- Money for nothing

En ny version av uppsatsen har flugit iväg över nätet och förhoppningsvis landat i vår handledares box. Hoppet är stort om att den ska vara godkänd för opponering nu. Hoppas hoppas hoppas. Jag har i sinnet redan tagit sommarlov typ. Trots att pengarna rinner mellan min fingrar så ska jag vara en glad prick i sommar. Jag ska försöka se fram emot Turkiet och jag vill åka till Kolmården och kanske unna mej en glass. Där emellan ska jag försöka få alla tider jag bara kan i växeln, jag behöver money, jag behöver spara ihop till ett bra sparkapital till en kommande bostad. Haha, jag är en djup prick jag. Nu är det dags att sluta babbla

Ciaao amgios

- What about to day?

Snart packar jag hem och går ihop. Lite godis  får det bli, och funderar  på om jag ska slänga med lite slingfärg också. Kan behövas tror jag iaf?;D

Ciao so long!

- Bike Town phoenix?

Har idag mejlat iväg ett relativt färdigt resultat till vår handledare. Hoppas inte att det finns allt för mycket invändningar på det hela. Känns rätt skönt faktiskt, för nu har vi lite marginal att spela med, trodde aldrig detta. Känns grymt skönt!!

Titel: Bike Town phoenix?
Ja, alltså man ska kanske inte lita på google translate alla gånger. Karlstad cykelstad och Bike town phoenix, jo kanske? xD

- When the night...

Vissa dagar ställer man sig frågor som man annars aldrig skulle ställa sig. Ibland blir man bara så där äckligt djup, och man funderar vad meningen med livet är. Jag vet vad det beror på, och jag vet att jag inte är ensam om att känna så här vissa stunde. Men i nuläget blir det bara värre då jag egentligen inte borde känna så här. Det är faktiskt inte ett dugg roligt, det är så man vill morra. Huvudet är upp och fötterna är ner men mer än så är det liksom inte. Nedstämd, trött och allmänt irriterad, inte lust till något alls. Tur kanske då att man har saker inplanerade så att man inte bara sätter sig i ett hörn och ruttnar. Nej, det finns ingen risk för det just nu, även om man gärna skulle vilja det. B-uppsats, middag hos mormor och semifinal i Eurovision står på schemat imorgon. Egentligen inget ansträngade, uppsatsen kan dock vara en del till mitt märkliga humör. Även om läget är under kontroll smyger en sån där stressad känsla upp, undermedvetet typ? Nej, jag lovar att jag inte ska analysera detta något mer.
Upptäckte precis också att min "komma" knapp strejkar, vad i helvete!! Måste trycka stenhårt, och på rätt sätt annars händer det ingenting!!!

( Var det bara jag som började associera till något helt annat än en dator just nu? Förmodligen inte...xD)

Tror det är dags att nanna kudden nu alltså!!

Puss och kram!

- So fine

Efter en hård förmiddag med massa plugg, kan vi i nuläget konstatera att vi bara har en lite Inledning och Analys kvar, OM inte feedbacken säger något annat vill säga. Sedan ska väl en sammanfattning och en rubrik sättas också. Men vi är ett stooort steg på väg kan man verkligen säga!! Härligt!
Imorgon sätter vi oss åter i bibblan och försöker göra klart resten, det kan gå bara man vill;D

Jag undrar en sak, hur gör alla för få motivation till städa? Jag bara undrar, för just nu finns det ingen alls. Det är döds tråkigt, morr!! Vill städa för jag vill få det fräscht, men jag orkar inte...okej, det är nu ni får kalla mej lat om ni vill.

Kanske att man ska gå och göra ett sista ryck innan ingredienserna till middagen kommer, köttfärsås och spegetti ska lagas, guuud ni så gott!!! Namm namm!!

Ciaaaoo!!

- Always on my mind

Hade tur idag, regnet höll sig borta under hela ridturen. Idag var en sån där dag då det var underbart att bara vara själv i skogen och känna vinden svepa runt öronen. Pigg och söt häst gör ju inte det hela sämre heller.
Hem och duschade för att bege sej upp till Univeristetet, det var inte så ansträngande. Dock tror jag att jag håller på att bli förkyld eller nått. Är piss trött, och känner mig väldigt loj. Positivt är dock att jag ska få jobba på fredag, underbart! Pengar pengar pengar, kan behövas inför sommaren;D

Ska snart skjutsa min broder till Skutberget, blää. Ska försöka ta en promenad undertiden eller nått, vågar man det? Tar med mej Bobbsen som sällskap tror jag. Dryyygt!! Sedan ska jag hem och se på Eurovsion song contest, Semifinal 1. Kul!

