Vad ska jag skriva här då? Utklassning?

Hej och varmt välkommna in i värmen!!
Det är verkligen kallt ute^^

Hursomhelst så mår min nacke piss, så även mitt huvud. Men idag tänkte jag inte rikta in mej på allt negativt, tänkte bara nämna det så där i förbifarten.
Klockan 11 imorgon bär det av till den kungliga huvudstaden, med målet på den stora golfbollen. Det ska bli sjukt najjs:D
Men innan dess, så SKA jag städa mitt rum, försöka iallfall, så det är mysigt när jag kommer hem på söndag. Sedan borde jag egentligen göra klart svenskan, men det tror jag inte att jag orkar. Det får bli en senare fråga, eller vad man säger. Har iallafall kommit på ett ämne att prata om. Det ni gott folk. Vad är egentligen en dröm?
Deep shit, så att säga.

Sitter och ser på hockey också, Färjestad- Brynäs, 6-0 efter EN period. Vad händer och fötter? Man kan ju tro att det är knatte hockey, eller att det är GIK som spelar. Nej, nu var jag elak, men jag har hört att dom brukar förlora stort nu för tiden. Jag skriver bara ren fakta baserad information här, så det så!!

Får se ifall det blir några uppdateringar här framöver. Tveksamt, men vem vet. Den som lever får se som man brukar säga.
Om inte så får ni ha en underbar helg, för det tänker jag ha!!! Inget ska få förstöra min helg!! No way!!!

Puss och kram skumbanan, som för övrigt inte alls rimmar!!

Rubrik

Om någon orkar bry sig, så var det Iprenen som verkade förut, för fy i helvete vad fucking jobbigt det är nu. Jag säger inte att det gör ont, för det typ svider, eller jag vet inte. Men jag står inte ut!! Det är värre än förut iallfall. Och jag vet inte HUR jag ska orka åka till Stockholm, och jag vet inte hur jag ska orka med skolan och jag vet defenetivt inte när jag ska orka göra svenskan. Jag orkar inte!!!!!!!
Och som om inte det vore nog, så har helvetet brakat loss igen!!!
Jag vill bara försvinna, och återkomma när allt är bra igen....

Knäckt till tusen!

Jösses Amalia, jag som sa att jag hade slagit rekord igår med 16 läsare, innan dagen var slut var det uppe i hela 21 stycken!!;O det är fett coolt!!

Om någon frågar hur det är, så svarar jag:
"Jag känner mej knäckt" haha visst är jag rolig;'D

Jag är verkligen genom knäckt, det var bland det dom vidrigaste upplevelserna jag varit med om. Jag ser inte fram emot nästa vecka. Dock så känns det lite bättre, men vet inte om det är behandligen eller om det är Iprenen. Det spörs som man brukar säga^^

Inte får jag rida heller :( jag är sjukt lessen. Men jag tänker åka till stallet ändå, så det så!! Så lätt blir ni inte av med mej!!!!!

Ghaaaaaaaa

Nu ni, håll i er, eller dra er baklänges, eller vad man nu brukar säga, men idag har det slagits rekord på antalet läsare på denna blogg. Vill ni veta hur många, en stor sensation, hela 16 personer, är det inte helt otroligt så säg:O hahah nej kanske inte men iallafall....

Kan fortsätta med att säga att den här veckan har fått en mardröms start. Ryggen är cp, knäna börjar fucka upp sig, dessutom så har jag fått en spricka på insidan av ena kinden. Annars så är allt underbart. Eller egentligen inte, men jag orkar inte bry mej längre! Även om jag nog innerst inne gör det:/
Hur som helst så har jag mega tråkigt just nu. Rastlös till tusen.
Jag vill dansa, jag sitter och "diggar" till thriller med michael jackson, eller rättare sagt, jag vickar på huvudet!!! Alltid en början.
Imorn ska jag till en napra...nånting, är inte lika läskigt som benknäckar mojs iallfall. Blir det inte bättre av det bryter jag ihop. Palla att åka bil på fredag med ryggont lixom!!!

Inte får jag rida imorn heller, men jag tänker åka dit ändå!! Så det så!!!

 

USCH!!

Jag skrev världens inlägg om hur det här inte har vart min dag. Om hur allt verkar va emot mej. Allt går bara fel. Uppenbarligen så är verkligen ALLT emot mej, för hela inlägget raderades. Så nu ger jag upp!!!
Jag ska ta min roteradehöft och gå lägga mej!!!
God Natt önskar Miss Bean!

