- Trött som bara den

Åh, vad jag inte gillar anonyma kommentarer. Kan inte människor bara fylla i sitt namn, hur svårt ska det vara? Hallå!?;D
Annars är det så bra med mej, trött som en get, men annars knallar det på stadigt.
Något jag saknar dock är tid. Tid finns, men den räcker bannimej inte till. Fast på ett sätt gör den det också, och okej, jag erkänner, det här blev en obegriplig mening..
Nej, jag tror det är lika bra jag går och lägger mig, så att jag ser ut som folk imorgon.
Är rätt fett nervös inför resultatet av hemtentan också..Bam Bam, varför ska de dra ut på lidelsen, det är väl bara att meddela, herregud!! Jag tror jag smäller av....

God Natt alla små söta själar!!

------

 

Åhoooj!! Så söta!! Mina älsklingar<3 och visst är de en aning lika om man tittar snabbt?;D haha

- Blondie is back on track

Här sitter man nu, men ett värkande huvud. Det känns som om någon har stuckit flera tusen nålar i skalpen, vilket det ioch för sig nästan stämmer. Min kära moder har lekt frisör och fixat dit lite slingor. Det blev helt okej, men jävlar så ont det gör. Det var inte långt i från att jag drämmde till henne både en och två gånger.
- Du får kalla mig för jävla kärring om du vill, för det är vad jag känner mig som just nu! xD
Haha, stackars mamma, hon fick utstå en hel del vackra ramsor vill jag lova.
Men vill man vara fin så får man lida pin som man brukar säga^^

Nej gott folk, nu blire att vandra till sängen, för imorgon blire att jobba. Jag känner verkligen inte för det, men det brukar kännas bättre när man väl är där. Sedan blir det la stada med Leilooop =D Något kul är alltid trevligt att se fram emot.
Men vi säger väl så då gott folk!
Eller en sak till:
Jag är en mes för jag grät till Bonde söker fru xD men det var ju så fint =) ojoj!!

God Natt allesammans och sov så gottt!!

- Söndag

Söndag kväll dåra. Här sitter man efter en minst sagt händelse rik helg, på sätt och vis iallafall. Både roliga och mindre roliga saker har hänt. Tror dock att vi kan stryka en streck över det nu?
Det gäller bara att inse att  det går att släppa taget utan att falla...

Hur som helst. Seminarium imorgon igen, och jag är inte så förberedd. Ska sätta mig nu tänkte jag, och plöja igenom den sista texten, sedan klura ihop 3 frågeställningar och sedan kanske man hinner ta sig en tupplur innan man ska upp.
Det blir nog bra det där.

- ....

Jag är arg, förbannad och djävulusiskt irriterad.
Omoget beetende, fegt och jävligt dåligt!
Jag ska komma ihåg det, det kan du skriva upp...
Känns faktiskt som om det lika gärna kan kvitta!

- Typ kramp i hjärnan?

Mina trogna läsare på typ 6 personer, jag vill tacka er för att ni finns. Ey, skämt å sido, visst är det kul att se när många har varit inne och läst, men samtidigt känns det dumt att skriva för andra. Jag vet inte, kanske bloggar jag mest för min egen skull, typ svar JA?!

Jag har mu ägnat hela kvällen åt att traggla igenom två engelska rapporter, och visst jag tror jag har förstått helheten, och allt vore frid och fröjd. OM det inte vore så också att man skulle ha 3 frågor ned skrivna på ett papper och lämna in imorgon under seminariet, och jag har bara kommit på 2. Dålig jag känner mig. Dessutom är mina frågor så ytliga, jag lovar att alla andra kommer har hur djupa frågeställningar som helst. Men jag ska då inte vara bitter.
Jag har ju köpt stövlar idag som jag kan glädja mig åt, yeeej xD

Socially Oriented Consumer


"Social values are the basic motives for such a traveller-consumer. The love of

people, the affiliation rapport, the social interactions and cooperative spirit are

the main characteristics. The sports contests and/or competitions are not necessarily

the primary focus interest. An example of such a consumer would be a

sports tourist golfer who, as a participant, would travel to various golf courses,

enjoying the social contacts, the programmed leisure activities and amenities."

Det här förövrigt bara ett ax plock av vad jag har ägnat mig åt idag. Puss på det!


- Det är jag och Akilles

Ni läser just nu en text skriven av tröttast.se, men mina vänner, deppa inte ihop för det. Jag lovar att ni också är bra på något;D
Jag har gått så otrolig mycket på sista tiden så det är inte riktigt klokt, jag vandrar och vandrar, till jobbet och hem, ut med Bonz och imorgon blire en tur till mitt kära univeristet.
Försöker förstå den nedrans engelska texten som ska vara läst till på fredag, men jag tror det blir omöjligt.

