Vem är bäst?

Någon sa att hon skulle vara hemma och plugga ikväll. Någon var då hemma och pluggade ikväll. Någon pluggade och gjorde det riktigt bra ikväll. Någon heter Ida...
Men vänta...det är ju mitt namn. Jajamensan, för en gång skull är jag stolt över att heta Ida, det är inte ofta men idag så...dock finns det de stunder som jag skulle vilja byta namn, byta till något helt annat, men det är en helt annan historia.
Hur som helst, Ida var hemma och hon pluggade. Även om det hela såg ut att få ett snabbt slut.

"Jag hade precis satt mig vid min kära dator, öppnat mitt på började reportage, och tryckte ner den första tangenten. Det kan ha varit ett...D? När plötsligt datorn blir heeelt svart. Allting blev svart. Pappa och mamma kommer ut ur bastun och frågar vad som hänt. Ja, ni ser väl själva, svarade jag.
Vi kollade proppskåpet, men det var inte där felet låg, alla proppar mådde bra, det var huvudströmbrytaren som var boven i dramat. Vi tryckte igång den igen, och det blev ljust, för att snabbt som ögat bytas ut mot mörker igen. Det var helt enkelt bara att börja leta efter felet. Vi drog ut alla sladdar ur alla uttag som kunde vara felet med stort F! Men icke, i en närmare en halv timme letade vi efter detta fel. Tillslut upptäckte vi att badrumslamporna anntagligen vaknat på fel sida och ville jävlas. Men skönt då var det löst iallfall, så länge man inte rörde dessa knappar så var det lugnt. Sagt och gjort. Jag satte igång datorn igen, och började skriva på mitt reportge, var precis klar, kanske hade en mening eller två kvar, när pappa kommer ner och trycker på KNAPPEN!!! Kapofff!! Datorn var sten död!! Reportaget var putsväck!! Min värld rasade samman....Efter ett X antal tårar, och en lätt utskällning av pappa, så började jag om. Och där tillslut var reportaget klart. Visst det går att justera lite, men det finns ett reportage nu=), dessutom fixade jag till min krönika, så den är inte alls lika hatisk längre, inte på samma sätt iallfall..."

Jag ni ser, Ida har haft en lyckad pluggkväll, efter många OM och MEN, men vem har påstått att livet ska vara problem fritt??
Ja, inte är det JAG iallafall!!

God Natt!

Kommentarer
Postat av: saers.

åh jesus!! va hemskt att börja om xP

2007-11-11 @ 02:20:08
URL: http://magnumclassic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0