Inte min dag!

Som jag befarade igår, så vaknade jag upp med ryggskott, eller nått i den stilen. Men det var bara att ge sig iväg till stallet halv sju på morgonen iallfall. Det var den lääängsta dagen på länge. Tack Ipren för att du finns!
Med ömmande rygg mockade jag, och sprang med kärror, men värst var ändå påtagningen av täcken, när man skulle sträcka armarna upp i luften. Vilken mardröm. Det dumma var också att när man rört på sig ett tag så kände man inte av smärtan, utan man gjorde alla möjliga sorters rörelser, som man får sota för sen/nu. Whääää. Det är hemskt, jag vaggar fram som en anka!!!
Dessutom så orkade jag inte dra skottkärran ordentligt, så den vingla omkring, och när jag skulle tömma den, anföll den. Blåmärke på nyckelbenet blev det, sedan snubblade jag på handtaget och slog i knät. Plus att jag blev knockad av en häst. Och nu mår min rygg sämre än någonsin!!! Ghaaa!
Ursäkta att jag klagar, men jag mår lite pissigt just nu.
Jag har en rygg till salu, någon som är intresserad, hör av er!

Nu ska jag sova. God Natt!!

Ont ont ont!!!!!

Seriöst, jag börjar grina vid tanken av att jag ska jobba i stallet imorn. Jag fattar ärligt talat inte hur det ska gå till. Pappa tycker att jag ska ringa och säga att jag inte kan, men det gåååååår ju inte!!! Det blir väl att äta Ipren, och försöka förtränga smärtan. Måndag kommer bli värst iallfall, frågan är hur jag ska ta mig upp ur sängen då? Snällla, finns det ingen som kan hjälpa mej? (a)
Nej, det är klart det inte gör, men man kan ju alltid hoppas. Ni kan få ägna mej en tanke iallafall imorn;D då skulle jag bli lite gladare kanske....
Whäääääääää, min rygg!!!! Jag vill inte:*(

Love you guys!

Igår insåg jag vad jag verkligen inte saknar mitt "gamla" liv. Människor som jag trodde jag saknade, saknade jag inte alls när jag väl träffade dom.
Det är ofta som jag klagar över att jag kanske har valt fel linje, att jag inte alls kanske är intresserad av media. Men jag skulle inte för allt i världen vilja byta bort dom undebara människorna som faktiskt går i klassen. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan er. Ni är glada och trevliga, och behöver inte ha druckit för att våga prata med mej. Utan er skulle jag inte klara mej. Ni är helt jävla underbara!!!<3

Sexy back^^

Ännu en fredag på Arena var vad det blev igår. Jag var inte så jätte sugen på det innan, kände mig så trött när jag kom hem från stallet, att jag inte kände för att göra något alls. Men har man sagt att man ska göra en sak så är det bara att styra dit. Och jag ångrar absolut ingenting. Det var hur kul som helst. Första gången med Leila liksom, det var stort, haha;D
Men man blir lika förvånad varje gång, över hur många dåliga "raggningsätt" folk kommer på. Igår var det nog dock bara en desperat stackare som tog första bästa, men man kan ju sköta det lite snyggt. Haha, fast han trodde nog att han gjorde det. Han började klappa mej på huvudet, sedan la han armen om mig, och när jag sedan visade mig ointresserad, så nästan slet han tag i mig. Herrregud!! Hur trög får man va?!. Jag var dock inte den enda som råkade ut för detta, även Leila och Linn fick prova på det, haha men det är kul för man skrattar så åt det efteråt...

Sedan förstår jag inte vad 50 åriga gubbar gör på en nattklubb för unga? Ursäkta, men om ni ska vara där kan ni ju visa lite respekt. Tränger sig före och ställer sig som en vägg mitt i vägen. Visst, det var väl inte det mest roliga uppträdandet men, MAN GÖR INTE SÅ!! Han var både längre och bredare än mig, och kunde lätt ha stått bakom. USCH, sånt gör mig så irriterad!

Dessutom kände jag att min rygg började protestera igår, och det får jag lida för idag kan jag säga. Jag vaggar fram som en gammal gammal tant. Kul att jag har stalltjänst imorn. Min rygg kommer ju ta livet av mig!!


Råttet är mågat!!

