Ida dör nog^^

Kom precis hem från "the driving school". Blev inlurad på värsta lilla grusvägen med femtusensexhundrafemtielva hål...vägen var så dålig att hastigheten var begränsad till max 25 typ xD. Men det var så mysigt så att få sig en tur i skogen så här på morgonen, så jag klagar inte.

Testet gick väl mindre bra, eller ja, det gick bra, men jag blev inte godkänd^^ men det spelar ju ingen roll, huvudsaken är att jag klarar det när det verkligen gäller!
Anledningen till mitt lilla snedsteg var:
- För sen med inbromsningen vid hastighetssäkningar (bör tilläggas att jag själv tyckte att jag var väldigt noga med detta)
- Dålig parkering på en dålig parkering (läraren skylde på sig själv lite, men jag skulle öva på detta)
- Höll på att köra i diket på grusvägen (men detta räknades inte in i testet..phu) haha

Annars så var det en stabil körning, så när vi kom tillbaka bokade vi en uppkörningstid, meeeeeen scaaaaaaary!!!
Wish me luck, typ!!

Steg 2 av 3

Jo, men visst, ännu ett steg i rätt riktning, halkbanan avklarad. Och jag får väl ta och erkänna att det faktiskt var lite kul...(a)
Att få sitta ensam i bilen var nog ändå det som var bäst, ingen som klagar över konstiga växlingar och grejjer, nej, helt själv fick man manövrera (?) bilen, jag vill ha en sån där söt bil!!

Det är rätt lyckat också när man kommer åt tutan när man svänger xD piiiiiiiinsamt!!!

Är vi bra eller?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Hallelujah!! Behöver jag säga mer än så?

Steg 1 av 3 är avklarad!! Hejdå Teoriboken!!

Ps. Väldigt moget inlägg.Ds

!!!!!

Neeeervös?? Jag?? Neeej? Orolig? Jag? Eh, jaaaaaaaa!!!! Usch usch!!! Får se vad som skrivs här imorgon....

Söndag

Söndagseftermiddag, för de flesta innebär nog det inget speciellt eftersom det är sportlov, men det finns ju de som frivilligt går i skolan iallafall och pluggar som en dåre. Men jag klagar absolut inte...
Borde bland annat plugga nu, men neeeej, känner ej för det. Borde även gå och städa mitt rum så det är mysigt till "skärgårdsdoktorn" så jag kan äta choklad och mysa, mmmm

Jag hostar fortfarande som en galning, och min ögon känns lite tunga på något himla vänste, men jag säger det igen: Jag klagar inte!

Nu ska jag gå och städa, punkt slut!!

Regnet det bara öser ner

Jag tror jag håller på att gå mot en friskare vardag så att säga. It feels good!
Övningskört har jag gjort också, jag ska ta mej f*n inte bli underkänd på ett enda prov, det är under min värdighet. Lite stolthet måste man ju få behålla någonstans, inte sant?

Nu ska jag gå och sova, så jag orkar med körkortsboken imorn.

God Natt allesammans, sov gott, för det tänker jag göra, för det regnar ute!

Skrattande bebis xD så sööööt

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article1897320.ab

Fatta vad roligt han har!!^^

Det gör ont Darin!!Sedan han lärde sig att stava till mikrofonstativ så gick det fort för honom...? xD

Sjuk, teori, och...?

Var jag inte nyss sjuk så säg? Jo, om jag inte miss minner mig så var det cirkus en månad sedan, lite drygt kanske. Men nu, eller rättare sagt i måndags, då slog det till igen. Så dåligt som jag har mått har jag seriöst inte mått på länge, och då menar jag fysiskt. Varmt har det varit, och ja, jobbigt jobbigt. Men jag har gått upp sju varenda morgon och åkt i väg till trafikskolan. Jag vill tacka min mamma, min mormor, och Ipren för

image70

detta, annars hade jag aldrig tagit mig dit. Sedan mitt kära plugg sällskap, Leila, vi ska bara klara det helt enkelt!!!

Ett plus i detta jobbiga skick är iallafall att jag känner mig lite bättre än igår, men jag tänker inte ropa Hej, än.
Dessutom så är det Sportlov nu, och det kunde inte bli mer passande än så :D
Perfekt!! Tack så mycket Gud!

