- Jazzpicnic

All I wann say is that
They dont really care
about us
All I wann say is that
They dont really care
about us
* * *
Picnic vid Alsters herrgård med mamma och mormor, det var faktiskt över förväntan. Myyyys!! Även om inte humöret var på topp hela tiden, men med god uppmuntran, lyckades man förtränga det man vill glömma för stunden, och nu när jag tänker efter är jag fortfarande glad, sweet!:D Skar mig i hande också ajsing, inte bra!! Trösten fick bli en kall corona och en halv ölkorv när jag kom hem, det var jag lätt värd!!
Imorgon ska jag visst knalla runt på sörmon igen, tiiidigt, för sedan klockan 11 ska jag tydligen stå i cafeterian på KRK, suck, mamma som hade planerat in en heel dag på Bomsta, är det icke typiskt så säg? Men varför hänga läpp när det finns de som har det värre? Huh? Kan ju kanske ta det på Söndag om vädret håller i sig=) hoppas hoppas!! 
Nej nu ska jag knyta mig och ladda inför dagen imorgon, är kass på huvudräkning under press, där av anledningarna till varför jag allting slingrat mej ur det förut!!! Ida ditt pucka varför sa du ja, just nu?! När det är varmt och solig, och underbart ute? Whyyy?!

 

- Alone

Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone


Hm, ett ensamt inlägg lär det bli idag, känns ändå som om ingen läser. De flesta är väl i Borlänge på någon slags musik festival(?) Peace and Love tror jag bestämt!! Känns kul att vara lämnad hemma. Känns kul att få höra hur super duper mega kul det är, medan man själv sitter här och har avverkat en 8 timmars arbetsdag med 429 besvarade samtal. Blev en tur på Sörmon också, sura miner är det hemma med, jo men visst är det synd att klaga? Var svårt att hålla tårarna tillbaka förut när jag lagt på telefonen. Hur ensam kände jag mig på en skala? Usch, jag vet att man inte ska tycka synd om sig själv, men ibland känns det så fruktansvärt orättvist!! Jag får väl åka till Arvika nästa vecka jag istället, ensam så jag också har något att prata om...tror inte det, men det skulle vara kul att hitta på något. Hatar sommaren ibland, finns fasiken inte en jävel hemma, ena stunden finns det massor medan nästa stund finns det ingen alls...varför skulle jag bara ha 8 timmar jobb just den här veckan!! Nästa vecka jag då jävlar jobbas det en himla massa. Åh jag blir så arg!! En finne i pannan har jag också, mamma påstår att det är för att jag är så ond, amen tackar så mycket för den!! Nej det här går inte!!


- Onsdag 24 juni

Känns bra att ha 60 avklarade högskolepoäng, bara så där. Nej kanske inte bara så där, men så här i efterhand så känns det som om det inte var så farligt. Men frågar ni min omgivning håller nog inte de med, jag har nog inte varit den lättaste att tas med när jag har varit pressad, haha herregud!! xD
120 poäng kvar bara? OMG

Idag åkte Bloomieboy ifrån mig, what to do, what to do, jag ska nog åka bort tror jag!=D mohaha, sug på den!! Imorn ska jag jobba också, suck, känns så tråkigt när det är soligt och varmt ute, men pengar DET blir det allt!! Mums!!

Träffade en vän idag också, en som jag inte har sett på typ 3 år, herregud, eller är det till och med 4, Linn det var hur som helst grymt längesen!! Det var kul=D
Räkmacka i Värmskog, närmare bestämt Liljenäs(?), mycket mysigt och mycket gott, kan rekomenderas!!

Ne, nu får jag ta och rycka upp mig och göra något vettigt!!
Puss dah!

- Helg och hästar

Hej hej!!
Här sitter jag ute i Vålberg och ugglar. Midsommarhelgen har varit mysig även om den kanske inte blev som man trott helt och hållet. Det är ingen idé att man planerar något för det blir aldrig så iallafall och det är ingen idé att se fram emot saker för det blir ändå aldrig som man tror. Jaja, så är livet I guess...
Tänkte bjuda på lite bilder från det bästa jag vet;D och som jag kommer att sakna som fan om jag inte får tag på nått att fortsätta med...:/