Epistemological Issues on Sport Tourism:

Challenge for a New Scientific Field
Jag menar hur roligt kan det bli!?

För att återgå till Akilles. Precis som denne gamle grek så har även jag en häl, en häl som envisas med att åka upp varenda jäkla ridlektion! Synd att den inte vill lyssna på övriga kroppen...

Nu ska jag läsa text och byta sängkläder!
So long!


-....

Imorgon börjar mitt nya liv. Ett liv utan socker. För fy gubbar vad jag är trött på socker, sött och godis!! Nyttig ska jag bli, och slimmad....
Ey, nu jäklar så ska här bli ändring på torpet!

- Tisdag

En tidig morgon för fröken gustafson blev det idag. Blev avsläppt i Haga 06.40 och därifrån påbörjade då min promenad till sjukhuset, känner mig "sjukt" nyttig.
Jobbade och slet, det kan man säga att jag gjorde, helt själv dessutom, nästan i alla fall ;D
Köpte en baguette till mig och Fritzon på vägen hem, som vi sedan kalasade på. Gott kan jag lova!!

En två timmars utevistelse hanns med också, med Bonzan. Vi mötte upp Christine och hennes två super söta collies. Dock känns det en aning pinsamt att visa upp Bonzo tillsammans med dessa lydiga saker, som  lyder nästan varenda lite vink, och är super lugna.
Jaja, Bonzan är väl den han är, men lite pinsam, det blir han allt!!
Hur som helts så var det skönt att få komma ut och röra lite på sig, och lite stolt blev jag kanske över honom ändå, för jag trodde nästan att det skulle ha blivit värre xD, Herre gud!! haha

Nu sitter jag här, och knappar och är super trött. Jag sörjer även mina älskilings mjukisbyxor, dom har fått ett hål i baken, buhuh :(
Nåväl, en tidig kväll blir det för min del.
Adjö alla glada! 

- Vänner kommer och går, men de äkta, de består?

Var egentligen påväg att bädda ner mig min mjuka säng, men så blev jag helt plötsligt så där märkligt djup.
Tänk hur mycket i livet som har förändrats, människor de kommer och de går, och det sägs att det är de riktiga vännerna som består? Är det sant behöver jag ju inte oroa mig då, men jag fick ett uns av saknad i magen. Man har upplevt så mycket saker med männikor som är ute ur ens liv.
Jag saknar att kunna diskutera gamla minnen, jag saknar att kunna minnas saker och skratta åt gamla knäppa saker som har hänt.
Man blir inte en lyckligare människa för att man börjar älta gammal skit, men det är så hemskt missförstånd ska få förstöra en hel vänskap...
Det var förmodligen rätt det som hände, alla passar inte ihop, mycket var skit, men det går ändå inte att påstå att man inte längtar tillbaka. Det förgågna döljer inte bara en massa elände, utan också en hel del ljusa stunder, som sagta men säkert suddas ut.
Ska man verkligen tillåta det?

- Det tar sig sa mordbrännaren...

Det börjar mer och mer kännas som om en tyngd har lyfts från mina axlar.
Jag vaknade visserligen med ögon små som, som, ja ni vet, små ögon! Trött som en mört som hade simmat "bört" klev jag upp ur sängen, åt en macka, klädde på mig och skulle precis till att öppna dörren för att be ge mej av mot cykeln när mamma sa:
- Det är svinkallt ute, pappa kör dej!
Jo, men man tackar, skjuts, det var inte igår, och hon hade rätt, termometern nådde -9, usch då.
Det tog emot att åka till Universitetet idag, att redovisa är verkligen inte min grej. Jag var inte nervös, men det kändes ändå inte bra. Hade mest lust att bara springa skrikande där ifrån:
- Jag vill inte, jag vill inte....
Men så gör man ju inte, lite hyfs i kroppen har man ju faktiskt. Även om det kanske inte alltid märks...

Redovisningen startade och vi skulle presentera våra företagsintervjuer. Varför låter det alltid som att alla har gjort så mycket bättre än en själv för? Jämt!
Jag fick en blick och en nick, och jag visste att det var min tur:
- Jagharintervjuatblalbalbla.....osv.
Fort som bara den gick det, tungan snubblade över r, och jag ska Gunnal!!! Herregud, piiiiinsamt!
Marcus tog över efter mig och babblade på som bara sjutton, frågade om jag hade lärt mig något och grejjer, sedan säger han:
- Tusen Tack!!
Jag tittade frågande på honom, men lyckades pressa fram ett litet leende.
Haha, det var värts så högtravande, anntingen var han glad att jag änntligen var klar, eller så var det bra...jag gissar på det första.

