äckligt i huset när jag vaknade förut, så det gör att det inte känns lika lockande nu när jag tänker efter...:( Hoppas det är bättre när jag kommer hem;D hihi Tror att lukten kom från de "nytvättade" mattorna, blöta mattor luktar bannimej inte alltid så gott!!
Imorgon ska jag träffa Gloi och Smarinn=D Me like very much, wiie!!

Gäsp, det är helt galet, det borde vara olagligt att vara så här trött. Det borde också vara olagligt att ha en klocka som går så sakta! Och en sak till, det borde vara olagligt att vara så dryg när man ringer till en  växel. Man behöver inte  förklara varför man ringer, man behöver inte säga vart man bor, och man behöver inte skälla på mig, för jag är inte ansvarig för hur saker och ting fungerar, jag gör bara så som jag har blivit tillsagd att göra. Sedan om telefoner är stängda eller om det är fullt i telefonkön, det kan i jag göra något åt, jag kan heller inte hjälpa att man har tappat bort lappar med tider eller har missat telefontiden. Ha, jag låter nog lite bitter, och alla är vi ju olika, tur är väl det. Sedan kan jag förstå att en del tar ut sin ilska på oss då vi är de enda de får tag i, men ändå, tänk på stackars oss, små söta oskyldiga telefonister:)

Oj, det tog en halvtimme att  få ihop detta tråkiga inlägg. Men vad gör man inte...
En halvtimme kvar till lunch är det nu också:) Jag är grymt sugen på makaroner, men vad har jag, mackor, fil och havrefras, töööligt!! Banan och nektarin står som efterrätt, fy sjutton vad nyttigt!!!

- En kort summering av en lång helg

Det har minst sagt varit en händelserik helg. Var ute och svansade runt i fredags. Bevittnade minst sagt obehagliga saker, och en hel del alkoholpåverkade pojkar, och flickor också för den delen...
Man inser att en del människor tar alldeles för lätt på livet, och tror att en kropp tål vilka påfrestningar som helst. Så är inte fallet, och det kan gå så fruktansvärt illa om man har otur. I det här fallet tror jag att det gick bra, men det kunde ha gått så himla mycket värre. Annars tycker jag att det var en trevlig kväll på stan även om det hade varit ännu roligare om man varit fler, Annika du vet vad jag menar, så ta inte illa vid dej;D Vilket jag inte heller tror att du gör men:)

I Lördags var jag ute på sjön med mor och far, myyysigt. Sommaren ska tillbringas vid sjön, på vatten i en båt. Ja, det är så mycket sommar!
På kvällen skulle jag och Fredrik prova fiskelyckan, men vi gav upp rätt fort då myggen hade fest på vårat blod^^ Uschligt!
Mina fötter pryds av 30 myggbett, fatta, 30 myggbett på bara fötterna!!!!!

Söndag, ja, då rullade bilen till Göteborg. Madonna stod på schemat, och ja, förväntningarna var skyhöga. Och jag kan säga att dessa förväntningarna uppfylldes inte. Ljudet var dåligt, låtarna var dåliga, sönder remixat, och tja, kan ju inte påstå att hon hade någon vidare scennärvaro heller. Kan inte låta bli att tycka det blir lite osmakligt när en snart 52-åring springer runt och visar halva rumpan för 60 000 personer, kan inte förstå hur hon kan vara en sexsymbol...men det kanske bara är jag. Visst det fanns väl små ljuspunkter, typ Like a prayer, kan bero på att det är en av mina favoriter, men synd att den också skulle remixas om....Inför sista låten säger hon: This is your last chans Sweden! Come on and jump!! En halv minut senare släcks scenen och Game Over blinkar tvärs över skärmarna. Extra nummer, någon?! Eh, nej, det är hon för stor för tydligen, snacka om diva lator i världsklass!! Oh my God, kan man ens bli förstår för att bjuda publiken på lite extra!! Tydligen, Madonna kan, och hon kommer undan med det...dock känner jag mig grymt besviken, trodde faktiskt att hon skulle bjuda på mer show än så!

