- Motivationen är i bott typ...

Sitter i min säng med den lilla rosa och försöker mig på att skriva på den där förbannade hemtentan. Har insett att jag inte alls mår bra av att plugga egentligen, inte när det kommer till tentor iallafall. Blir verkligen psykiskt knäckt!! Anyways så var jag och Fritzon iväg och träna imorse, ett pass som nog var ett av dom jobbigaste på länge. Inte för att vi körde speciellt hårt, men det var bara så in i bängen jobbigt. Blev illamående och tung i huvudet och herre jösses. Åkte hem rätt fårt, inte så kul eftersom att jag fick gå hem ensam då det står plugg på schemat för oss båda. Wääääk, vad trååååååkigt!!!! Har i allafall lyckats skriva hela 9 rader, inte dåligt. Men jag hatar när det känns som om man vet vad man ska skriva men det går inte, och när man väl försöker så inser man att man kanske inte alls vet vad man ska skriva, ehm låter konstigt? Jaa, lite kanske....

Längtar stenhårt tills på tisdag eftermiddag då jag har lämnat in helvetet och förhoppningsvis har fått ett positivt besked gällande förra tentan som vi gjorde för typ 3 veckor sedan eller något sådant?

Nej, jag ska inte klaga, det finns dom som har det mycket värre, men ibland blir man lite egotrippad. Speciellt när man sitter själv med världens minsta dator i knät och bara vill sätta på tv:n fast än man vet att det inte är någon bra idé? Ska verkligen försöka att skriva klart fråga 1 idag så har ja 2:an kvar imorn, låter inte det smart? Imorgon ska jag även trippa förbi stallet på förmiddagen, kanske kan hjälpa till att få motivation till att skriva, hejaheja!!

Kyyyssss!<3

- Don´t say the words, if you don´t mean it

Hejhej alla glada!
Över en vecka sedan tror jag bestämt, tror dock inte att det har gått någon nöd på någon för det, eller? Har jobbat en del sedan sist, några pass iallafall så Marslönen blir fin, åtminstonde 1000 kr extra, haha alltid något!

Skulle vilja skriva något riktigt klokt och bra men känner verkligen inte för det. Funderar ibland på att bli riktigt seriös, då det är väldigt kul att skriva, men får aldrig tummen ur, dåligt jag vet.

Hursomhelst så sitter jag och lyssnar på Markus Fagervall just nu för de som vill veta, det var inte igår kan jag säga. Helt okej faktiskt. Och imorgon blir det hel dag på universitetet, inte heller det är något vanligt fenomen. Funderar även på att få till ett träningspass på eftermiddagen/kvällen. Känner att det vore dags nu. Är trots allt en vecka sedan sist. Oh my God, jag som skulle bli så seriös, men hänger ju dock i stallet där i mellan, så helt träningslös är jag faktiskt inte. Anyways, vi säger så så länge så får vi se när vi hörs igen!!


- Alla hjärtans dag <3

Alla hjärtans dag är snart till ända, och jag kan inte påstå att det har hänt något speciellt just för dagen. Som jag nämt tidigare år så är det en överskattad dag, vare sig man är tillsammans med någon eller inte. Men visst kan man inte låta bli att bli en gnutta med dragen i detta jippo. Ett utbyte av rosor och inköp av glass på Lidl hann vi dock med, och något som betydde mycket för mig var sällskapet till stallet. Fick proffs assistans av min älskade pojkvän, och det kan knappast bli trevligare än så:) Han var så duktig så, bar vatten och fixade halm, och ojoj!!! Det var najsigt. Anyways, jag hoppas att alla har haft en toppen dag, vare sig man har firat Alla hjärtans dag eller inte, man kan faktiskt ge kärlek på många olika sätt, inte bara i "par-relationer", glöm aldrig det!!! <3

KYYYYYYSSS!!<3



Lite söt är han allt i alla fall <3

- Hard work work!!

Shooobree!! Här jobbas och slits det minsann. Nej då, det lät väl kanske lite värre än vad det är. Har väldigt ont i fötterna kan tilläggas också, inte så konstigt kanske efter  min maratonpromenad igår. Gick hemifrån till stan, och stadsvandrade sedan runt i staden och tittade på hus, för att sedan gå därifrån till sjukhuset, och sedan från sjukhuset och hem. Imorse ställde jag klockan på 05.20 för att hinna gå till jobbet även idag. Herregud!!! Slipper iallafall gå hem, då my love kommer och hämtar mig <3. Dock ska det tränas ikväll, kötta kötta!!! Så ingen ro och ingen vila, hejja hejja!!! 2 timmar kvar!

KYSSS!

- Nedräkningen har börjat...

Slutar om 7 minuter, cashing!! Då ska jag knalla hem och gå på toa xD Ärligt talat alltså!!! Sedan får vi se om jag tar bussen eller om jag går hem. Det beslutet tar jag när jag är på torget;D Lutar nog mot buss ändå:)
Se där 6 minuter kvar!!!