 


En bruten nagel och trött som en geting på sen sommaren

Jag börjar känna mig så himla stressad, men jag och Leila har iallafall läst halva teoriboken, jäkligt bra gjort. Vi har dessutom blivit godkända på ännu ett delprov, 67 poäng var fick vi!!! Bäst eller?
Men om en vecka ska vi kunna allt på djupet och jag fattar Icke hur det ska gå till om jag ska vara riktigt ärlig. Imorgon får jag änntligen köra igen och då jädrar ska jag inte ha någon himla fot på kopplingen och jag ska komma ihåg att lägga tillbaka den innan jag stannar xD
Ska faktiskt ut och övningsköra snart med mamma!

Har gått och blivit sjuk också, gör mig ju inte mindre stressad. Halsen är igen svullen typ, och den där leila skrattade åt min röst när jag pratade :( bara för att jag lät som en man, det kan ju inte jag hjälpa lixom.
Nej, men som sagt, Ipren sviker aldrig, Ipren finns alltid där när man behöver honom, eller det kan ju vara en henne också...whatever!!

Tuta och kör!!

Intensivkurs KK

Jajamensan, kursen för körkortet har börjat. Har haft min första körlektion och det gick väl...bra?
Det där med att ta bort foten från kopplingen har ju aldrig varit min grejj, och att vrida på huvudet är väl onödigt..eller?
Pluggat teori har jag gjort som en dåre också, och snart ska jag göra minst två kapitel i den kära boken <3

Håller på att bli sjuk också :'(
Det kliar i halsen och så har jag torr hosta...whäää!!
Ont i magen som en grek har jag med, kan det bli bättre?
Det kan det nog ioch för sig men...

Jaja, plugga blir, ska fan inte kugga på något jääävla prov, och det med bastu!

Uppstigning 07.30

Hemma sitter jag nu och vilar min ömmande ben, värmer min frusna kropp, och tänker igenom dagens händelser.
Ja, jag kanske borde vara besviken, men jag kan faktiskt inte låta mig vara det.

08.50 mötte jag upp Bea i stallet, vi knallade tillsammans till teorisalen där vi fick reda på hur banan skulle se ut och vilka som skulle bygga vilka hinder.
Jag och Bea fick det tunga ansvaret att bygga staket eftersom att vi tydligen hade varit med förr?
Dessutom lämnade vi ifrån oss varsin 100-lapp i avgift.

Ja, och efter detta rullade dagen på, vi byggde hinder, vi gick banan ett antal gånger, och vi började prata om omhoppningssvängarna.
Vi tittade på en del ekipage som var före oss, för att memorera banan, och hålla den färsk i minnet.
Ungefär runt 14.30 var det dags för oss att hoppa. Några timmar senare så där....

Hur som helst, så kan jag meddela att det där med omhoppningssvängar, och överhuvudtaget memorera bana är överskattat.
Jag och Bea är helt enkelt bäst!! Vårt mål var att komma på delad plats, alltså samma placering, och tja, det gjorde vi också. Bea är dock lite bättre än mej, för hon tog sig inte över något hinder, medans jag tog mig över 1 och ett halvt hinder, inte illa pinkat vill jag lova.
Och ja, jag vet att man inte ska skylla på hästen, men i det här fallet så var det faktiskt sant, jag kunde inte ha gjort något annorlunda, det var helt enkelt inte Rickys dag, och jag klandrar honom inte höll jag på att säga, JAG KLANDRAR HONOM visst, inga morötter där inte!!
 
Jag och Bea kanske kom sist, vi kanske vägrade ut oss, men det är inget nederlag för oss, vi kommer igen, kanske revansh på samma hästar? Vi kommer iallafall igen, och DÅ ska vi VINNA, vilket vi faktiskt inte sa inför denna gång. Vi sa då: Vi ska ÄGA allt och ALLA!! Och ägde var precis vad vi gjorde, vi ägde på att vägra ut oss på första hindret ;D

Glad Alla Hjärtansdag!

Det kan jag faktiskt säga, så långt är jag beredd att gå, men det är också det enda. Jag må vara en stor tönt, men det finns 364 dagar till att visa sin uppskattning. Varför göra som alla andra och göra det på en speciell dag. Känns inte som att det blir så äkta då?
Nej, jag vill inte fira, men för er som gör det, så hoppas jag att den blir så underbar som ni önskar. Även om era förhoppningar förmodligen är högre än vad resultatet kommer bli...
Min dag har iallfall varit bra, solen har ju visat sig från sin ljusa sida^^ och jag är 6000 kronor fattigare, kan det bli bättre?;D
image69
Happy Valentin!

Tack för att ni finns!! Ni vet vilka ni är, hoppas jag, ni betyder massor! 