Hem gick jag dock i kylan, kokade mig en korv, och nu sitter jag åter här, med endast EN fråga kvar på tentan, och lite finlir såklart. Hallelujah moment det här ska banne mig firas med....Let´s dance!?(a) xD nahahahah

- När knuten dras åt hårdare...

Här sitter jag nu depressionernas drottning. Jag hatar den där klumpen som infinner sig i magen ibland. Den där klumpen som vandrar och sätter sig som en knut i halsen.
Jag hatar när det kliar i fingrarna och man önskar att man bara kunde få slå till nån.
Ja, en del dagar är synnerligen bättre än andra, och den här dagen började bra.
- Välkommen till sjukvården i Värmland!! är sten kul!
Jag blir irriterad på uppmuntrande ord när jag känner mig frustrerad, blir bara ledsen av att prata med någon. Speciellt om någon ska lämna negativ kritik. Varför gjorde du så!? Varför har du inte gjort det?! Har du gjort si, har du gjort så?!
Vad gjorde ni egentligen?!
Ärligt talat, jag spricker snart. Jag känner mig som en tickande bomb som bara väntar på att få explodera. Jag känner mig fast, låst. Jag känner nedtryckt, svårt att andas. Jag saknar äkta spänning i livet.
När människor flyttar trampar jag kvar på samma ställe, i minst 3 år till!!
Den där knuten blir inte lösare, snarare hårdare....
Jag vet inte vad jag ska göra. Rädd för att göra saker jag kommer ångra senare. Rädd för att fatta fel beslut...
Usch, vad jag hatar den där knuten!

- När verkligheten kommer ikapp en...

Nu mina vänner så ska jag för er berätta hur fruktansvärt kass och dålig jag känner mig. Jag känner mig kapad vid fotknölarna, dragen vid näsan, totalt misslyckad.
Hur kommer då detta sig?
Jo, det ska jag också berätta.
Universitetet är helt enkelt inte skapat för mig, då all jä*** litteratur är skriven på "prutt-engelska". Ni får ursäkta min skarpa ord, men jag skulle lätt kunna dra till med värre och dessutom skippa censureringen.
Hur ska jag, en "dum blondin" som bara fick G i engelska B kunna läsa och förstå, för att sedan på svenska förklara följande:

Förändringarna inom det kapitalistiska systemet, dvs. från fordistisk kapitalism till en postfordistisk

kapitalism...
När jag knappt vet vad kapitalism betyder på svenska?
Förstår ni nu att jag känner mig värdelös?
Jag har även varit så dum att jag hela tiden har skjutit upp det här på framtiden, men det finns en anledning och det är att det inte är KUUUUUUUUUL!!
Det är inte kul att känna sig kass, misslycka, dålig, och värdelös, för det är precis så jag känner när jag läser en engelsk text. Jag försöker, jag slår upp ord, men jag förstår verkligen inte ändå.
Saken blev väl heller inte bättre när jag läste vad nästa delkurs gick ut på: Semenarier!! Dessa jävla fuckade seminarium! Där 90% av texterna är på det där f*** språket. Bedömning kommer ske på hur bra man har förstått texterna, och vilka frågeställningar man har fått fram.
Idas frågeställning:
"Vad handlar ens texten om?"
Det är sån här skit som får mig att tappa orken, viljan och modet att ens försöka fortsätta. Jag orkar inte, det må ha gott bra hittills, men det är endast för att jag har kunnat hitta lösningar där jag slapp engelskan. Verkligheten har nu hunnit ikapp!!


- Life could be easier...

Tiiiidig morgon får jag lov att säga. Klockan ringde klockan sex och jag ville bara dra kudden över huvudet och somna om. Men se, det gick inte alls. Tjänsten kallade som man så fint brukar uttrycka det. Växeltelefonisten till er tjänst!!
Satte mig på cykeln och trampade iväg, kom fram precis i tid till sjukhuset, så där lagom varm och svettig. Underbart!!
- Välkommen till Sjukvården i Värmland!
Pulsen steg och rösten var väl kanske inte den mest stadiga...
- Reumatologen, tack!
- Reumatologen, varsågod!!
När samtalen var avslutat, återgick pulsen till sin normala takt, och jag andades ut. Nu är jag på språng. På språng in i en ny era, eller ja, på god väg att klara mig själv iallafall....