Hej och varmt välkomna till dagens blogginlägg!
Jag tänkte börja med att säga att Leila och jag är laddade för party. Hon har skickat värsta party låtarna, så nu är vi på G!! Synd bara att det är torsdag, och att man måste plugga...
CV ska skrivas, som uppgift, men det är ju sjukt svårt att skriva ett CV när man inte söker nått jobb. Dessutom ett ansökningsbrev, jaja, det är väl bara att sätta sig ovh funderar ut ett lämpligt yrke.

Jag tänkte ta och titta på hockey sen, tänkte för ovanlighetens skulle se hela matchen. Får se om jag klarar det, men det kan nog bli spännande. Men första målet i fel bur och Ida sätter sig vid datorn istället. Någon måtta får det vara:
" Då är råttet mågat"

Har redigerat reportage idag också, och jag erkänner att jag inte var till någon vidare hjälp idag. Shame on me!!
Blev vi klara, nej det blev vi inte, så vi ska göra klart det imorgon. Men bara för att vi har världens bästa avslut, så behöver ni ju inte va avundsjuka, vi kan helt enkelt inte hjälpa det.
Som Nidsjö sa:
- Haha, det är äkta svt känsla från 90-talet på det där^^
Frågan om man ska ta det som komplimang?
Seda sa han:
- Det är så himla DÅLIGT så att det blir kul...
Men vi är medvetna om det hela så...haha

Jaja, jag tror jag stoppar här, har inget mer "vettigt" att säga så atte

"Så kom om ni kan, kom om ni vill, till pokerkväll i Vårbygård"

Åhhhhhhhhh

Nu vet jag nog mer än vad jag hade velat. Tror det hade varit bättre ifall det hade stannat där det var. Det som började kännas som vanligt, nu kommer jag ju bara tänka på det där...
Aja, det är väl bara att inse det faktum att tider förändras.

Gudars så hemskt

Och hej vad jag inte vill detta. Eller jag vill, men fan vad rädd jag kommer vara, och vad sjukt ont det kommer göra. Whaaa, jag kommer grina som fan!! Jag kommer skaka som ett asplöv. :*(
Tänk om det inte blir bra:O

Whääääääääääää!

Livet enligt Rosa

Välkomman till min ljuva rosa blogg.
Om bara livet kunde vara lika ljuvt just nu så hade det inte vart fel.
För det första så är allt helskumt!! Upp och ner vänt, och jag vet inte vad jag ska göra...

Sedan så kan måndag kvällar bara ta sig nånstans, känns som om jag har sagt det här förr. Men jag kommer fortsätta i samma spår, och börja klaga på MATEN!! Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att fixa till riktigt mat på måndagar också??
Idag när jag kom hem fanns det EN bit "tjockpankaka" att tillgå. Grejjen var bara den att hela pankakan var totalt misslyckad. Den var max 3 milimeter tjock och snustorr, det var som ett stort brunt chips, utan smak. Så jag vägrade äta den och började göra egen mat. Tror ni inte att man får höra att man är otacksam och bortskämd då???? Jag blev så arg. Herregud, jag har inte ätit riktig mat på hela dagen, är sjukt hungrig, och så finns det ingen RIKTIG mat. Klart man fixar egen då eller?
Nej, Ida är INTE att leka med på måndagar, jag varnar er, speciellt inte den HÄR måndagen!

I´m the star up in the sky

I am a giant
I am an eagle ooh
I am a lion
Down in the jungle
I am a marching band
I am the people ooh
I am a helping hand
I am a hero

If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say

I'm that star up in the sky
I'm that moutain peak up high
Hey, I made it
Mmmm...
I'm the world´s greatest
I'm that little bit of hope
When my backs against the ropes
I can feel it
Mmmm...
I'm the world´s greatest

Jag älskar den här låten. Fatta vad kaxigt och stå på en scen och sjunga att man är världsbäst:D det är vågat må jag säga!

Who do you think you're fooling now?

Jag hatar den där drycken som kallas för alkohol mer och mer för var dag som går. Personer som dricker genomgår en total personlighetsförändring. En förändring som oftast inte är till det positiva. Jag förstår helt enkelt inte själva nöjet med det hela. Jag blir bara så arg. Packade personer verkar heller inte kunna ta hänsyn till andra över huvudtaget. De är så inne i sig själva, och helt över lyckliga att de vågar göra saker som de annars inte vågar. Dessutom om du har varit i ett sådant tillstånd, så har du förmodligen gjort saker som du inte kan stå för när du sedan är nykter. JAG FATTAR INTE!!! VART LIGGER DET ROLIGA???
Självklart skyller många på att de faktiskt va fulla när de utförde de dumma handlingarna. Men NEEEEJ, det är ingen ursäkt. Det är fortfarande DU som har gjort det, sedan om du var full eller inte spelar ingen roll överhuvudtaget. Det är ingen nyhet för någon att man kan bli mer vågad när man dricker, det vet man om, och därför får man fan stå för vad man har gjort också. Saker du gör när du är full är anntagligen saker som du vill göra i det undermedvetna, eller kanske inte vågar göra annars. Så att skylla på att man var full är inte en godkänd anledning.