Och tack för att DU finns<3

Lite trasiga och knasiga, är vårt trasdocksgäng!

Man kan inte alltid känna sig på topp, men nu tycker jag att mina bottnar har övertag över mina toppar för tillfället. Tomma blickar, säger inte mycket, det är en sida, den andra sidan, ja, den har ni nog alla sett. Man kan jämföra den med övertrötthet. Eller så är det precis vad det är, hyper flumm.....
Vissa dagar vill man bara stanna kvar i sängen, glömma allt och alla. Har börjar förstå att jag inte är ensam om att känna så.
Bara resa bort, bort, lååångt bort från allt!!!!
Men om man intalar sig att det alltid finns de som har det värre, så blir man hård som flinta, och man klarar det mesta, mitt tips till er!!

Om man inte kan lita på den som står en närmast vem kan man då lita på?
Vågar man lita på någon alls?

 


Kristendom och Judendom?? Eller islam och hinduism?

Då sitter man här och väntar. Ja, för det är det man gör när man börjar vid lunch. För mycke tid till att sova, men för lite tid för att hinna hitta på nått utan stress.
Har en punkt kvar på religionen, självklart den svåraste...
För vilka två av de fem världsreligionerna påminner mest om varandra?
Jag tycker personligenm att dom påminner minst lika mycket om varandra som det skiljer sig åt. Det finns små detaljer som är lika, men sedan är tron någon helt annan och så vidare.
Nej, man får väl helt enkelt sätta sig och läsa igenom allt man har skrivit och försöka bli lite filosofisk, för det här arbetet SKA in idag!!

Kjam!

Stackare^^

Vilka avslöjanden man kan vara med om, om man går på Melodifestivalens efterfest, frågaimage66n är om detta inte var något man kunde ha klarat sig utan^^xD

På efterfesten i går fick Bert Karlsson frågan om han hade ätit några semlor under dagen.

- Nej, jag blir så kåt av semlor. Jag vet inte vad det är. Det går bara inte, förklarade han för en förvånad festdeltagare.

Ja, det där med semlor är ju ett problem alltså!!


image53


Face- 84?

"Det sjungs om evig kärlek,
men hur många älskar bara en?
Nej vi ger oss ut och börjar om
Det är väl så det ska vaaa?

Är kärlek evig eller ej?

Jag vill ha en hönsnätsbur,
med alla gamla X på vinden,
plocka fram dem då och då,
och ge dem en varsin snäll klapp på kinden"

Jaa, vad ska man säga? Kan ligga nått i det, men seriöst, vem ställer upp i melodifestivalen, med en låt som skulle kunna ha varit med i Dansbands SM?
Dessutom vara klädda som Sahara HotNights, och ha sångröster som 8 åringar?
Bra fråga, de kom juh sist iallafall. Men jag måste erkänna att lite svängig är den HAHAH


Only for you Emma^^

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schlager/article1804532.ab

Raggningstips kan vara nödvändigt för att dina planer att gå i lås;D haha

Det är så det är

Se allt från den positiva sidan, istället för att se allt det negativa. Leta alltid efter ljus, även om du lever i konstant mörker.
Ge aldrig upp hoppet innan hoppet faktiskt är borta.
Lev livet varje minut med ett leende på läpparna och det onda kommer besegras.
Bli hård som sten, och hjälp alla andra. Det finns alltid de som har det värre!!

Jag är såld!!Jag vill också dansa så!!! Och jaaa, jag kan se detta flera gånger om av olika anledningar okej;D

Vilken dag på året är den mest överskattade dagen?

Överallts så överös man av reklam inför Alla hjärtans dag. En dag som jag förövrigt himage63atar till max.

Det spelar ingen roll om du befinner dig på stan eller hemma och läser en tidning. Överallt finns tips på den perfekta Alla hjärtans dag presenten, eller hur du som bäst firar den.

Jag ska tala om för er hur man bäst firar Alla hjärtans dag!!

Precis som vanligt är svaret, eller möjligtvis köper en liten pin där pengarna går till hjärt- och lung fonden.

Som om det bara skulle finnas en dag om året då man ska visa sin uppskattning till, ja, vem man nu väljer att visa sin uppskattning till, eller vad man nu säger.

Som om en massa presenter skulle göra någon lyckligare? Jag förstår mig inte på detta, allt bara för att affärerna ska tjäna extra på det.