Hem for jag vid lunch och somnade skönt i soffan, innan tiden  var inne att sätta sig i bilen och styra mot stallet.
Som små förväntansfull skolflickor stor vi i stallgången och väntade på att Kristin skulle komma med listan.
Dörren öppnades och vi flockades som hökar kring vår stackars ridlärare. Ögonen snurrarde runt i skallen på oss medans vi letade efter vårt namn och häst.
Där stod det:
Ida Gustafson - Thunder
Det är inte sant tänkte jag.
- Någon som vill byta? Hör jag mig själv vråla.
Till svar fick jag:
- Ja, jag byter gärna!
Sagt och gjort, ett kvikt byte och där stod jag med Papillon, stallet fulaste? Nej, kanske inte men lätt stelaste sate, herregud!! Men hellre det än "Sego-Dunder".

Jaha, och nu sitter jag här, försjunken i tankar:
- När ska jag börja med tentan?
En mycket bra fråga Ida, vad sägs som, Nuuuuu!?

På återseende kära läsare!

- En tisdag i mängden "typ"

Klocka ringde halv nio i morse, men jag bestämde mig kvikt för att ta sovmorgon. Usch för att gå upp tidigt, tänkte jag för mig själv.
Strax därpå invaderas sängen av en närmare 40 kilos kluns som får hela sängen att gunga. Bonzo puffade på mig, ville väl ut på promenad förmodar jag, men när han sedan la sig till rätta på mina ben, beslöt jag mig för att skjuta även det på framtiden.
Med sömn i ögonen drog jag på mig kläderna runt 10 snåret och tillsammans vandrade jag och min trotjänare mot lyktstolparna där ute som enligt Bonzan arbetar som "kiss-toalett".
Åter in i värmen, lite fruktost, en dusch och sedan trampades det på upp mot det kära Universitetet. Herregud, hur längesen var det inte man var där sist?
Marcus Eldh gästföreläste om Sveriges mest primitiva vandrarhem Kolabyn i Skinnskatteberg. En otroligt intressant och rörande histroria. Det är kul att det går bra för en del....och nej jag är absolut inte bitter!

Hem för att plugga, plugga, plugga och plugga = (se på TV, chilla vid datorn och göra allt annat som inte har med plugg att göra)
Jag sitter fortfarande här och försöker få mina fingrar att skriva om Sweetwater Events, globalisering, kapitalistiska system och massa annat smått och gott. Men av någon konstig anledning blev det så mycket roligare att blogga.
Jajamensan, ni läser just nu en text som är skriven av latast.se och som kommer ha alldeles för mycket plugg att göra i slutet av veckan. Nåde er som försöker störa mej då = (stör mej gärna, jag är inte alls upptagen)

-----Lägger upp en bild som inte alls har med saken att göra, men Linn var bara för söt, så ja, jag ver helt enkelt tvungen.
Oh, What I miss this old days with you guys!

- En kort sammanfattning

Helgen har spenderats ihop med Fredrik och hans nyfunna vänner från posten, som förövrigt bara verkar vara tjejer. Är det nu jag ska bli orolig?
Fredagskvällen var till en början lugn, till vi kom på  att vi skulle åka på "fest" i Forshaga, och någon Madde. Sagt och gjort, in i bilen och iväg.
Jag hade hoppats på en brakfest med en massa människor då det är lättare att smälta in, men ack. Vi kliver in hos, för mig okänd människa, Madde, och där sitter det max 7 personer. Piiiinsamt!! Några handskakning och presentationer senare slår jag mig ner i en fotölj och försöker hänga med i posten snacket som råder.
Lite stelt kan tyckas att det var i början, men sedan började leken "Jag har aldrig....", en lek som inte är och aldrig kommer bli rolig. Jag menar, hur kul är det att få reda på att folk man har träffat i typ 50 minuter har haft sex på köksbordet, på balkongen, i duschen, haft gruppsex och varit otrogna? Vilken bild får man av dessa nyfunna bektanta? jag bestämde mig kvikt för att inte delta, inte för att jag har något att dölja, men för att jag, ja, jag vet inte?
Viskleken kom i gång strax därefter, och hur:
- Banan heter "guleböj" på norska kan:
- En kopp på Vidön
Är för mig en gåta....
Hälften av gänget stack, och jag fick visa min skills på spelet "Insikt" ett frågespel där det gäller att gissa om sina medspelare kommer klara frågan eller inte. Jag vann fett!! Snacka om insikt ;D

Lördagen blev lugn, för en gångskull var jag hemma ensam, med pappa. Jag städade lite och chillade. Ut till Vålberg blev det på kvällen då vi skulle upp tidigt dagen därpå.