Så där ja, då har jag fått ut min agressioner(?) över den där jävla spriten, hoppas att jag inte gjorde någon arg...

Besviken eller bara lättad?

Man tror att man vet en sak, men när sanningen sedan kommer i kapp en, blir man grymt förvånad. Man trodde inte att det skulle kännas så mycket som det faktiskt gör.
Det är bara att inse att alla är likadana.

-----------------------

En kväll på Aren blev det igår. Det var faktiskt riktigt roligt, förutom vissa detaljer som vi kan skita i. Det finns egentligen inte så mycket att säga. För vad gör man på Arena om man inte dricker sprit. Jo, man dansar, och snackar en hel massa, och det är riktgit trevlig. Muy Bien!!

Jag mår illa som en gorilla

Jag mår illa, och jag vet inte vad som är fel. Jag har börjat fundera åt ett håll, men det skulle ju vara sjukt att gå runt och må illa bara för det.
Största felet tror jag är att jag inte vet vad jag vill, att jag dessutom inte vågar lita på någon längre kan ju också ha något med saken att göra.
Jag blir galen på hela den här grejjen. Det har snart gått ett år sedan den här jävla karusellen började, och vi har fortfarande inte fått någon lösning på den. Den ändras från dag till dag.
Att jag skulle få en till sak att tänka på gör kanske inte saken bättre heller. Vad ska jag göra??
Varför kan ingenting vara enkelt för en gång skull?? Jag är så himla trött på allt krångel, jag vill veta vad jag vill. Jag vill veta vad jag ska göra.
Tänk vad lätt det skulle vara om man kunde se in i framtiden, så att man kunde se hur allting skulle bli. Då hade det inte behövt bli några problem....
Det här blev en text som inte säger någonting, fast ändå säger en hel del. Jag förstår vad jag menar så för mig så säger den mycket, men för er andra som inte förstår, är det här bara en text, med MASSA ord.

Jag vill prata med någon, men är rädd för att bli för egoistisk för att jag inte orkar lyssna på någon annan. Jag lyssnar, men tar inte in det, det blir helt enkelt en en vägs kommunikation. Det är inte bra det.....
FÖRLÅT!

GRATTIS LINN!!

image45

Förlåt Linn att ja valde den charmigaste bilden av alla, men den är ju så söt!!:D:D
Hoppas du får en underbar födelsedag, eller har haft det, beror ju på när du läser detta^^ haha

Confused

Hej och välkommna till förvirrade hörnan!
Jag tror att ni får leta länge för att hitta en mer förvirrad person just nu. Jag vet varken ut eller in, eller in eller ut för den delen heller...allting är en enda röra!!
Jag försöker intala mig själv att det är på ett sätt, fast det är på ett annat. Jag gömmer mig för mig själv känns det som.
Dessutom så saknar jag dig, men du verkar inte sakna mig. Du varken ser eller hör mig...tråkigt tycker jag, speciellt när jag inte vet vad jag har gjort...

Sedan finns det en hel uppsjö med saker man kan vara förvirrad över. Men palla ta upp dom. Är ni väldigt nyfikna får ni väl fråga då, inte för att jag tror någon orkar bry sig, men jag bara säger som det är^^

Idag har jag köpt sjukt sköna skor, och sjukt sköna mysisbyxor<3 me like! Good to know....
Mamma och pappa tycker dock att vita skor inte passar för årstiden, men va tusan!!
"Vill du att det ska se ut som om du inte har några skor på dig eller?" Tack pappa!!

Jaha?

Jag snodde den från dej josse(a)...haha^^

10 BEVIS PÅ ATT DU ÄR KÄR ;

1 Du kan inte vara sur på personen längre än en minut
2 Du läser sms från personen om och om igen
3 Du känner dig blyg när du är med honom/henne
4 När du tänker på personen känner du dig lycklig
5 Bara av att höra hans/hennes namn ler du
När du tittar på honom/henne ser du inte människorna runt omkring dig för att du är så upptagen med just DEN personen
7 Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
8 Den personen börjar sakta men säkert bli den ända du tänker på
9 Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10  Du skulle göra vad som helst för personen



Medan du läste detta var det bara EN person du tänkte på  


Har man tråkigt så har man....

