- En eftermiddag på jobbet

Jag kan inte direkt skryta med några höga besöks siffror i den här bloggen, igår hade jag hela 3 stycken varav en var mig själv xD Men jag skriver för min egen skulle så egentligen är det kanske bara positivt att den inte läses av så många. Däremot ska jag inte sticka under stol med att det är jämt lite roligare när man ser att många har varit här och läst:) Så mina kära trogna läsare även om ni nu bara är 2 stycken, keep going!!

Sitter här på jobbet, och jobbar, nej, det är inte helt sant, det är äckligt lungt. På nästan 2 timmar har jag besvarat hela 45 samtal, snacka om lugnt!!
Längtar till ikväll när min söta lilla älskling^^ kommer och hämtar mig, mysigt!! Ibland hamnar man i sådana där svackor när allting känns tråkigt och värdelöst, helt hopplöst och fruktansvärt meningslöst. Då blir det de som står en närmas som drabbas, omgivningen och de man umgås med. Man orkar inte alltid vara glad, det är svårt att ta allting med en klackspark när det känns precis tvärtom. Allting som sker är något som stör en grymt mycket, man får känslan av att det bara är en själv som försöker och tänker på allt och alla de små detaljer som man kan tänka på...
Sedan blommar livet ut igen och det blir lättare att leva, idag känns lite som en sådan dag. Kan vara för att det finns saker att se fram emot och att allting inte känns lika mörkt fast än att det regnar. Jaa, ibland är det helt enkelt lättare att tänka positivt...

Imorgon rullar bilen till Göteborg och Liseberg, sötsaken( så kul att driva med dej;D haha) och jag, och förhoppningsvis två små filurer till utgör passagerarna och chaufföer på resan. Hoppas att vädret gör ett uppehåll och slutar upp med att pissa!!! Usch, så trött man blir!! Ge oss sol och värme!! Snälla:D

Nej nu ska jag ta och koppla in min jätte hög med patienttelefoner, fan ta systemet om det fortfarande krånglar!!! Ghaa!!

- Tisdag

Nu har det nog hänt lite mer än bara jobb sen jag här lämnade några bokstäver senast. I fredags bakades bilen full och vi styrde mot Västerås för att campa, tält är grejjen, det var naajjjs!! Inte regnade vi bort heller, hade faktiskt en VÄLDIG tur med vädret.
Hm, ja, det är väl det som har hänt, och nu är jag ledig, lång ledig nästan, ska bara jobba imorgon och sen är jag ledig igen:) Det blir nog bra det....
Tror att det ryktas om lunch hos mormodern idag, men jag vet inte, hm vi låter tiden visa vad som händer:)

- Växel, please!

Hallå bloggen!! (så himla töntigt, men whatever!)
Sitter och växlar som en tok, eller jag, så farligt kanske det inte är men;D Slutar om en timme, sköönt!! Sedan bär det iväg österut(?) hoppas det blir kanon!!
Det händer grejjer som jag inte gillar, grejjer som får mig att jag vet inte vad, skrika rätt ut, ghaaa!!!
Förstå mig någongång lixom, men icke, vi får väl se hur det blir....

En del samtal som man får berör en så sjukt mycket, nästa så att man blir en aning ledsen, sedan finns det även sådana fall som gör en jäkligt arg, och de som gör en grymt glad, en del är så sjukt härliga, hallelujah!!

Nej nu ska jag minsann ta och arbeta, see ya!!

- Onsdag 22/7

Ett litet besök i stallet blev det idag, urmysigt, jag stortrivs!! En skogtur blev det lite halvt lärarledd, sjuk bra!! Mindre mysigt var det att titta på när de skulle betäcka ett av stona, hon ville verkligen inte, men ack, är man sto så får man stå ut med mycket, rena rama våltäckten i mina ögon, stackars!! Äckligt vettu, fy!! Jag är trött som en mört också, ville slö se på tv:n med pappsen ville se på Hannibal och det är inte riktigt min smak så att säga höhö!!
Skämt o sido, god natt med er!