Klockan 08.30 ringer alarmet på Söndagen och trötta som djur stiger vi upp till ett mulet och blåsigt Vålberg. Men envisa som vi är fick inte vädret stoppa våran ridtur med den andra postentjejen Christin. Jajamensan, Fredrik Blom satt på en häst i närmare 2 timmar?
Det var super kul, och kallt som bara den, snälla hästar, söta hundar, keliga getingar och fåringar, och en mycket sällskapsjuk Åsna, som hör och häpna kallades för, bam bam, ÅSNAN ;D
Dagen fick avslutas med pizza, semla, te, och brasa, burr så kallt det var alltså.!

    


- Death and all his friends

Jag känner mej trött. Men det ryktas om VM final för små kronorna i natt, borde kanske kika lite?

En tur på la stada blev på förmiddagen med Amända, varm choklad på Royal blev, myspys, och en tröjja för  halva priset. Me like!!
Sedan blev det middag i Vålberg, super trevligt och super gott!! En stressad bror ringde och det var bara att sätta sig i bilen och åka, trååååk!!

Jag skulle vilja ut och resa. Ut ur landet, ut till värmen!! Gööttt!!
Hoppas att sommaren erbjuder en resa, hihih

Nu ska jag gå och se på Arn. Stör mig på att musiken påminner om Sagan om ringen jue...

Det är synd om min gammel kisse också. Biten av Bonzo och trampad av mamma. Buhuhää, han är söt men gammal och gaggig, stackars kisseMånsingen!

- Here I am

Här sitter jag nu ensam...Igen^^
Nej då, det är inte så illa den här gången, jag ska inte klaga, Absolut inte!!
Nyduschad sitter jag ju här, i mina fina rosa tofflingar, super söta :D Har nyss knaprat i mej ett x antal kex med ost. Mamma tvingade i mej dom för hon tyckte jag hade blivit så mager xD Jag som tycker tvärtom haha. Känns som om jag äter och äter typ...hm
Jaja, hur som helst går det ingen nöd på mig inte.
Men jag ska erkänna en liten sak. Jag börjar bli super duper stressad över det där med pluggningen igen. Att det aldrig ska kännas bra. 10 dagar kvar till inlämning och jag har inte börjat...inte tummen upp för mig inte!! Det löser sig nog. Jag resonerar så här:
Det har varit Jul, och massa ledighet, och det tror jag nog små söta turistföretag också har haft, ledigt alltså. Så innan onsdagen är det ingen idé. Därefter gäller det att ligga i helt enkelt...

Imorgon ska jag på stan med en klasskompis, se där, där ser man hihih
Jag känner mej sååå lat, men det ska vi nog få ordning på.
Dessutom tror jag Månsingen har bajsat i soffan :( jag som ville se på film!! Dååligt, men det är synd om han faktiskt. Bonzan bet honom över ryggen, så han kanske gjorde rätt i att bajsa i soffan? Stackarn!

Jo, jag måste berätta att jag sitter och lyssnar på Backyard Babies, vad har hänt?

I searched the world
around for you
In every corner
I see two
Ovations ought to
be for me
What makes anybody
wanna be

I'm sure you're lookin'
Sure got your hooks in
It's freezing, I'm so cold (you damn right)

Minus me, minus you
I think it's all because of
I think it's all because of you!


So long!

- Ensam hemma 2

Jaha, nu sitter jag här igen. Ensam och övergiven i Vålberg. Men lite mysigt har jag faktiskt. Tv:n är på, datorn i knät, latte, cola och chips står på bordet, och trevligt folk att chatta med.
Jag ser på Sing along, och Claes Malmberg är svettig som en get. Usch för det!!

Men man borde kanske dra en snabb uppdatering här:

Nyårsafon var trevlig. God mat, gott sällskap och goda apelsiner. Lite lullig lyckades dom få mej också. Men det var kul ehe.
Dagen efter var jobbig. Trött var man, men pizzan var god och en massa tv-spel blev det.
Och idag har jag och Mr Flower ätit hos mormor som äntligen har blivit frisk :D Mycket bra.

Det var det jag hade på hjärtat för tillfället.
Vi hörs!!
Ps. Jäklarns vad en dator alstrar värme, varmt blir det banne mej!!.Ds


RSS 2.0