That´s it for this time
KYSS!

- Sex and the city

Hola amigos!!
Läääget? Här är allt bra, grymt trött, men utöver det har jag för en gång skull inte så mycket att klaga på. B-uppsatsen rullar på, läget är under kontroll så att säga. Gryymt!
Spenderade eftermiddagen med Beeea, det var naajs, massa skratt och massa prat, och bara så där underbart chilli!! Provade en Bh också, som sa POOOFFF!! Vette katten vad som hände, vart kom dom ifrån? Ja, jösses som man kan trolla med sånna där grejjer alltså, haha
Kände mej även otroligt duktig när jag inte tog bussen hem, utan promenerade!! Hör och häpna, jag gick från stan.
Imorn blir det en tripp till stallet och besöka Smarinn och Gloi, mys, hoppas vädret håller upp. Sedan upp till Uni för att stämma av uppsatsen, hoppas Bertil gillar det han har sett;D trots ostrukturen, men den ska lösas!! haha
Nääj, men om man skulle ta och knoppa nu kanske, så att man inte är en zoombie imorn, hihi. Ska nog försöka mej på en liten städning också, är dock så grymt omotiverad till det!!

Buenos noches!!
KYYYSSSS!

- What a wonderful world

Har haft en toppen bra helg med massa mys och kul. Hur underbart som helst, trots en massa regn och allt. Följde med hjärtat hem i fredags och blev bjuden på frukost på sängen på lördagmorgon, grillning på kvällen med brännboll och fotboll, något som resulterade i världen träningsvärk idag. OMG, snacka om att åldras i förtid, typ? Charlotta styrde bilen till Vålberg också något som uppskattades mycket, mycket trevligt!!
Ja, som sagt helgen har varit kanoners, och nu ska jag bege mig ut på en liten cykeltur kankske?;D

KYSSSS!!

- Summertime

Nu börjar sommaren känna sig riktigt påmind, varma vindar, en gnutta sol, och massa regn på det. Förutom regnet så är det ju heelt underbart. Idag väntas det grillning och förhoppningsvis lite fotboll och brännboll. Wonderful. En glad överraskning är också att lilla charlotta kommer på besök, yeeej!!:D

Jag har drygt ont i magen och jag tycker det är drygt tråååkigt!!! Jävla skit!! Jaaag gillar inte!!

Men nu ska det peppas

Sing along lång kalsong!!

- Regnet det bara öser ner....

Det regnar ute. Det är till och med en underdrift. Det hällregnar, det öser ner, det är ett skyfall som vägrar avta. Som tur var hann jag och Bonzan in precis innan det hela började. Träffade på Marta också under promenaden, det var inte igår kan jag säga, så det var en glad överraskning.
Nu ligger Bobbsen och snosar på min mage, jätte söööt!!

- Alle, allejandroooo!! Alejandro

Underbar dag slutade med åska och regn, men blev ändå inte en katastrof. Hur låter det?
Underbar rid tur i skogen med Gloi och Charlotten, försökte mig på lite travträning och tyckte faktiskt att det funkade riktigt bra för en gång skull. Är ju så mycket roliga och enklare att vara seriös med ridningen när vädret är på topp, lovely!
Åkte hem och slocknade i soffan, steg upp och städade, tog en tur med voffsingen, men gick raskt hem igen när åskan började mullra. Hugaligen!!
Det stoppade då inte mig från att laga till en god måltid, baconröra med touch av gorgonzola och spagetti, mumma!!
Snäll mamma skjutsade ner mig till stan där jag mötte upp brudsen, Anna och Charlotta, fika på Wayens(?) och BK-häng, treeevligt!! Även om tanken från början var picknick, nytt försök till det får styras upp helt enkelt, typiskt svensk sommar!!!!;D

Imorn blir det liiiite plugg och sedan mys på stan, studentpresent ska letas, svåååååååårt!! Myskväll framför tv:n och sedan får vi se vart natten tillbringas, höhö. Hoppas helgen blir bra!! Yeeees box!!

Nu får det bli sängen för lilla mej!!

KYSSSSS!!!