- I miss

Saaaknar very much, right now! <3 Fick ett litet "saknar" anfall, :( Oj, nämen oj!!
SLutar om 2 timmar skönt, då ska jag shoppa med mamma, OM hon inte har glömt det, hon kanske är ute på sjön med båten, den lilla bävern!! Haha, nej men jag vill köpa skor så hon MÅSTE vara hemma!! Så det så!!
Snart rast;D
PUSSS<3

- Fredag

Tjabba tjena hallå!!
Det är en bra dag idag:D Känner mig glad och positivt inställd. Har precis varit på lunch och då passade jag på att ta en  rask promenad. Det känns så märkligt, den här veckan har varit så himla annorlunda jämför med andra veckor. Känns lite som förr på något sätt, hm, märkligt. Jag känner mig så lätt på något sätt, nej jag vet inte, det blir en massa flumm. Men vad jag försöker säga är att jag är nöjd med den här veckan,;D faktiskt, kanon, jag kände det när jag var ute och gick nere vid älven förut att allt kändes så bra!!:) Kul för mig va eller hur höhö!!
Nej nu ska ja återgå till mitt arbete (att vänta på att folk ska ringa) See ya!

Snart tar jag heeelg! <3


- Sooon

45 minuter kvar, Hallelujah, mina knäppa feelings har avtagit lite iaf, har börjat gå mer åt rätt håll nu, I hope;D Men jag är grymt övertrött, mohaha
See ya later alligator!! <3

- 9 timmar kvar...

Har nu påbörjat mitt monsterpass, jesus!! typ bara 9,5 timmar kvar nu;D
Det beror nog på att jag är trött och lite snurrig, men jag har fått ett återfall, OMG, inte bra, pirripirr;D haha nej men seriöst whyyy?! My big secret crush(a) Very very secreto;D mhihihhi. Läskigt, men jag undrar när det ska ge sig, det är inte bra för min psykiska hälsa att varje år få en släng av detta, nej nej nej!!! Det är inte nyttigt...

Åh se på fan, när jag har skrivit klart detta är det bara 9 timmar kvar, hallelujah!! Nästan lika mycket hallelujah som jag redan känner i kroppen, hahah jisses måste skärpa mig!!! Ryck upp mig!! Puss puss:) Det är så det blir när man bli lämnad ensam en vecka, farligt farligt!!! Då får man söka sig efter nått annat, och det lät inte bra, men ni behöver inte fatta, och NEJ det handlar inte om sex, jag vet nog att det är vad ni tror när ni läser detta, men så är INTE fallet!! Det finns bättre saker i livet;D Tro mig höhö
Nej, nu får jag ge mig, har lååång tid kvar, måste ta igen mig lite, men som sagt bara 9 timmar kvar;D


- Gäsp

Här sitter jag, trött som F**! Imorgon vid den här tiden har jag varit ledig i en hel halvtimme, herregud, jag kommer va död som en sill!! Det är banni mej inte mänskligt att att jobba 12 timmar i sträck dagtid!! NEEEJ! Men jag klagar inte, pengar pengar, och för det kan man göra en massa roligt för;D Har förövrifr kommit in på kulturgeografin, hm, jippi?! Jag vet inte ja, är rätt less på detta men, kämpa kämpa!!! Någon gång tar det slut och man kan köpa sig ett torp;D hihih
Nej nu ska jag photoshopa!!! Önska mig lycka mig till!

-...

Ont i huvudet, mår illa, sjuttsingen. Nää nu går jag hem!!

- I natt jag drömde något som...

Hade en sådan fruktasnvärt hemsk dröm inatt. Det var en äkta mardröm, och jag är tagen än. Känner mig hel konstig i hela kroppen. Jag och Bloomieboy var ute och red i skogen på sörmon, och som bekant så finns det en skjutbana där som vi tydligen kom alldeles förnära, men det fanns inga varningsskyltar. Hur som helst, skulle de just denna dag ha provskjutning för misiler(?). Vi satt där på vora hästar i godan ro, när det helt plötsligt började explodera runt omkring oss. Bildelar och bussar flög hej vilt, tills det tillslut landade en buss på min Bloomie!! OMG!! Det var hemskt, han blödde överallt, och sen kom det en massa läkare och sprang överallt. Jag var helt knäckt hur länge som helst kändes det som. Men han klarade sig, och lite komiskt slutade dock drömmen. När han sedan var frisk och kunde prata säger han:
- Men räven är död ju!

Ja, herregud säger jag, det var otäkt, men vet ni vad det knäppa är. Hela denna dröm hann utspela sig under de 10 minuter som jag hade på snooz(?)  Så kan det gå...

- Det luktar konstigt...?