- God Natt

Oj vad tiden har flugit iväg sen jag var här och lämnade avtryck senast. Har jobbat och grejjat med en massa annat. Hm, så kan det vara. Idag har jag kört en massa bil, och då menar jag verkligen en massa bil! Fram och tillbaka till Torsby, och sen fram och tillbaka till Deje, OMG!
Imorgon är det midsommarafton, helt otroligt med tanke på vädret. Jesus, det är ju svinkallt alltså!! Har inga större förväntningar då jag har lärt mig att det är bättre att låta tiden utlåta hur det blir. Har man inga förväntningar behöver man hellre inte bli besviken, men nog hoppas jag allt att det blir kul:)

Jag längtar så tills jag har pluggat klart och förhoppningsvis fått ett fint jobb med hyffsad lön, då ska jag leva ut min dröm, MIN MIN MIN...åh vad jag hoppas på att jag kan det!! Jag kan nästan göra vad som helst för det. Jag ska minsann bevisa att jag kan, jag ska visa för alla som tror att jag inte är nått att jag visst kan. Jag kan inte hjälpa att alla inte lever efter samma förutsättning när det gäller drömmar. Jag har EN dröm och den tänker jag så fast vid!!

Man kanske borde gå och städa lite på rummet? Ligger en jäkla massa kläder överallt där, inte så snyggt kanske...det löser sig!
God Natt!

- Växeln hallå, hallå, hallå, koppla mig till 22

Söndagmorgon och inte en själv var ute när jag kom cyklande. Eller det var inte riktigt sant, för jag mötte tre asiatiska turister, dom vinkade till mig och var jätte söta:) naaaw! 2,5 timmar kvar, lite knappt, skönt. Känner mig rätt mör i kolan nu, men snaaart snaart får jag åka hem och sova, mums!!! 77 samtal och några fler kommer hinnas med, kanske 100? Vi får se, see ya!!

- Lite filosofi kring politik och sexuella texter

En del saker är väldigt märkliga, just nu tänker jag på 2 stycken specifika saker. För det första är det Eu-val imorgon och som det ser ut nu så kommer Piratpartiet få en mängd röster och procent. Visst, jätte kul för dem och de som röstar på dem, MEN som Tony Irving skulle ha sagt, hur moget är det egentligen att rösta på dem? Alltså, de står i princip för EN sak, och en saken är de EMOT. I de flesta frågor som är viktiga som tillexempel utbildning, arbete och sjukvården har de ingen som helst åsikt. Hallå, hur tänker ni som röstar. Ibland kan man undra ifall 18 år är för ungt för att rösta, jag tror att många röstar på just piratpartiet just för att de inte vet något annat, för att de egentligen inte bryr sig. Jag menar vad skulle hända ifall de blev så stora att de typ skulle ta över efter moderaterna eller socialdemokraterna och styra landet? Vi är emot Ipred-lagen, men resten skiter vi i, eller vad? Hm, jag är inte politsik aktiv, men på senare tid har jag faktiskt börjat fundera på vart dagens samhälle är på väg...

Från politik går vi raskt över till något helt annat, tror jag, det gäller en låt. En cover(?), ni har kanske hört Milow med Ayo Technology som även görs av 50 cent och Timberland(?), som spelas flitigt på radion. Seriöst har ni någon gång reflekterat över texten? Folk brukar bli upprörda över porr och lättklädda scener, men vad sjutton vill ni kalla denna låt då? Det är banni mej porr i text form framförd som en mjuk ballad? Ayo, jag fattar inte egentligen hur det här är okej, men förmodligen tänker  typ vuxna att till exempel barn inte förstår engelska, kanske stämmer, för vem vill att sin unge ska gå runt och sjunga:

What should I do, on all fours
Now that that shit should be 'gainst the law
Different style, different move, damn I like the way you move
Girl you got me thinkin' 'bout, all the things I do to you
Let's get it poppin' shorty we can switch positions
From the couch to the counters of my kitchen

Ooh, she wants it, ooh, she wants it
Uhm, she wants it, I gotta give it to her

She wants it, uhm, she wants it
Mmh, she wants it I gotta give it to her
I gotta give it to her

Okej, texten är väl inte den lättaste att sjunga med i men ändå, hallå?! Jag kan väl knappast vara den enda om har reagerat eller? Dessutom så känns det som att det är skillnad på vilken artist som framför den. Hade det varit 50 cent så skulle den ha cencureats rätt igen, precis som Candy Shop, jävlar så dumt att ens komma på att cencurera den låten. Om man nu är tvungen att cencurera kan man ju lika gärna skippa den! xD Lite komiskt kanske...Se där Ida blev visst lite djup så där på kvällsqvisten, blir nog att sova snart, haha