KYYYYSSS!!

- You take me higher

Idag har jag lämnat in den där hemska tentan som jag har suttit och små knappat på sedan i torsdags. Det påstods vara en rätt enkel tenta, men jag vette katten vart den var enkel någonstans alltså. Har nog aldrig känt mig så missnöjd någon gång tror jag. Inte för att jag någonsin känt mig riktigt nöjd med något jag lämnat in, men den  här tog nog priset. Kort och futtigt, blev knappt en sida per fråga, och det kändes bara som om jag svamlade på om något? Kändes som om det var svårt att veta vad de var ute efter...

Har kommit in i sådan där period då jag känner att jag vill ha någon typ av förändring i livet, vill göra en massa roliga saker. Det är sjuttisingen inte roligt att känna så där, då det är grymt svårt att komma där i från. Jaja, det var inte meningen att klaga, men var bara tvungen att få ur mig det. Var förövrigt ett tag sedan man vara och tränade, kanske därför allt känns tungt? I och för sig gick jag fram och tillbaka till universitetet idag, och sedan en relativt lång promenad med Bobbsen, så ja, lite träning fick man ju iallafall.

Imorgon blir det en heldag, kan vara rätt skönt dock i och för sig. Först stadsvandring vid 09.00 och sedan lite växling fram till kvart i fem ungefär. Blir nog bra det där :) Onsdagen kommer också tillbringas på jobbet, härligt med lite extra cash, välbehövligt kan jag säga. Kanske man får tummen ur och går och klipper sig då? Tråkigt nog hinns inget besök till Gloi och Smarinn med, det får tas igen vid ett senare tillfälle.



Kyyysssss!! <3

- Keep on walking

Här sitter jag och tragglar med min kära hemtenta som verkligen inte vill bli klar. Har ingen som helst motivation till att skriva, och har inte haft det på hela tiden. Brukar ju inte vara så här hopplöst annars direkt, men jag ska försöka bita ihop och printa ner lite ord. Får hoppas på det bästa sen!

Har hur som helst haft en toppen helg med den bästa jag vet!! Tog bussen till Bergvik igår, tog bara 40 minuter härifrån (läs med ironi). Mötte upp Blooomie där, och då shoppade vi loss på godis och annat nyttigt. Melodifestivalen började ju igår, plus att vi firade vår 2 årsdag från i tisdags :D. Vi åt räkor och choklad fondú, vi doppa INTE räkorna, utan färsk frukt, det var gryyymt!! Var lite besviken på de tvälande i dock, däremot blev jag kär i Salem, söta lilla Salem!!! haha resten kunde typ gå och gömma sig. Hoppas det blir bättre till nästa vecka, då jag åter igen kommer sitta bänkad!!!

Ont i magen som ett djur har jag också, vilket inte underlättar min motivation direkt. Nää, tar en till paus från tentan nu tror jag, blir att sitta upp i natt, puss på det!!

Kyyyyyyyyssssss! <3


- Gudrun är en bra svordom, tycker ni inte?

Guuuuuudrun vad det killar i näsan, tror jag smäller av snart alltså. Känns som om jag har en konstant nysning påväg hela tiden!!! Och som om det inte vore nog där, jag har halkat!! Fatta så pinsamt eller?! I och för sig var det utanför huset och typ ingen såg mig, men satan i gatan så ont det gjorde, mådde typ illa efteråt. Inget brutet dock och det får man väl vara glad över. Nu ska jag ta en pause från datorn, kommer ägna tillräckligt med tid här imorgon när jag ska skriva på tentan, och läsa i min "braiga" men hemska bok!!

KYYSSS!!

- Snabba cash, men lååång daag!

Igår hade jag och Fritzon varit tillsammans i 2 hela år och det firade vi med bio. Snabba Cash. Den var inte så bra, fruktansvärt mörk och inte en gnutta lycka någonstans. Satt och stört grina de sista 20 minutrarna, men på något sätt måste man ju se fortsättningen, annars får man leva med en massa frågetecken?  Nääj, men ärligt talat kändes det som en riktig killfilm. Jag kan dock ta det då jag gick med min älskling och han var värd att se en "killfilm" efter  2 år med mej, eller nått hhaha xD
På lördag ska vi fira liiiiite till, läääängtar som en galning,  plus att melodifestivalen börjar då!! Jippi!!
Dock har jag det stora problemet med tentan som jag får imorn, kommer göra allt som står i min makt för att skriva klart den så fort jag  bara kan!!

Dessutom har jag gått och  blivit förkyld, och jag längtar heeeem!! Kommer säkert bli problem med att ta sig hem på grund av all snö...då döööör jag!!! Vill hem och sova!!!

RSS 2.0