Hemma är jag, trött som ett anus, om ett anus nu är trött? Förhoppningsvis inte, haha xD
Jag är nog en aning övertrött för allting är väldigt roligt. Jobbet var en katastrof idag, underbemannade till max, herre jösses!! Pricken över i:et var när datorn hängde sig mitt i en rush, jävla apparater säger jag bara!! Imorgon  blir det stan en sväng, födelsedags present ska inhandlas som för övrigt inte är någon hemlis längre. Jag har alltid undrat hur folk kan skicka sms till fel personer, men har nu insett att det är väääldigt lätt hänt.ehm!
Stan med Linn blir, och sedan förhoppningsvis blir styrkan utökad med en lite Leils, en mycket söt lite arab=D hihih! Som jag förövrigt kommer sakna grymt mycket när hon åker iväg till Africapaprica!! Oh my god! Inte bra inte bra!!

Nej nu ska jag piffa håret, måste ju vara snygg när man ska lägga sig, speciellt när man sover själv, vem vet vem som då kommer och hälsar på;D^^ Skooooja!!
Puss på er godingar! <3

- Not too much

Snart är det dags för ett nytt pass, så sängen min väntar på mig;D. Är faktiskt lite trött så det ska nog inte bli några problem. Helgen har spenderats i sin stilhet, eller ja, söndagen iallafall. Det har varit en äkta söndag helt enkelt. Lite brun har jag blivit också, nam nam!! Men det får allt räcka för idag det, vi hörs!!

- Regnet det bara öser ner

Hejhej hallå!
Regent det bara öser ner, men jag deppar inte för det. Jag har hängt i växeln halva dagen, eller ja, det känns väl nästan som om jag har varit där hela dagen. Anyways, när jag kom hem åkte jag och köpte mig en "citypizza" den var GOOD! Kan säga att jag är töligt sleten nu också, blir nog sängen snabbare än vad jag anar, haha jodå men så är det, so long, so far!

- Jävla idiot

Jaha, man känner sig så fruktansvärt uppskattad. När folk ringer och skäller ut en och sedan avslutar med "Din jäävla idiot"! Var man inte redan depp så lär man bli det rätt snart. Sådana idioter önskar jag att man kunde få dänga  till ordentligt, skäll ut de som verkligen förtjänar det istället, inte mig!!! Sedan finns det sådana där underbart förstående och gulliga människor, puss på er, ni gör jobbet sååå mycket roligare!!!
Till er andra vill jag bara säga: Jävla idioter!

- Jag är inte bitter

Det är inte lätt att vara alla  till lags hela tiden. Helst ska man bara gå runt och le och låtsas som om solen alltid skiner och att allting är hur bra som helst. Men om det inte är det då? Vad ska man göra då? Är det konstigt att trådar brister att bägare rinner över och att saker tar slut? Det är inte okej att uttrycka sina känslor, det man har gått runt och burit på hur länge som helst kan inte hållas inne för alltid. Flera små saker blir till slut en enda röra och som till slut mynnar ut i en väldigt stor sak. Kan tyckas ibland att det blir en höna av en fjäder, och ibland kanske det är sant, men det går inte att samla på sig hur mycket som helst, bördan kan bli för tung att bära...
Känslan som finns när det knyter sig i magen och det känns som om man ska börja gråta vid minsta beröring är fruktansvärd jobbig. Att höra att det man gör är fel, är aldrig kul...
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men det har jag också hört är fel!! Det är ta mig sjutton inte lätt att göra alla till lags hela tiden...
Ögonen är tunga som bly på grund av för få timmars sömn inatt, men ändå sitter jag här och svarar flitigt medan andra "roar" sig, nej jag är inte bitter, bara sjukligt förbannad och en gnutta ledsen!

- Rap Das Armas (Parapapapa)

Trött på att folk aldrig kan höra av sig!! Så nu har jag fått ur mig lite ilska iallafall...precis när jag skrivit klart meningen plingade det minsann till i mobilen haha
Har vart en toppen kanon dag idag. Jobbet gick galant trots att jag fick sitta vid 1:a bordet och var pissnervös. Nedrans larm och grejjer, men det var lungt på den fronten så jag överlevde. Snabbt hem för att sedan cykla ner till stan för att rädda Leils, haha söt:D, en massa shoppande och grejjer, en kycklingklubba och en glass vid pråmen eller Båten som den nu tydligen kallas. Åh vet ni vad mina vänner?! Vad simmar i vattnet nedanför mig om inte en ORM, fasiken, hjärtat hoppade nästa ut ur bröstet på mig, men tack  vare att vi var 2 meter upp i luften och att jag hade en trygg arab vid min sida överlevde jag, hugaligen!! Sedan simmade den i strömmen, tror nog att den drunkna till slut, mohahaha!!! HAHA!!