Här tänkte jag även lägga in en bild, men sedan insåg jag att det inte var så passande. Jag vet att många som läst Leilas blogg då genast skulle misstolka det hela...
En söt bild med gula blommor på, naaj, jag tror jag skippar det^^
 


Vem är bäst?

Någon sa att hon skulle vara hemma och plugga ikväll. Någon var då hemma och pluggade ikväll. Någon pluggade och gjorde det riktigt bra ikväll. Någon heter Ida...
Men vänta...det är ju mitt namn. Jajamensan, för en gång skull är jag stolt över att heta Ida, det är inte ofta men idag så...dock finns det de stunder som jag skulle vilja byta namn, byta till något helt annat, men det är en helt annan historia.
Hur som helst, Ida var hemma och hon pluggade. Även om det hela såg ut att få ett snabbt slut.

"Jag hade precis satt mig vid min kära dator, öppnat mitt på började reportage, och tryckte ner den första tangenten. Det kan ha varit ett...D? När plötsligt datorn blir heeelt svart. Allting blev svart. Pappa och mamma kommer ut ur bastun och frågar vad som hänt. Ja, ni ser väl själva, svarade jag.
Vi kollade proppskåpet, men det var inte där felet låg, alla proppar mådde bra, det var huvudströmbrytaren som var boven i dramat. Vi tryckte igång den igen, och det blev ljust, för att snabbt som ögat bytas ut mot mörker igen. Det var helt enkelt bara att börja leta efter felet. Vi drog ut alla sladdar ur alla uttag som kunde vara felet med stort F! Men icke, i en närmare en halv timme letade vi efter detta fel. Tillslut upptäckte vi att badrumslamporna anntagligen vaknat på fel sida och ville jävlas. Men skönt då var det löst iallfall, så länge man inte rörde dessa knappar så var det lugnt. Sagt och gjort. Jag satte igång datorn igen, och började skriva på mitt reportge, var precis klar, kanske hade en mening eller två kvar, när pappa kommer ner och trycker på KNAPPEN!!! Kapofff!! Datorn var sten död!! Reportaget var putsväck!! Min värld rasade samman....Efter ett X antal tårar, och en lätt utskällning av pappa, så började jag om. Och där tillslut var reportaget klart. Visst det går att justera lite, men det finns ett reportage nu=), dessutom fixade jag till min krönika, så den är inte alls lika hatisk längre, inte på samma sätt iallfall..."

Jag ni ser, Ida har haft en lyckad pluggkväll, efter många OM och MEN, men vem har påstått att livet ska vara problem fritt??
Ja, inte är det JAG iallafall!!

God Natt!

En rolig historia?

Rerportage
Krönika
Bildanalys
Svenska-NP
Svenska inlämmningsuppgift
CV(?)
Har jag glömt något tro? Jag tror inte det, som om inte det här skulle vara nog. Svenska uppgiften har vi dock haft hela terminen på oss att göra, men resten, shit pommes frites, vet inte vart jag ska ta vägen. Jag tror jag drunknar snart!!! Det är på tok för mycket för min lilla hjärna.

Vill ni höra en rolig historia? Jag fattar den dock inte själv, eller alltså jag fattar inte det roliga, jag kanske är för liten^^
Pass på:
Om man har två nötter på marken har man jordnötter,
Om man har två nötter på en val har man valnötter,
Om man har två nötter på hakan så har man anntagligen en kuk i munnen?

Skrattar ni? Det gör inte jag...konstigt?

Låg nivå

Språket i den här bloggen blir bara sämre och sämre för var dag som går, det är snart nere på ett barnsnivå^^ jag borde skämmas.
Det ska bli skärpning på det hela, jag lovar, ska försöka iallafall...