- This is my life my friend

Klockan var ställd på 8, men som alla andra dagar så lyckas jag vakna när solen går upp. Så himla irriterande, nästan så att man får lätt huvudvärk, grr. Anyways, jag hoppade inte upp förän halv nio ändå så...ut med lilla söt vovven och sedan raskt till stallet, Ösp från Prästgården kan nog vara bland det sötaste jag sett också för övrigt!! Åhåååå, så liiiten och så jätte jätte söt en bild måste det bli framöver!

En ducsh och en ansträngande cykeltur senare befann jag mig på Universitetet, egentligen ganska ovärt, jag hoppas verkligen att jag och Amanda har läget under kontroll, jag känner mig äckligt säker. Kommer säkert balla ur till veckan eller nått, när vi inser att allt går åt helvete. Neeeej, positiva tankar var det ja;D

Tänkte vara lite snäll också, åkte och köpte mat, men då vill ingen ha!!! Så jaja, får bli en tur till Bergvik med mammsen istället så får väl maten vänta tills vidare.

Tjillevippen!

- Vad händer?

Sitter här och jobbar och hade tänkt beundra min nya design. Vad händer? Katastrof!! Jag kan ju inte se den, det är ju fortfarande den gamla jag skådar när jag glad i hågen öppnar bloggen. Bläää säger vi på det!! Nu har det dessutom lugnat ner sig lite, heelt tyst!! Fick precis ett mms från Charlotten också, bild på en nykläckt liten fölis, ujja mejjen så sööööt!!:D


- Nytt och fräscht!

Ny design = ny start?

Nja, kanske inte riktigt men en  liten uppdatering kan jag iallafall bjuda på. Helgen har varit en av de bättre på väldigt länge. Utgång med mina underbara töser Anna och Charlotta. Kanske inte var den mest lyckade utgången, rock tema på Tempel kanske inte var vår grej, men allt innan och efter var toppen. Lördagen bjöd på bullkalas med släkten och avslutades med grillning med goda vänner, chill som fan. Även idag var det gött, helt okej helg med andra ord.

Måste kanske passa på att tacka Fredrik Blom för den finna designen, mycket nöjd. Tack hjärtat! <3

Nu ska jag knalla till sängs så att jag orkar med B-uppsats skrivande med Amanda och jobb på eftermiddagen. Här ska det håvas cash ;D

- Brist på rubrik, en ren tillfällighet?

Klockan är mycket och det märks, då jag har en tendens att bli så fruktansvärt djup så här på kvällskvisten. Det finns kanske en anledningen till att jag pluggar bäst på kvällen också. Men det var inte det här jag hade tänkt att skriva om, utan om hur jag känner hur saker förändras ju äldre man blir. Ju fler år som går desto annorlunda blir ens tankesätt. Saker som jag aldrig trodde att jag skulle göra för kanske bara något år sedan, börjar kännas allt mer självklart. Hm, det kan kanske vara svårt att ta exempel, men jag tror helt enkelt att jag mognar långsamt, haha. Nej men ärligt talat så tror jag detta. Och för att inte bli för djup så går vi inte in på detta mer!!

Imorn ska jag träffa Amanda på universitetet så ska vi kolla hur vi ska lägga upp arbetet med B-uppsatsen. Tror nog att det här kan bli riktigt fett. Men för att kunna prestera bra så får jag nog gå till sängs nu. Shit som jag längtar tills den dagen då jag flytta hemifrån. Jag verkligen känner att det vore skojj. Förmodligen ändras känslan när man väl gör det, eller också så blir det så där bra som man hoppas och vill!! Jag vill utvecklas!! Natti!

- The last song

Igår var jag och Bloomie på bio. The last song, med Miley Cyrus i huvudrollen. Den var riktigt bra och välgjord. Satt och stor grät den sista halvtimmen ungefär, och jag var inte direkt ensam. Tror faktiskt att lilla Bloomieboy tyckte den var bra också, och han påstod att tårarna inte var långt borta på han heller, sen om han sa så för att vara snäll är jue en anna femma så att säga. Personligen rekommenderar jag den skarpt, då den inte kändes överdriven på något sätt och den kändes ärlig. Skickliga skådespelare tycker jag!

Helgen i helhet har rullat på bra, var i stallet och pysslade i lördags med lite hjälp av, hör och häpna, Blooomie!! Sjukt stolt över det och riktigt tacksam för hjälpen. Vi mockade och packade hö och hoppades på att den gravida lilla pållen skulle droppa ett litet föl framför fötterna på oss men icke. Hoppas att den lille har kommit imorn när jag kommer;D

Nej nu ska jag gå och ladda inför Top Model, är dock en timme kvar men i alla fall;D

Ciao!

RSS 2.0