Förövrigt har jag och Leils klurat på en del låtar som är perfekta vid en del tillfällen, tillfällen som icke är nämnvärda här, ifall känsliga ögon läser;D
Men ett hett tips från Leils är La cucaracha haha och mitt tips är La voix med Marlena, tänk slutet på den låten, måste ju vara heeelt perfekt. ( Vi talar dock inte från egna erfarenheter, utan mer ur ett filosofiskt perspektiv)

Nä, man kanske borde sova, känner att flumfaktorn är rätt hög och att bristen på seriöst allvar är rätt låg, trött som en gris var jag i växeln imorse, inte bra, INTE bra!
God natt flumbullar!!!<3

- The end

30 minuter kvar, amen gött!! Känner mig så fet i ansiktet xD Blir hem och piffa upp sig lite för att sedan bege sig av till staden igen för att rädda(?) Leils!! Hoppas hon har det myyysigt, morr^^;D grrr mohahah=D
Nej, nu ska jag svara flitigt den sista tiden som är kvar!!

Farewell!!

- Fly me to the moon and let me play among the stars...

Har en märklig känsla i kroppen. Går inte att beskriva, ledsen, lättnad, agression(?), tomt. Jag vet inte hur det blir, eller vad som händer. En sak vet jag dock, och det är att jag står för vad jag har sagt, hur ont det än kommer  göra...det finns en gräns för vad som känns okej...
Nej jag vet inte, det knyter sig på något sätt, en klump, ja något konstigt är det, och det kommer förmodligen kännas tungt ett tag, men så är livet. Mot och med gångar, det vet jag, det ska tydligen inte vara lätt att leva...?

- Tisdag

Här sitter jag och jobbar, ujuj, och är väldigt förväntansfull inför i eftermiddag. Nervöst och pirrigt är det, men framföraltt så tror jag det kommer bli fruktansvärt roligt. Vågar dock inte ta ut några förväntningar i förskott, för är det något jag har lärt mig så är det det. Ingen idé att gå runt och hoppas och se fram emot saker, besvikelsen blir bara alldeles för stor i 90% av fallen. Så är det, och fråga mig inte varför, vems fel kan det vara tro? Nää, vad vet jag, vad vet jag?

55 minuter kvar, sedan får jag cykla hem, hallelujah, I am free like a bird!;D Känns så sjukt skönt, mohahaha!!
I am free and I am festis? Mycket bra, mycket bra!!

Puss på de flesta;D

- Trött som en kamel som har slut på vattenreservern i puckeln?

På frågan om jag är trött, svarar jag: OM jag är, huvudet värker och jag vette sjutton varför jag är så risig just nu. Hade sovmorgon och var och jobbade förut ynka 6 timmar och det gick brutalt fort. Borde egentligen inte ha någon anledning till att vara trött. Men så kan det vara:O inte bra det! Sängen blir allt snart, borde slänga in lite ridkläder i en tvättmaskin också. Rida blir imorgon, hoppas jag inte gör bort mig, lite nervöst är det ju faktiskt måste jag säga. Oh my gosh! Nej, sängen var det jag, mhm, mycket efterlängtad kan jag lova!!
Puss och god natt på de flesta där ute!

- Sunday

Ibland finns det väldigt mycket hat hat hat inombords! Väldigt mycket ilska, och väldigt lite kärlek, undra om det är ömsesidigt? Ibland får man utbrott för minsta lilla, ghaaaa och då väller allt fram på en och samma gång...
"Här kommer alla känslorna på en och samma gåå-Å-åång!!"

Hm,
förövrigt ser det grymt ljust ut på en annan front, mer info vid ett senare och mer detaljerat tillfälle, mums, det kan nog bli kanoners däh!

- 3 juli Grattis kusseluring!



Lite sent, men bättre sent än aldrig;D Grattis min kära kusin Josefine som sydde på sin symaskin!! <3<3

- Drygt som satan

45 minuter kvar, det är drygt, drygt, oj så drygt det är alltså!! Vill bara hem hem hem!!! Trött är jag också!!;D Bläää!!

- Oh my God

Det har hämt nått knäppt, nått helt galet, något jag inte ens skulle kunna drömma om. Men nu ska vi inte ta ut några för hastade slutsatser innan saken är klar. Vi får se hur det ter sig i helgen eller om det blir till veckan. Jag hoppas att det är sten bra, och trevligt och fantastiskt, men besviken har jag blivit allt för många gånger, så ingen ren och skär glädje här innan något är fast ställt och bestämt! Så det så:)

RSS 2.0