- Trööötttt

Här sitter jag, lördagen blev kankse inte som jag hade hoppats men ändå. Jag är trött som ett mongo, och lite hungrig börjar jag bli. Åt en halv macka vid 6 imorse, inte konstigt då kanske om magen börjar göra sig påmind.
Haha, fick en mysigt erbjudande förut också, grannen på 70+ erbjöd sig att hålla mig sällskap när fredrik skulle bort, han undrade ifall han skulle komma lättklädd, eller om det kanske inte spelade någon roll eftersom att kläderna ändå skulle av. Haha jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte, hm xD bäst att hålla sig inne och låsa alla dörrar tror jag. Oh my God!!

Nej nu ska jag blåsa håret och ta mig lite sallad, mums!

- Kissa på Sveriges nationaldag?

Woohoo, besöks rekord i förrgår!! haha xD
Här sitter jag nu och väntar på att tiden ska gå, slutar om...måste räkna, 2 timmar och 45 minuter. Göött!! Är så himla kissnödig, måste snart gå på toa, får vänta till min "kollega" är ledig så att hon kan svara. Usch vad kissnödig jag är!!
När det inte ringer sitter jag och lyssnar och tittar på Paul Potts! (stavas det ens så?) Han är ju sååå läcker=D nooot, men lite söt är han ju iaf, kanske?
Hm, 89 samtal har jag hunnit med, det är faktiskt lite mysigt att sitta här, lungt och skönt!!=D

Nee, nu måste jag faktiskt snart få kissa, jag ser ubåtar snart xD Haha, lite trött är jag kanske också, längtar lite tills imorn eftermiddag, hoppas det regnar, då ska jag gotta mig under en filt och se på film!!! Myyss!!

Sveriges national dag är ju idag också, tanken var att jag skulle träffa leils idag, men det ser ut som att planerna blev lite ändrade :( buuhuuu!!
Jaja, nu kanske jag verkar mer depp i det här inlägget än vad jag egentligen är..men jag är kanske lite depp, men inte fullt så farligt, eller nått!! Ne, jag vet inte vad jag håller på med. Jag behöver kissa!!

- Onsdag

Järnspikar vad trött jag är. Vill bara krypa ner i sängen och läsa en romantisk bok xD Tänker inte ens nämna vilken, piiiinsamt jue!!
Har haft seminarium idag, blev sågad vid fotknölarna, nej så illa var det inte. Satt bara och lyssnade, tog in det jag själv tyckte lätt relevant, orka ändra ord som någon tycker är udda. Ey, jag har fått MVG i textkommunikationA en gång och jag vet nog hur man skriver, så det så!! Haha, inte meningen att vara kaxig men spelar man i underläge måste man ju på nått sätt hävda sig;D
Fick ett samtal från växeln också, haha så bakvänt xD..blev till frågad om jag kunde jobba helgen, sure babe sa jag, kanske inte riktigt, men jag tog mig an jobbet iallafall. Fredag, Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag och Onsdag, Oh my Goood!! Haard work work!! Vet inte ens om jag vill se schemat inför hela sommaren, jesus amalia!! Så kan det vara, cash lär det ju bli om inte annat....

Ont i magen har jag också, som om det inte vore nog med beklagningar här, borde nog sova, men har man lovat att vara chaffis så har man och då är det bara att vänta tills mobilen ringer och ber om att få bli hämtad. Snälla mamma ät fort;D

Nattinatti alla snälla!!:D

- Nervös som en liten kyckling

Nerverna är på helspänn och jag känner mig verkligen inte helt förberedd inför imorgon. Har försökt att soppa mina känslor inför morgondagen under mattan, men nu går det inte längre. Lätt illamående och lite "shakie". Klockan 10 drar det igång, trodde det var kvart över också men icke=O vart ligger ens sal 1D227? Blir att åka dit tiidigt för att leta!
Insåg förut också att en del böcker skulle vara inlämnade idag, vad gör man då? Jo, en timme innan klockan slår om till ny dag går man in på bibliotekets hemsida och gör ett omlån. Så var det klart!!;D Himla skönt!

Jag längtar verkligen tills ungefär klockan 12 imorgon. Usch så nervös jag är. Nej, nu får det bli att läsa igenom den där uppsatsen en gång till för att sedan hoppa ner i bingen!
Nattinatti!!



Hur ska det gå?

RSS 2.0