Nej mina vänner, jag är inte bitter. Har ingen anledning att vara det. Men däremot så ska jag bojkotta Alla hjärtans dag, så sant som jag heter I... nej okej tog i lite väl hårt där kanske. Men jag tänker i varje fall inte fira den dagen. Kan möjligtvis säga:

"Glad Alla hjärtans dag", och hoppas på att möta en som har ett friskt hjärta, för det är faktiskt inte en självklarthet!

Tack för mig!


Bilar, väskor och underbara baguetter

Har varit en tur på staden idag, med "den där vad hon nu heter"...Leila?^^
En mycket god varm baguette blev det, med en massa vitlök, fy så gott det var!!!
Det blev en väska också, lite impulsivt så där^^

Jag har även kommit fram till att jag ska ha en rosa bil när jag fått körkort, helst en cadillac ;D, men det går bra med en rosa vanlig bil också, bara den är metallic och har kromade lister med vit skinnklädsel så är jag nöjd, tihih.
Sedan ska jag och Leila cruisa runt i svarta skinnjackor och pilotglasögon...leila kanske även kommer bära skinnkjol??
Passa er!!!!

      

Ja, vad säger man, är det inte underbart så säg?

En get, flera...?

Åh herre jösses så kalla fötterna var när jag kom hem förut xD
Känseln i lilltån var borta haha
Så jag beslutade mig för att ta ett fotbad, något som är sjukt underskattat. Sjukt skönt!!! Fötterna är som nya.

Nu ska jag ta och sova, efterlängtat, jag är trött som en get. En get, flera getingar!!! mohahaha

Jag är övertrött okej^^

Hår med lyster?

Det är kul när man färgar håret och det inte syns. Det är inte ens flammigt!!!!! Jämt lite ljusare i hårbotten kanske, men det var ju det jag ville få bort xD haha
Man ska passa sig för hemma färgning alltså. Tråk, tråk. Jag hade hoppats på guldlyster, men vad fick jag?? Inget alls!!!
Men jag är inte bitter jag lovar;D
Bättre lycka nästa gång säger jag bara. Om det blir nån nästa gång^^ Lika bra att köra med toning, det syns iallafall, dessutom så brukar det bli bra...
Jaja, slut diskuterat!!

Vi ses när vi ses!!

Tuta och kör!!

Snart är det dags för att försöka sig på att ta körkort. Satte mej därför ner och läste igenom kursplanen på vägverkets hemsida, det skulle jag ju ICKE ha gjort. HERREGUD!! Så flummigt! xD

http://www20.vv.se/vvfs/pdf/2007nr227.pdf

Men vi ska klara detta tillsammans Leila!!!! xD

Anders Johansson^^

^

I hear the ticking of the clock
I'm lying here the room's pitch dark
I wonder where you are tonight
No answer on the telephone
And the night goes by so very slow
Oh I hope that it won't end though
Alone

Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone

Anders Johanson är namnet, jag tror jag gillar honom bättre än en annan med samma namn faktiskt^^

Min musik smak skiljer sig grovt mot eran jag vet!!! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att ni tänker på mej när ni hör orden "dålig musik" xD

The list

Att göra idag:

- Gå ut med Bonzo
- Ta kort på köksbordet
- Lägga ut köksbordet på Blocket, inkl. marcus säng
- Hänga tvätt
- Vänta på att mamma och marcus ska komma hem från sjukhuset (pga. ev. fraktur på "båtben"(?) )
- Fixa håret
- Se på One Tree Hill <3

Jaha, ja, det är vad som ska hinnas med idag, får se om jag hinner med något mer? Det beror på hur ambitiös jag är, haha
Och eftersom att jag känner mig själv rätt bra, så innebär det att jag inte gör mer än vad jag behöver^^

Pusshej! mohaha


Tröttast på planeten?

Idag är jag nog tröttast i Sverige. Sov 12 timmar inatt, och sedan har jag bara gått runt som en grottmänniksa typ, haha^^
Somnade framför tv:n förut också, så nu lär jag ju inte sova nått inatt ialllafall, men men det är ett senare problem som jag får ta i tu med.
Håller på att få Tv på mitt rum nu, och det gillar jag. Kommer se på tv jämt är jag rädd dock xD

That´s it vi hörs!

Varit på sämst humör ever!!

Nu är tyget till balklänning fixat, nu ska den bara sys, vilket kanske är den svåraste biten hahaha, men det blir nog bra!!

Jag älskar denna låten bara så ni vet, jag har fastnat starkt för den =)
 

As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.

If she had wings she would fly away,
And another day God will give her some.
Trouble is the only way is down.
Down, down

RSS 2.0