Mycket Bonzo blir det, men det är han värd:)

Operationen gick bra!=) känns sjukt skönt!!
Men nu har vi en mycket trött vovve hemma, åsså har han ont, men det kan man ju faktiskt förstå...
När vi skulle gå hem från veterinären gick han rätt in i väggen med den där kragen på sig, och sen blev han anfallen av en stor svart hund. Då satte han ner huvudet som en struts, ganska smart egentligen med tanke på att kragen skyddade honom...fast ja tror han mest skämmdes^^, sedan så skulle han inte gå mer, men vi lyckades komma hem ändå. Nu ligger sötnosen i i hallen nerbäddad och sover

image44

Operation B

Så, nu har vi varit och lämnat in min söta lilla älsklingsvovve. Han sover anntagligen nu, och jag håller tummarna för att allt går bra...
Han var så himla söt, för när veterinären förklarade för oss hur ingreppet skulle gå till så visade han med händerna, och Bonzan satt nedanför och la huvudet på sned. Det såg verkligen ut som om han satt och lyssnade...mega söt!!!:D:D

image43

Palla äpplen?

Om jag inte hade vart på stan med Emma idag  så hade nog den här dagen känts riktig förjävlig. Nej, så illa kanske det inte var men iallfall. Jag shoppade en mysig tröja och en 80-tals topp som mamma kallde det^^ hon gillade den inte...men det gör jag!!
Hade som vanligt foto idag eftersom att det är måndag, fyra till sju, lika roligt varje gång. Nej men det var väl helt okej, förutom att jag inte gjorde ett skit, jag skulle komma på ideér, men jag hade idé torka idag. Så kan det gå...

Sedan bar det av till dansstudion, det SÖÖÖG!! Jag missa förra gången eftersom att jag inte var riktigt kry, men man kan tro att jag har missat en hel termin. Jag fattade ingenting, och jag fick panik, har fortfarande panik, USCH!!!
Jag är dessutom på uruselt humör, saken blev ju inte bättre av att maten var kass när jag kom hem heller. Stekt potatis, och sjukt stark korv, och stekt ägg, varför är världen emot mej idag???? Palla äcklig mat, palla vara trevlig, NEEEEEEEEJ!!!!!

Och inte har jag sovmorgon imorn heller, kan det bli bättre???


Foto skjut!^^

Sista dagen på lovet och jag har världens huvudvärk!!
Har vart hos en fotograf i dag och tagit bilder i en studio, fy så hemskt det var...eller mest pinsamt!!
Ser man inte ut som en modell så ska man heller inte behöva vara som en modell, det kändes bara jätte jätte konstigt, men men, är det vad mamma och pappa vill så visst. Det bästa är att dom kommer bli retuscherade innan vi får bildern, tur som fan det! Mellan 100 och 150 bilder kommer vi anntagligen få på en skiva. Men det togs närmare 400 bilder, men då även på bror och Bonzan. Jag är inte kamerakåt om det var det ni trodde....

Aja, det var vad jag har gjort idag, mer än så lär det inte bli heller, för mitt huvudvärker efter alla blixtar, USCH!! Jag har men för livet^^

Alla helgonsafton

Mörkret faller tidigit på dagen nu, hösten har blivit mer påtaglig nu, och snart så nalkas väl även vintern. Cyklade till kyrkogården förut, i mörkret, utan lampor, samtidigt som jag försökte skriva ett sms, rädslan att bli påkörd var med mig hela tiden. Behövde cykla mitt i vägen när jag närmade mej, eftersom att hela Karlstadsbefolkning befann sig hos sina döda och utan ljus på cykeln var det ingen "ljus upplevelse" . Allahelgonsdag har varit en riktigt trevlig dag, väder mässigt sett i varje fall. På dagen sken solen, och nu är det alldeles stjärnklart, helt underbart.

Sista dagen på lovet är det imorn, har ingen aning om vad jag ska hitta på då, men det borde ju vara nått riktigt roligt tycker jag, fast det blir väl att skriva klart bildanalysen som jag så smått har börjat med. Men så länge det inte är några pluggprov så är jag nöjd=).

Jag har blivit förslappad, en soffpotatis, ändring blir imorn!!!

Så kan det va

Fredagen susade förbi i en rasande fart, och jag vet inte riktigt vad jag har gjort, men helt klart inget nyttigt...
Vart i stallet har jag varit iallafall, gick väl bra, men jag var på dåligt humör så det sög för den skull, alltid är det ju något som är fel ni vet...
Har ont i handleden så orkar inte skriva mer nu
Ingen sörjer antar jag^^

Less is more^^

Jag vet inte men det känns som att någon tycker att min design på min blogg är för simpel, en liten pik från "designa din blogg" eller vad det nu var. Men jag tycker om min blogg, FAKTISKT!!
Jag kör på "less is more", orka med massa hysh-pysh, NEEJ!!
Dessutom så är det insidan som räknas, inte för att insidan är så bra den heller, men iallafall^^

RSS 2.0