- 123456789

Klockan 12.34.56 Datum 8/7-9
Japp, detta påstås vara en historiskt ögonblick, då man ska passa på att tänka saker man vill ska hända. En nytändning påstås det...
Ja, det kunde väl inte komma mer lägligt, synd bara att man inte är vidskeplig...

- I try

Börjer bli så himla less på detta, ibland ärre bara så himla tråkigt att jobba, och speciellt när solen skiner ute!! Längtar tills i kväll också:) Hoppas det blir fint väder imorn också, då kanske det blir en tur med båten? Vem vet, vem vet....

- Nobody knows, I hide it inside

Day after day
Time passed away
And I just can't get you off my mind
Nobody knows, I hide it inside
I keep on searching but I can't find
The courage to show to letting you know
I've never felt so much love before

And once again I'm thinking about
Taking the easy way out

But if I let you go I will never know
What my life would be holding you close to me
Will I ever see you smiling back at me?
How will I know
If I let you go?

Night after night I hear myself say
Why can't this feeling just fade away
There's no one like you
You speak to my heart
It's such a shame
we're worlds apart
I'm too shy to ask, I'm too proud to lose
But sooner or later I gotta choose

And once again I'm thinking about
Taking the easy way out

----
Jag önskar att livet vore så mycket enklare ibland, det finns så mycket känslor inuti mig som jag inte vet hur jag ska behandla. Vet varken ut eller in, jag vet ingenting. Ju mer man tänker desto mer förvirrad blir man, livrädd för att göra fel...Som en stor fet klump i magen som inte vet vad den vill, men som samtidigt vet vad den absolut INTE vill ska hända...jag förstår inte, förstår mig inte på mig själv...Önskar bara att det inte gjorde så förbannat ont...

-...

Det känns märkligt, konstigt..som en klump på något sätt...opeppad till max, åh jag har aldrig känt mig så lost och förvirrad.

-...

Far in the distance
This is the view from the other side
How did I let this pass me by?

You took me for granted
Planted thorns in this garden of mine
What are the chances?
My hope has died

Please have mercy
You've unnerved me
I don't deserve this pain

[Chorus}
So don't break my heart,
I ain't never done nothing to deserve this
And I'm torn apart
You've had your fun, do you suppose I earned it?
Do you not see how I'm begging on my knees?
Don't speak, don't breathe,
You bring out the devil in me

Thinking it over
Those were days dark as ebony nights
The end of October felt like a lifetime

I had a suspicion
But I didn't want to believe you a liar
You had a mission to prove me right

You took my trust
Ground it to dust
Found out I know better

- Kom hem!



KOM HEM!!! Saknar dej mycke mycke mycke!!!

- Finns inte ord...

Vad ska man säga, hur som helst kan jag säga att helgen har varit helt underbar, även om tröttheten smög sig på och man blev lite små irriterad kanske? Heldag på Liseberg blev det och det var mer än skoj!! Sjukt roligt med andra ord. På söndag styrde jag bilen till stallet för lite mockning och ridning. Så himla najs är det! Smarinn är helt galet underbar och det gick så grymt mega bra, blir förmodligen honom jag kommer rida mest =) en liten tur på Gloi blev det också, gick helt okej då också men inte lika bra som den första turen! På onsdag rider vi ut!! Yes!

Men nu känner jag mig bara allmänt arg, besviken...en känsla som har funnits en tid nu och som förföljer mig. Blir inte klok på den, inte för att jag får någon vidare hjälp heller med att bli av med den. Nej jag mår verkligen inte bra över det här..vet vad som bör göras, vad göra?!

Satt och kikade på Lotta på Liseberg och insåg följande:



att den grabb är grymt snygg =D Herregud!! Het som tusan skulle man kunna säga om man vill =D hihi (a)

RSS 2.0